Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Berchem

Babysitter in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
4.92/5 · 24 reviews
2060 Antwerpen
Hallo, Ik ben een moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal met jong en oud. 1 jaar gehandicapten zorghup gewerkt. Oppas werkervaring bij mij thuis. Ik was 1.5 als gastouder.
Babysitter in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
4.92/5 · 13 reviews
2610 Wilrijk
Hallo, ik ben Hilde. Ik heb veel ervaring met kinderen en ben zelf een jonge oma. Ik ben vrij tijdens de schooluren + 2 avonden per week (momenteel maandag en dinsdag) . Bezit een auto. Ik zorg met plezier voor uw kindje!
Babysitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
5/5 · 9 reviews
2640 Mortsel
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Babysitter in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
5/5 · 8 reviews
2000 Antwerpen
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei ik uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen creatief zijn.
Babysitter in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
4.86/5 · 7 reviews
9690 Berchem-Kluisbergen
Ik heb zelf twee kinderen Nour en Ibra. 10 jaar ervaring met kinderen goed en vriendelijk opvoeden. Ik ben zelf een afgstudeerde kapster aan huis, maar dat brengt mij weinig centen na coronacrisis. Als u mijn diensten nodig hebt, laat het gerust weten. Midia
Babysitter in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
5/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Eventjes een paar uur naar de wellness gaan? Eventjes die telefoons doen die zeker met aandacht moeten gebeuren? Dat kan! Ik haal je kindjes op en ga er iets leuks met doen.
Babysitter in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
5/5 · 3 reviews
2150 Borsbeek
Ik heb zelf een dochtertje van 4 jaar oud. In mijn vrije momenten kan ik oppassen. Als dat voor jullie ok is, kan dat ook bij mij thuis als mijn dochtertje ook thuis is of kom ik samen met haar als ze bij me is.
Babysitter in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
5/5 · 3 reviews
2140 Borgerhout
I have taking care of all my nephews and cousins so I know how to take care of little ones. I am a very friendly and lovely women with a lot of patience.
Babysitter in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Reeds jaren ervaring in het babysitten op kinderen en jongeren. Wegens de opleiding leerkracht secundair onderwijs kan ik ook ingezet worden voor huiswerk, taken en toetsen. 2 in 1 dus!
Babysitter in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik houd enorm van kinderen en heb al 1 a 2 jaar ervaring met babysitjobs. Ik heb al gebabysit op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Hebt u een occasionele babysit nodig, dan kan ik u zeker helpen.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
4.5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb een grote passie voor kinderen en doe wekelijks naschoolse opvang in een kleuter- en lagere school. Als studente orthopedagogie en ik dan ook de ideale kandidate om op uw kinderen te babysitten. Hopelijk tot snel :-)
Babysitter in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Momenteel ben ik 20 jaar, en heb ik jarenlang in de chiro gezeten waarbij ik als voorbeeldrol fungeerde. In mijn tijd als leider/animator heb ik enorm veel ervaring opgedaan waardoor ik zal kunnen inspelen op verschillend gedrag van uw kind(eren), alsook hun noden kan ontdekken en vervullen. Ondanks ik gestopt ben met de chiro, blijft het een passie dat ik graag doe en wil blijven uitoefenen.
Babysitter in Antwerpen (2018) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Hallo, ik ben Julie. Ik ben 20 jaar en studeer pedagogie van her jonge kind in Antwerpen. Ik zit in mijn tweede jaar en heb al veel ervaring met kinderen van 0-12 jaar. Ik ben ook al 4 jaar leiding in de jeugdbeweging en heb een attest van animator.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Hoi, Ik ga door het leven met de naam Carl. Hoe gaat het? Ik babysit soms op (b)engeltjes van familie en vrienden. Ik probeer ze de dag van hun leven te geven. Aan de hand van humor en enthousiasme. Voor mij is jouw kind een minivolwassene, waar ik zorgvuldig aandacht aan besteedt als ze iets zeggen. Zo bouw ik mee aan de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jouw kind of kinderen. Altijd aangenaam om een glimlach op jouw kroost te krijgen.
Babysitter in Antwerpen (2060) - Tania
Tania
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Toen ik 14 was, werd mijn jongste zusje geboren. Wegens omstandigheden heb ik vanaf toen het grote deel van de verzorging op mij genomen. Ik kan groente/fruitpapjes maken, flesjes maken, aan/uitkleden, pamper vervangen, een badje geven, in bed stoppen, kindje kalmeren bij buikkrampjes, in slaap wiegen enz.

Babysitter Berchem: geëvalueerd met 4.81 door 95 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Berchem, babysit Berchem, tarief baby sitter Berchem, betrouwbare baby-sitter Berchem,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Berchem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden