strijkhulp Edegem

Ontdek talentvolle strijkhulp in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Edegem

Strijkhulp in Mortsel (2640) - Dima............................
Dima............................
Mortsel
4.95/5 (21 reviews)
Beste ik heb gewerkt vroeger een bij wasserij ik doe goede kleren strijken opvouwen en snel . alles geleerd ook kleren sorteren ook de klanten zelf vragen dat ik hun kleren strijken voor mijn baas was ik de beste werknemer ....
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Laila
Laila
Wilrijk
5/5 (7 reviews)
De ervaring via een strijkatelier heb ik niet maar strijken van hemden,broeken,jurken, vaatdoek enz heb ik al van kinds af aan geleerd en gedaan. Grtn
Strijkhulp in Mortsel (2640) - Stephanie
Stephanie
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Geen tijd om uw mand(en) te strijken? Contacteer me snel en ik los het op voor jou. Ik doe het snel, ordelijk en met veel plezier! Wat uren en dagen betreft ben ik flexibel. Hemden, broeken, t shirts is allemaal geen probleem en door enkele vaste klantjes heb ik voldoende ervaring.
Strijkhulp in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik strijk heel graag maar heb hier niet onmiddellijk verder ervaring in qua werk. Zelf vind ik wel dat ik het goed kan en ik zal het zeker in mijn beste kunnen doen! Ook poetsen, koken of andere hulp kan er aangevraagd worden
Strijkhulp in Mortsel (2640) - Fatima zohra
Fatima zohra
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Omdat ik een super nette en schone persoon ben en hou van netheid. Ik haat troep en vuil en ik hou echt van werken. Ik heb behendigheid en snelheid. Altijd beschikbaar
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Katrien
Katrien
Wilrijk
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb leren strijken van mijn mama en nu dat ik op mijn eigen woon, ben ik nog vele liever gaan strijken ik stel altijd voor bij mijn mama om de strijk te doen
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Kyara
Kyara
Wilrijk
Nieuw
Ik heb eerder al voor verschillende mensen gestreken. Ik heb ook huishoudkunde gevolgd op school. U mag mij alle soorten was brengen ik zal alles voor u strijken
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Roxanne
Roxanne
Wilrijk
Nieuw
Voor veel mensen is strijken een grote last nu hun 9 to 5 job. Ik werk zeer afwisselende uren. Dit geeft mij geregeld een hele dag tijd om bijvoorbeeld te strijken.
Strijkhulp in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Edegem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik heb ervaring van strijken. Met vriendelijke groeten beheshta.
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Lizzy
Lizzy
Wilrijk
Nieuw
Hoi, in mijn vrije tijd zou ik graag u uit de nood helpen met jullie strijk te doen! Ik kan me verplaatsen met het openbaar vervoer maar het liefstwerk ik van thuis uit.
Strijkhulp in Boechout (2530) - Ana
Ana
Boechout
Nieuw
Ik ben al 11 jaar lang een poetsvrouw. Ik zoek een paar uren om te strijken om mijn uren te combineren. Maandag ben ik meestal vrij, donderdag vanaf 13:00.
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Sofie
Sofie
Wilrijk
Nieuw
Mijn naam is Sofie en Ik ben 38 jaar. Ben onderwijzers en werk ook al 10 jaar in de horeca. Ik werk graag bij om een centje bij te verdienen. Indien nodig kom ik je was halen en breng hem terug tegen vergoeding.
Strijkhulp in Mortsel (2640) - Cheyenne
Cheyenne
Mortsel
Nieuw
Ik heb in het verleden al wat wasmanden weggewerkt en doe dit ook graag. Van hemden tot beddek overtrekken. De typische dagelijkse was werk ik met plezier weg!
Strijkhulp in Edegem (2650) - Marianne
Marianne
Edegem
Nieuw
Niets is leuker dan een mooi gestreken kleedje of blouse. Ik heb beslist een paar uurtjes vrij in de week dus graag een mailtje van u. Liefst in een rookvrije ruimte
Strijkhulp in Edegem (2650) - Evi
Evi
Edegem
Nieuw
Hallo, ik heb nog wat tijd vrij voor huishoudelijke klusjes zoals strijken en koken. Ook voor te babysitten of activiteiten met kindjes kan je mij contacteren. Ook voor te gaan wandelen met je hond of te overnachten bij jou thuis als je op vakantie bent mag je mij contacteren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Edegem: geëvalueerd met 4.33 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Edegem, strijkhulp aan huis Edegem, stijkster Edegem, strijkdienst Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Edegem vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Edegem in dienst te nemen. Strijkhulpen in Edegem helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de de perfecte strijkhulp in Edegem?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Edegem

U hebt een strijkhulp in Edegem gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Edegem kan vragen, hang af van meerdere zaken.

De prijs voor strijkhulp in Edegem kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden