nanny Berchem

Nanny Berchem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Berchem

Nanny in Berchem (2600) - Leen
Leen
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben een super lieve oma van 12 kids , maar na een carriere waar ik fulltime gewerkt heb met daarnaast ook nog een huishouden te beredderen is het nu voor mij een beetje te rustig leventje. Een centje extra is ook altijd welkom. Geef maat een seintje als ik een gezin kan helpen met afhaal school, huiswerk, of oppas kleintjes
Nanny in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben jaren opgegroeid met kinderen vermits mijn mama onthaalmoeder is. Zelf heb ik ook weekend werk gedaan als oppas. Van de kinderen uit bed halen en eten geven tot knutselen en in bed stoppen.
Nanny in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. ik babysit al vanaf mijn 15e en ik doe het heel graag ik babysit vaak op mijn jongere zussen en kinderen uit mijn omgeving ik doe graag leuke spelletjes met ze en ik vind het ook leuk om gezellig naar de park te gaan. Op woensdagen en weekends ben ik beschikbaar en soms doordeweeks s’avonds als u nog vragen heeft kunt u mij altijd contacteren.
Nanny in Berchem (2600) - Laura
Laura
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik zou me graag voorstellen als oppas. Dit kan eenmalig of vast. Ik heb een eigen wagen ter beschikking, ik kan me dus vrij verplaatsen. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten, alsook leiding te zijn van een kamp.
Nanny in Berchem (2600) - Thalia
Thalia
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een fan van kinderen ga er heel graag mee om. Ik ben zeker zeer kindvriendelijk en zal ze alle liefde geven die ze nodig hebben. En ik zal ze met open armen ontvangen. Kinderen zijn echt schatjes!
Nanny in Berchem (2600) - Babette
Babette
Berchem
Nieuw
Hallo, Ik ben Babette en ben 26 jaar. Ik heb zelf nog geen kinderen, maar ben wel graag bij kinderen. Ik heb jaren als animator in het jeugdwerk actief geweest op speelpleinen. Ik heb ook een tijdje gebabysit en dit verliep altijd vlot.
Nanny in Berchem (2600) - Marie
Marie
Berchem
Nieuw
Hey, ik heet Marie. Ik ben vijftien en zit in het vierde middelbaar. Ik babysit al op de kinderen van de buren of van familie maar er is altijd nog plaats om op jullie kindje(s) te passen. Ik vind het altijd een leuke ervaring en de ouders zijn tevreden met mij. Hopelijk tot snel!
Nanny in Berchem (2600) - Dorien
Dorien
Berchem
Nieuw
Hey allemaal. Mijn naam is Dorien en ik ben 27 jaar. Op mijn 18 jaar ben ik begonnen met babysitten en ik vind dit heel leuk om te doen. Zelf heb ik een grote kinder wens dat zeker nog in vervulling zal komen. Vertrouwen en respect vind ik heel belangrijk en ik heb heel veel geduld. Duidelijk afspreken maken is voor mij belangrijk om geen misverstanden te hebben. Hopelijk tot snel!
Nanny in Berchem (2600) - Camille
Camille
Berchem
Nieuw
Ik heb reeds tien jaar ervaring in het babysitwerk en krijg er zelf superveel energie van :) ik ben nog maar kort verhuisd naar Berchem en zou hier ook graag mijn vaste adresjes willen hebben. Ik ben werkzaam in de juridische sector maar heb door een bijscholing wat tijd extra en aldus ben ik op zoek naar een leuke bezigheid voor twee dagen per week :) (rijbewijs wel nog steeds te halen)
Nanny in Berchem (2600) - Rafaela
Rafaela
Berchem
Nieuw
Ik ben een zeer verantwoordelijk meisje dat graag op kinderen past. Ik geef ze te eten, speel met ze, help ze met hun huiswerk, baad ze en maak ze klaar voor bed. Indien u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet me te contacteren!
Nanny in Berchem (2600) - Kelly
Kelly
Berchem
Nieuw
Ik ging vroeger heel veel babysitten ik zie heel graag kindjes en soms voel ik mezelf nog een kind want ravotten en hutjes maken aan het strand kasteeltjes maken vind ik fijn
Nanny in Berchem (2600) - Fatiha
Fatiha
Berchem
Nieuw
Heb zelf op veel kinderen gepast ook met een syndroom van down. Vind het leuk en je hebt zelf veel verantwoordelijkheid en heb zelf 2 broertjes en zusjes
Nanny in Berchem (2600) - Sofia
Sofia
Berchem
Nieuw
Idem (zie eenmalige oppas). Zeer veel ervaring met kinderen vanuit mn studies en jobs. Heb een hart voor kinderen en mis werken met kinderen in mijn huidige job. Van 0-18 jaar ervaring. Ook ervaring met kinderen met autisme.
Nanny in Berchem (2600) - Intissar
Intissar
Berchem
Nieuw
Hey! Ik ben Intissar en hou van kinderen. Ik heb al ervaring met babysitten en werk ook soms als animator tijdens de vakanties. Ik ben graag creatief bezig.
Nanny in Berchem (2600) - Amber
Amber
Berchem
Nieuw
Hey, mijn naam is Amber, 22 jaar en volg een kappersopleiding. Echter heb ik veel ervaring in de zorgsector en zou ik daarom ook graag een centje bijverdienen door mensen met allerlei dingen te helpen. Als je wilt neem ik als bonus ook nog mijn schaar mee! :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Berchem: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Berchem, nanny gezocht Berchem, nannies Berchem, betrouwbare nanny zoeken Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Berchem

De laatste aanvragen in de categorie nanny Berchem

Vakantie oppas - Naschoolse opvang/nanny - Babysit - Baby sitter - Naar school brengen - Lieve oppas 2 dagen p/w voor onze 2 jarige dochter - Vaste opvang voor na school - Babysit - School brengen - Vaste nanny - Nanny voor naschoolse opvang - babysitter after school on Wednesdays - Fulltime kinderopvang en huiselijke taken - Voorschoolse opvang - Oppas - Oppas - Kinderoppas - Ik zoek een oppas voor 2 lieve meiden van 11 en 5 jaar - Opvang voor van mijn dochtertje - Graag een oppas nu zaterdg a.s.7.10.2017 - Vaste oppas in Berchem (2600) - Vaste oppas in Berchem (2600) - lieve en standvastige oppas voor 3 kinderen 4 ,8 en 11 - Vaste oppas in Berchem (2600)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden