kattenoppas Brecht

Ontdek talentvolle catsitters in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Brecht

Kattenoppas in Halle (2980) - Karen
Karen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Halle
5/5 (1 reviews)
Van kindsaf had ik een hond en verschillende poezen. Ik word gelukkig om ermee bezig te zijn. Onze hond is erg sociaal en vind dit ook leuk. Wij hebben een grote omheinde tuin dus ze kunnen goed spelen. Tot snel!
Kattenoppas in Malle (2390) - Yara
Yara
Malle
1.0/5 (1 reviews)
Van huisdieren hou ik ook heel graagzal zien dat ze altijd eten en drinken hebben en hun wandeling hebben vind het geweldig om in de natuur gegaan wandelen aan een water of gewoon in een bos
Kattenoppas in Brecht (2960) - Florien
Florien
Brecht
5/5 (1 reviews)
Ik ben een rustig persoon die dieren goed kan aanvoelen en ik wandel heel erg graag. Ook ben ik heel geduldig en kan ik echt genieten van het gezelschapvan dieren. Zelf heb ik ook 3 katten en 2 honden.
Kattenoppas in Brasschaat (2930) - Xavier
Xavier
Brasschaat
Nieuw
Indien afstand niet te groot kunnen dochters voor dieren instaan. Zij zijn absoluut gexoon om met dieren te werken van chinchilla tot paard en alles daartussen.
Kattenoppas in Brecht (2960) - Anouk
Anouk
Brecht
Nieuw
Van jongsaf ben ik heel veel bezig met/voor dieren. Ik heb altijd paardgereden en heb in mijn ouderlijk huis twee katten gehad. Ook met honden kom ik goed overeen en vind het fijn om op dieren te passen of te verzorgen. Ze zijn bij mij in goede handen 😊.
Kattenoppas in Schilde (2970) - Sam
Sam
Schilde
Nieuw
Schilde is mijn thuisgemeente, het heeft ook prachtige bossen en daar moet zeker gebruik van worden gemaakt! Er is ook altijd een mogelijkheid om uw hond bij mij thuis op te vangen. We hebben een grote tuin met een schaapje, 2 paardjes en kippen. Altijd gezelschap!
Kattenoppas in Brasschaat (2930) - Evina
Evina
Brasschaat
Nieuw
Van wandelen, tot het petsitten bij mij of bij uw thuis...allemaal mogelijk. Ik ben zeer flexibel. Als jullie zeker willen zijn of jullie huisdier in goede handen zou zijn bij mij, wil ik gerust een keer vrijblijvend kennis komen maken! Geen verplichtingen, vragen staat vrij voor iets op maat van jullie specifieke zorg vraag
Kattenoppas in Wuustwezel (2990) - Feliks
Feliks
Wuustwezel
Nieuw
Op vakantie gaan is fijn, maar als je thuis een viervoeter, tweevoeter of geenvoeter hebt, kan dit lastig zijn! Ik ben zot op beestjes en heb voor een vriend van mij op zijn kat gelet toen die in het buitenland zat. Ik leer dan ook graag bij van dieren. Of het nu een kat, hond, paard, vogel, reptiel of insect is. Ik zorg ervoor dat je zorgeloos weg kunt gaan en jouw dier in goede handen is.
Kattenoppas in Malle (2390) - Tessa
Tessa
Malle
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend. Altijd zelf hondjes gehad en nog steeds zelf een hondje en kan echt genieten van spelen en wandelen met mijn dier. En af en toe komt hij ook knuffelen en warmte opzoeken en daar geniet ik ten volle van. Ik heb zorg altijd voor het hondje van een gezin waar ik ook babysit en dat is ook altijd een zeer leuke, fijne gebeurtenis
Kattenoppas in Brecht (2960) - Katarina
Katarina
Brecht
Nieuw
Ben zelf een dierenliefhebber. Ik heb altijd al een hond gehad. Heb momenteel al 9 jaar een Duitse herder. Daarnaast heb ik ook 10 jaar een kat gehad.
Kattenoppas in Malle (2390) - Catalina
Catalina
Malle
Nieuw
Ik ben Catalina ben 20 jaar oud en woon in malle Ik heb zelf altijd al dieren gehad en ben een enorme dierenliefhebber. Heb je nog vragen mag je mij altijd contacteren
Kattenoppas in Rijkevorsel (2310) - Jessica
Jessica
Rijkevorsel
Nieuw
Hallo, ik ben Jessica en ik ben een zeer grote dierenvriend. Ik heb twee konijnen, namelijk 'Snow' en 'Foxy'. Ik heb vroeger ook een husky, een lhase apso en een mechelse herder gehad. Ik heb dus zowel ervaring met grote als kleine honden. Ik heb zelf geen kat gehad, maar ik ben er al veel mee in aanraking gekomen. Ik hou echt superveel van dieren en ik zou heel graag op uw dier willen passen.
Kattenoppas in Kapellen (2950) - Noa
Noa
Kapellen
Nieuw
Ik hou erg veel van katten. Ik heb wel eens op de dieren van een vriendin van mij gepast en dat ging allemaal erg goed. Zij en haar ouders waren echt tevreden.
Kattenoppas in Halle (2980) - Laura
Laura
Halle
Nieuw
Ik hou enorm veel dieren, de liefde die je krijgt van beestjes kan je nergens anders vinden. Ik pas graag op uw dieren zowel bij mij thuis als bij u. Liefde geven en krijgen kan overal!
Kattenoppas in Rijkevorsel (2310) - Ines
Ines
Rijkevorsel
Nieuw
Ik hou van dieren, dat kan je wel zien aan onze 3 honden en 2 katten. Ik geef hen en alle andere alle liefde die ik me zit! We hebben een grote tuin waar ze lekker in kunnen ravotten. Ook van een wandeling kan ik even hard genieten als hen. Hierbij hebben we dan ook nog eens het geluk dat we dichtbij enkele mooie boswandeling wonen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Brecht: geëvalueerd met 3.67 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Brecht, kattenoppas gezocht Brecht, kattenhotel Brecht, kattenpension Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden