nanny Berchem

Nanny Berchem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Berchem

Nanny in Antwerpen (2018) - Yaryna
Yaryna
Antwerpen
4.98/5 (47 reviews)
I am a very responsible person. Already have experience taking care of children 3-10 yo in school. Also growing girl 9 yo. Looking forward to help you
Nanny in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (18 reviews)
Een drukke job? Een dagje weg? Dan kan ik u mijzelf voorstellen als de oppas voor je kind(eren). Ik ben een echte kindervriend. Huiswerk helpen, spelletjes samenspelen en is een keer gek doen, waarom niet. De fantastiewereld uitknutselen op papier. Ik heb mijn eigen vervoer, dus zo is een keertje wegrijden naar een speeltuin/dierentuin, is een must-have. Contacteer me als je me nodig hebt.
Nanny in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen knutselen.
Nanny in Mortsel (2640) - Annick
Annick
Mortsel
5/5 (5 reviews)
Hallo, Ik krijg enorm veel energie van kindjes, van alle leeftijden. Van het verzorgen van babytjes tot samen koken, lezen, spelen en knutselen met iets grotere kindjes. Ik heb ook net een jaar het vormingstraject van pleegzorg genoten, waarbij pedagogische cases uitbundig bekeken werden. Uiteraard is het in eerste instantie de bedoeling, dat de kleine ukjes zich gelukkig voelen.
Nanny in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hello, I was a a former au pair who worked specially for the children. I also took good care of lots of children in the past few years. I do all around household chores too. I have a daughter of 9 years of age.
Nanny in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik heb een nichtje van ondertussen 12 jaar, sinds haar geboorte was ik zowat de vaste oppas voor haar en dit verliep prima. Nu dat ik wat tijd heb, kan ik perfect op jullie kleintje letten, ermee spelen,... Indien er bijvoorbeeld eten gemaakt moet worden kan ik dit ook zeker en vast!
Nanny in Antwerpen (2030) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.67/5 (3 reviews)
Samen kijken we naar wat jijzelf en de kindjes verwachten. Ik ben niet bang om streng te zijn wanneer nodig. Ik kan pampers vervangen, flesje geven, spelen met de kindjes, koken en eten geven, huiswerk (waar mogelijk is helpen) ... Ik heb zelf een wagen en werk van ma-do tot 17u, daarbuiten ben ik flexibel.
Nanny in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik kom zelf uit een gezin van 4 kinderen (mijn 2 zusjes zijn 6 en 9 jaar jonger) . ook mijn broer heeft 2 kleine kids van 6 en 3 waar ik super goed mee overweg kan. Baby's zijn ook absoluut geen probleem! Ik heb een groot hart voor kindjes en heb geen gebrek aan fantasie om mee te spelen, te knutselen enz.
Nanny in Berchem (2600) - Helena
Helena
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben een super lieve oma van 12 kids , maar na een carriere waar ik fulltime gewerkt heb met daarnaast ook nog een huishouden te beredderen is het nu voor mij een beetje te rustig leventje. Een centje extra is ook altijd welkom. Geef maat een seintje als ik een gezin kan helpen met afhaal school, huiswerk, of oppas kleintjes
Nanny in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben jaren opgegroeid met kinderen vermits mijn mama onthaalmoeder is. Zelf heb ik ook weekend werk gedaan als oppas. Van de kinderen uit bed halen en eten geven tot knutselen en in bed stoppen.
Nanny in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. ik babysit al vanaf mijn 15e en ik doe het heel graag ik babysit vaak op mijn jongere zussen en kinderen uit mijn omgeving ik doe graag leuke spelletjes met ze en ik vind het ook leuk om gezellig naar de park te gaan. Op woensdagen en weekends ben ik beschikbaar en soms doordeweeks s’avonds als u nog vragen heeft kunt u mij altijd contacteren.
Nanny in Wilrijk (2610) - Kris
Kris
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Ik ben creatief en kan goed instappen in de denkwereld van kinderen. Ook ben ik nieuwsgierig en deel dit graag met anderen vertellen kan ik goed. Ik hou ook van de natuur.
Nanny in Antwerpen (2060) - Daniël ray
Daniël ray
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring als begeleider in de buitenschoolse opvang. Alsook verschillende stages gedaan bij baby, peuters, kleuters... In jeugdwerk ben ik tot vandaag actief, vroeger heel actief dus via daar ook een hoop ervaring op gedaan. Actieve, rustige spelletjes of eerder snoezelen, verhalen lezen alles kan voor mij! Maar liefst kijk ik naar de noden van de persoon
Nanny in Antwerpen (2000) - Orgita
Orgita
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hallo, mijn naam is Orgita, ik ben 19 en ik woon in Antwerpen. Momenteel studeer ik en om een centje bij te verdienen heb ik me ingeschreven bij Ring Twice. Ik babysit heel graag en heb al enige ervaring. Als je een kinderoppas nodig zou hebben, laat dan gerust iets weten!
Nanny in Edegem (2650) - Dina
Dina
Edegem
5/5 (2 reviews)
Hoi ben dina 32 jaar ik heb al meer als 10jaar ervaring in het oppassen van baby's en peuters. Zelf heb ik 2 jongens dus ervaring genoeg. Van mijn 16de heb ik eenmalige babysitten gedaan en erna zelfs voor vaste gezinnen Kids ophalen van school en of crèches.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Berchem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Berchem: geëvalueerd met 4.75 door 121 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Berchem, nanny gezocht Berchem, nannies Berchem, betrouwbare nanny zoeken Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny Berchem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden