kattenoppas Lier

Ontdek talentvolle catsitters in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Lier

Kattenoppas in Beerzel (2580) - Wendy
Wendy
Beerzel
5/5 (4 reviews)
Zelf heb ik altijd dieren gehad bij mijn ouders thuis. Nu hebben we zelf ook een hondje. Ik ga graag wandelen met de hond en er kan gerust nog eentje mee. Als je eens weg moet kan ik voor je hond, poes, vogel, kippen,...komen zorgen het maakt niet uit. Het valt ook te bespreken of ze bij mij mogen komen logeren. Ik zorg voor mijn oppas dieren alsof ze de mijne zijn met respect en liefde!
Kattenoppas in Edegem (2650) - Mandy
Mandy
Edegem
5/5 (4 reviews)
Uw viervoeter komt terecht in een rustige, gezellige en huiselijke sfeer. Wij werken allebei van thuis uit en vangen slechts 1 huisdier tegelijk op zodat hij/zij alle persoonlijke aandacht van ons krijgt! Wij passen ons graag aan aan de behoeftes van uw huisdier en proberen zoveel mogelijk de routine te volgen die hij/zij gewoon is.
Kattenoppas in Berchem (2600) - Sarah
Sarah
Berchem
5/5 (1 reviews)
Been caring for family & friends pets for many years. I've been a "TrustedHousesitters" for 4 years with more than 15reviews from pet owners around the world. Being a recurrent sitter interest me, it makes pets & humans feel safer, more relaxed. Love the idea of us pet owners helping each other out, having no guilty feelings or worries for leaving our beloved pets behind in a kennel. Best at home!
Kattenoppas in Bonheiden (2820) - Renee
Renee
Bonheiden
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf altijd al vanaf baby een hond ik huis gehad, sinds een jaar niet meer. Heb al verschillende keren gepast op een jonge boxer. Heel energiek beestje, maar kan ook heel goed om met oude en rustige honden aangezien onze hond een Engelse Bulldog was en hier totaal het tegenovergestelde van was.
Kattenoppas in Hove (2540) - Denice
Denice
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik kan zowel op reptielen,insecten als op ander huisdieren letten. Zelf heb ik konijnen, reptielen en een krulhaarspin. Ervaring met dieren heb ik door mijn opleiding en jeugd heen opgedaan
Kattenoppas in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al heel mijn leven katten. Ik ben een enorme dierenvriend. Ik kan zowel gaan wandelen met de dieren als komen oppassen. Ik ben beschikbaar in de regio Antwerpen
Kattenoppas in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb nog geen ervaring met pet sitting, maar ik ben opgegroeid met honden en katten in mijn huis dus uw geliefde viervoeter zal zeker op een goede plek terecht komen. Ik heb zelf een golden retriever waar ik elke dag mee ga wandelen dus dit ben ik zeker al gewoon. Hopelijk tot snel! :)
Kattenoppas in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik studeer dierenzorg en daar leer ik elke dag meer over dieren en het verzorgen van dieren. Ik heb ervaring met honden, katten, eenden, konijnen, geitjes...
Kattenoppas in Haacht (3150) - Yoline
Yoline Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Haacht
Nieuw
Hallo, Om van mijn passie mijn beroep te maken , en jullie met een gerust hart op vakantie te laten gaan heb ik meerdere opleidingen gevolgd die erkend zijn door de overheid. Ik ben zelf dierenmama van 3 Katten , Aike, Bo en Olivia. Ik kom graag jouw huisdier in zijn vertrouwde omgeving verzorgen , maar huiselijke opvang is zeker en vast ook mogelijk.
Kattenoppas in Mortsel (2640) - Ellen
Ellen
Mortsel
Nieuw
Ik heb al reeds vaker op honden, katten en paarden van vrienden gepast. Deze zijn dus al zeker geen onbekende voor me! U kan uw dier afzetten tevens kan ik u dier ook ophalen, ik woon in een appartement met afgesloten terras. Waar u dier lekker veilig kan spelen. Ook beschik ik over een leuk assortiment speeltjes. Ook werk ik van thuis uit , dus u huisdier is nooit alleen. Je ontvangt ook leuke foto's van je dier indien gewenst
Kattenoppas in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Mortsel
Nieuw
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Zelf ben ik een echte dierenvriend en hebben we zelf al veel huisdieren gehad: - vogels - vissen - hamsters, cavia, konijnen. - we hebben nu namelijk 3 katten ( 1 uit het dierenasiel, en 2 als kitten opgevoed ) Dus heeft uw vierpoter verzorging of oppas nodig, aarzel dan niet om mij te contacteren! Tot snel!!!
Kattenoppas in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
Deurne
Nieuw
Van kleins af dieren gewend. Ben een echt dierenvriend en hou ervan om met dieren bezig te zijn. Heb ervaring met: katten, honden, konijnen, chinchilla’s, vogels, paarden moest u een ander dier hebben wil ik er ook graag voor zorgen. Heb ook ehbo cursus voor huisdieren gevolgd. Ben van regio deurne in antwerpen
Kattenoppas in Hallaar (2220) - Tom
Tom
Hallaar
Nieuw
Ga je op weekend of op vakantie ? Heb je een huisdier dat je niet graag alleen laat ? Ik bied de oplossing, ik bied een voorlopige warme thuis aan voor diertjes die nood hebben aan een warme thuis tot dat hun baasjes terug thuis zijn.
Kattenoppas in Duffel (2570) - Sarah
Sarah
Duffel
Nieuw
Ik ben een enorme dierenliefhebber. Spijtig genoeg mogen wij in ons appartementje geen huisdieren houden. Daarom zorg ik met plezier voor jullie dieren!
Kattenoppas in Mortsel (2640) - Jesika
Jesika
Mortsel
Nieuw
Hey, Ik ben Jesika en hou enorm veel van dieren. Helaas kan ik zelf geen huisdier nemen. Ik let met heel veel plezier op jou huisdier. Heb vroeger vooral katten gehad maar ook met honden kan ik overweg.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Lier: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Lier, kattenoppas gezocht Lier, kattenhotel Lier, kattenpension Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden