strijkhulp Deurne

Ontdek talentvolle strijkhulp in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Deurne

Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo Ik ben een huisvrouw moender van 4 kinderen. Strijken valt op mijn huishoudelijke taken dagelijks mee bezig. Ik kan u was strijken wanneer u maar wilt U kunt u was bij mij inleveren of ik kom bij u thuis strijken alles is mogelijk Tot snel Saliha
Strijkhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
Deurne
5/5 (24 reviews)
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik kan heel goed strijken en ik doe het ook heel graag. Ik kan bij uw thuis komen of je kunt gewoon ook je strijk bij mij thuis brengen en morgen afhalen.
Strijkhulp in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I will iron your clothes like it are my own clothes. I will iron it the way you want it. You can also give a bag that needs to be ironed and I can iron it at home and bring it back when it’s finished
Strijkhulp in Deurne (2100) - Paula
Paula
Deurne
4.67/5 (3 reviews)
Ik kan zeer goed strijken ik heb zelf goed strijkmachinne kan ook bij me brenge kleding om te strijken . Ik kan strijken alle sort kledij , lalkken,gordijnen.
Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Adriana
Adriana
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
U kan me inzetten waar u tijd te kort komt in uw dagelijkse en drukke leven. Ik hou en sta voor een proper en nette thuis voor iedereen en strijken is iets dat daar zeker bij hoort. Ik ben heel graag met mijn handen bezig. Laat uw strijk maar komen en ik doe dit met plezier.
Strijkhulp in Antwerpen (2060) - Valeria
Valeria
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een jongedame-student in antwerpen die al werkt aan het schoonmaken van huizen. Om mijn inkomsten aan te vullen, ben ik van plan wat extra geld te verdienen. Ik heb beschikbaarheid voor mijn werk in het weekend.
Strijkhulp in Borsbeek (2150) - Yasmine
Yasmine
Borsbeek
5/5 (2 reviews)
Ik hou van netheid en orde. Ik ruim alle hoekjes, plooitjes en drukjes op. De lastige jobjes die niemand wilt doen kent iedereen wel en neem ik met alle plezier over. En vers gestreken kleren is altijd handig om altijd presentatie te zijn, een orde lijke kast te hebben en een grote last van uw schouders.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Livia
Livia
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik strijk thuis altijd voor mijn mama :). Dus ondertussen heb ik al wel wat ervaring. Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort. Ik vind het altijd leuk om nieuwe ervaring op te doen.
Strijkhulp in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik heb elke ochtend tijd om te strijken zowel in mijn eigen woonst als op verplaatsing. Strijken doe ik vlot en nauwkeurig . Ik ben ook behendig met een strijkrol/ mangel.
Strijkhulp in Wijnegem (2110) - Regine
Regine
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben regine uit wijnegem en ben gehuwd.ik zorg dat uw strijk altijd netjes gestreken en opgevouwen terug bij de klant komt.ik bezit zelf wagen om af te halen en terug te brengen
Strijkhulp in Schoten (2900) - Zahida
Zahida
Schoten
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben erg voorzichtig en strijk vaak thuis. Heb dit nog nooit voor anderen gedaan maar weet wel dat ik dit kan doen tegen een vriendelijke prijsje. Ik kom zelf van Schoten en heb een auto ter beschikking.
Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Joske
Joske
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Na enkele jaren verantwoordelijk te zijn geweest in een zomerbar (zeer gevarieerde job!), ben ik op zoek nr een andere job, mr ondertussen heb ik tijd om allerlei klussen vr anderen te doen. Ik ben Joske (vrouw en 32j.) en word gezien als redelijk handig, verantwoordelijk, betrouwbaar, hardwerkend en ook wel lief en direct. Zowel sociaal als praktisch zie ik me jobkes doen! Gewoon effe bellen!
Strijkhulp in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed strijken . Ik geb nooit echt leren strijken maar vanaf ik het voor t eerst dat probeerde ging het vanzelf t is precies of strijken een talent van mij is sindsdien hou ik enorm van strijken dus geef me maar een seintje als jullie hulp nodig hebben alvast bedankt zelf beschik ik niet over een wagen kan wel ver met het openbaar vervoer geraken.
Strijkhulp in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Strijk graag thuis afzetten mits ik geen auto heb of ter plaatse kan ook hou van afwisseling zelf afhalen kan dus niet maakt voor mij niet uit wat ik moet strijken
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel strijkhulpen in Deurne

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Eenvoudig om een opdracht te registreren. Ik had ook snel feedback en op slechts 4 km van huis! ”
Isabelle
“ Een leuke en aangename manier van werken. Op een legale manier een centje bijverdienen. ”
Wendy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Deurne: geëvalueerd met 4.82 door 113 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Deurne, strijkhulp aan huis Deurne, stijkster Deurne, strijkdienst Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan strijkhulp in Deurne

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden