kattenoppas Lier

Ontdek talentvolle catsitters in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Lier

Kattenoppas in Hove (2540) - Denice
Denice
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik kan zowel op reptielen,insecten als op ander huisdieren letten. Zelf heb ik konijnen, reptielen en een krulhaarspin. Ervaring met dieren heb ik door mijn opleiding en jeugd heen opgedaan
Kattenoppas in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb nog geen ervaring met pet sitting, maar ik ben opgegroeid met honden en katten in mijn huis dus uw geliefde viervoeter zal zeker op een goede plek terecht komen. Ik heb zelf een golden retriever waar ik elke dag mee ga wandelen dus dit ben ik zeker al gewoon. Hopelijk tot snel! :)
Kattenoppas in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik studeer dierenzorg en daar leer ik elke dag meer over dieren en het verzorgen van dieren. Ik heb ervaring met honden, katten, eenden, konijnen, geitjes...
Kattenoppas in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Mortsel
Nieuw
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Zelf ben ik een echte dierenvriend en hebben we zelf al veel huisdieren gehad: - vogels - vissen - hamsters, cavia, konijnen. - we hebben nu namelijk 3 katten ( 1 uit het dierenasiel, en 2 als kitten opgevoed ) Dus heeft uw vierpoter verzorging of oppas nodig, aarzel dan niet om mij te contacteren! Tot snel!!!
Kattenoppas in Duffel (2570) - Sarah
Sarah
Duffel
Nieuw
Ik ben een enorme dierenliefhebber. Spijtig genoeg mogen wij in ons appartementje geen huisdieren houden. Daarom zorg ik met plezier voor jullie dieren!
Kattenoppas in Mortsel (2640) - Jesika
Jesika
Mortsel
Nieuw
Hey, Ik ben Jesika en hou enorm veel van dieren. Helaas kan ik zelf geen huisdier nemen. Ik let met heel veel plezier op jou huisdier. Heb vroeger vooral katten gehad maar ook met honden kan ik overweg.
Kattenoppas in Duffel (2570) - Laura
Laura
Duffel
Nieuw
Ik heb zelf 2 katten en een mooi gevuld aquarium.. ik kan na het werk langsgaan en je dier verzorgen, eventjes samen spelen, knuffelen of wandelen..
Kattenoppas in Berlaar (2590) - Thierry
Thierry
Berlaar
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dieren lief hebber. heb al vaker op honden gepast vind het super leuk hou ook van katten, cavias, en konijnen. Ik heb zelf een cavia en 2 honden
Kattenoppas in Koningshooikt (2500) - Angela
Angela
Koningshooikt
Nieuw
- kennis honden-en kattentaal - uitlaatdienst - extra diensten bij langdurig verlof zoals brievenbus leegmaken, planten water geven, schoonmaken... - filmpjes dagelijks speeluurtje - meer comfort voor uw harige vriend dan in een dierenhotel
Kattenoppas in Berlaar (2590) - Kylie
Kylie
Berlaar
Nieuw
ik wil mensen hebben die geen tijd hebben of iemand zoeken, ik heb geen schrik om medicatie of verzorging te doen bij eender welk dier, eten en drinken geef ik met alle liefde en natuurlijk hoeveel veeel liefde
Kattenoppas in Nijlen (2560) - Amber
Amber
Nijlen
Nieuw
Ik vind het geen probleem om op te passen bij mij thuis het is niet voor elk dier mogelijk aangezien ik in een appartement woon maar voor de geen dat het wel kan is het zeker geen probleem hun de dagelijkse verzorging en beweging te geven dat nodig is!
Kattenoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Nisa
Nisa
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik hou van dieren en heb er dan ook zelf heel veel :) Zelf heb ik 4 honden die rondlopen. 3 daarvan rustig en 1ntje is nog een puppy maar die zit soms nog in haar Bench om het te leren. Mijn honden hebben nog nooit iets gedaan naar andere dieren of mensen toe. Ook heb ik een redelijke tuin waar ze kunnen rondlopen. Als u wilt kan ik ook nog leuke foto’s trekken en die daarna doorsturen.
Kattenoppas in Bevel (2560) - Charlotte
Charlotte
Bevel
Nieuw
Ik heb zelf 2 hamsters, een waterschildpad en een hondje. Ik hou enorm veel van dieren en zou het helemaal niet erg vinden om te petsitten op de huisdiertjes.
Kattenoppas in Kontich (2550) - Berend
Berend
Kontich
Nieuw
Als u liever hebt dat uw dieren bij ons thuis worden opgevangen, is dat zeker geen probleem. Ik kan er voor zorgen zodat u zonder probleem uw activiteiten kan doen.
Kattenoppas in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Lier
Nieuw
Ik zou bij u dieren hetzelfde doen als ik met mijn eigen dieren zou doen, met veel zorg en liefde. Indien er iets mis is met uw dier kan ik ook eerste hulp toedienen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Lier: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Lier, kattenoppas gezocht Lier, kattenhotel Lier, kattenpension Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden