babysitter Merksem

Ontdek talentvolle babysitters in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Merksem

Babysitter in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben een ervarende moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal en vriendelijk met jong en oud. Ervarende oppas sinds 20 jaar. Helpende zorg en welzijn niveau 2 Diploma. Ervarende gehandicapten zorg. Certificaat Ik ben 1.5 als gastouder. Certificaat Vriendelijke groet, Saliha
Babysitter in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Ik ben 39 jaar en heb helaas zelf geen kinderen. Van nature kom ik heel goed met kinderen overeen. Ik heb in Nederland vaak op mijn neefjes & nichtjes gepast. Ik heb van thuis uit de algemeen beschaafde etiquette geleerd. Uw wensen & regels zullen gerespecteerd en nageleefd worden.
Babysitter in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I have taking care of all my nephews and cousins so I know how to take care of little ones. I am a very friendly and lovely women with a lot of patience.
Babysitter in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Babysitter in Antwerpen (2060) - Tania
Tania
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Toen ik 14 was, werd mijn jongste zusje geboren. Wegens omstandigheden heb ik vanaf toen het grote deel van de verzorging op mij genomen. Ik kan groente/fruitpapjes maken, flesjes maken, aan/uitkleden, pamper vervangen, een badje geven, in bed stoppen, kindje kalmeren bij buikkrampjes, in slaap wiegen enz.
Babysitter in Ekeren (2180) - Liese
Liese
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Babysitter in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Babysitter in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Paulien. ik ben 25 jaar. Ik heb enorm veel ervaring met babysitten. Ik had vroeger een studentenjob bij de kindercrèche bij mij in de buurt, en ik babysit al 10 jaar bij de Gezinsbond. Nu werk ik full time in een juwelenbedrijfje, maar in mijn vrije tijd verdien ik graag nog een centje bij met babysitten.
Babysitter in Merksem (2170) - Pau
Pau
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn broertje verzorgt toen hij nog heel klein was dus ik heb ervaring met baby's en daarnaast heb ik ook al vaak gebabysit op mijn buurkinderen. Ik heb ook ervaring met oudere kinderen. Ik ben al verschillende keren met kinderen op kamp gegaan als animator en heb daarvoor ook een attest.
Babysitter in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tante van 4 spruiten (1jr-3jr-8jr-12jr). Als mijn familie iemand nodig heeft om op hen te passen, sta ik als eerste te springen om op hun (b)engels te passen. Lezen, spelen, knutselen, koken, ... zijn dan een van onze leukste bezigheden, maar ook minder leuke taken (voor hen) zoals huiswerk maken gebeurt. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik graag bij kinderen ben en zij graag bij mij.
Babysitter in Antwerpen (2060) - Omaima
Omaima
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als je moet babysitten voor een kind dan moet je voor ze zorgen alsof ze uw kinderen zijn. Je moet het hartje van het kind winnen. Ik kan van alles doen met hun, buiten spelen, boekje voorlezen, naar een parkje gaan, schilderen, dansen... Na het oppassen laat ik de ouders ook altijd weten hoe het is gegaan.
Babysitter in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al 10 jaar en ben 5 jaar leidster geweest bij de Chiro. Ik hou ervan om kinderen blij te maken, spelletjes te spelen,... Ik ben verpleegkundige van beroep en kan extra zorg voorzien indien gewenst.
Babysitter in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik heb 2 jaar de opleiding kinderzorg gedaan. Heb ook verschillende stages gelopen in kinderdagverblijven. Ik heb ervaring met babysitten. In bezit van een rijbewijs B.
Babysitter in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Gestart met het babysitten sinds ik 15 jaar ben dus momenteel al 5 jaar ervaring in het oppassen van zowel kleine kinderen en grote kinderen. Bij hulp aan huiswerk geen enkel probleem, activiteiten zijn ook mogelijk aangezien ik mijn rijbewijs in het bezit heb.
Babysitter in Antwerpen (2060) - Lara
Lara Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben 5 jaar chiroleidster geweest in hart en nieren. Buiten ravotten, spelletjes spelen,... Ik ben er allemaal heel vertrouwd mee. Sinds mijn 14 had ik vaste babysitadresjes met kinderen tussen de 0,5j en 14j. Ik spreek Nederlands, Frans en Engels en kan ook in die talen met de kinderen communiceren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Merksem: geëvalueerd met 4.99 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Merksem, babysit Merksem, tarief baby sitter Merksem, betrouwbare baby-sitter Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Merksem

Oppas deze vrijdag 8/7 - Babysit - Oppas - Thuis opvang kinder - babysit - Babysit. Kom je graag uit de nood helpen. - Tijdelijke oppas dochtertje 6 maanden - Ik heb dringend baby zitter nodig - Aanvraag tot babysit als de kindjes al slapen - Babysit voor Maysa en Nour - Dringend babysit gezocht.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden