strijkhulp Deurne

Ontdek talentvolle strijkhulp in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Deurne

Strijkhulp in Deurne (2100) - Alma
Alma
Deurne
5/5 (22 reviews)
Dag ik werk al 8 jaar als schoonmaakster waaronder ook strijken .U kan de wasmand bij mij thuis afzetten en ook ophalen of ik kom de wasmand bij u ophalen en terug brengen.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik kan heel goed strijken en ik doe het ook heel graag. Ik kan bij uw thuis komen of je kunt gewoon ook je strijk bij mij thuis brengen en morgen afhalen.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Petra
Petra
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen ervaring .Ik kan thuis strijken.Ik kan zowel overhemden als textiel strijken.Ik kan de strijkplank ophalen als deze in de buurt is en terugbrengen.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Strijk graag en wil anderen helpen doe ook de was en strijk van zieke broer en moeder. Gewoon de ideale persoon voor jullie. Hopelijk wil je gebruik maken van mijn diensten
Strijkhulp in Deurne (2100) - Kah wai
Kah wai
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik strijk al van mijn 11 jaar en vind het niet erg om dit te doen .maar wil graag meer bijleren ingeval ik het verkeerd doe .ook verdien ik er een centje met bij . mvg.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Tessa
Tessa
Deurne
Nieuw
hallo Ik ben tessa ik werk al 3jaar in de zorg ik heb op school opleiding strijken gehad doe je niet graag jouw strijk dan wil ik deze gerust voor u doen
Strijkhulp in Deurne (2100) - Patrick
Patrick
Deurne
Nieuw
Hallo ik ben iemand die heel graag steijkt en mensen jit de nood wilt helpen. Ik vind het niet erg om een paar uur na elkaar te strijken. Hopelijk tot snel.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Ilse
Ilse
Deurne
Nieuw
Strijken is de kreuken uit het leven halen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik strijken een rustgevende activiteit vind. Ik doe dit met aandacht en zorg.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Luna
Luna
Deurne
Nieuw
Ik hecht veel waarde aan hygiëne en zie daarom niet snel iets over de het hoofd. Ik werk tijdens het schoonmaken altijd gestructureerd zodat alles aan de beurt komt.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Fatiha
Fatiha
Deurne
Nieuw
Dit is een van mijn dagelijkse taken. Ik strijk dagelijks mijn kleren en die van mijn huisgenoten, ik vind het fijn om te doen, daarom stel ik me hiervoor als kandidaat.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Marie-louise
Marie-louise
Deurne
Nieuw
Hallo. Ik ben al jarenlang een poetsvrouw in de zelfde school, hier naast heb ik ook gewerkt als huishoudhulp voor verschillende taken, waaronder ook strijken. Ik ben betrouwbaar en werk ordelijk. Ik strijk met plezier en ben erg perfectionistisch op dit vlak. Ophalen of ter plekke strijken, we kunnen samen in overleg een oplossing vinden.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Hanan
Hanan
Deurne
Nieuw
Ik heb het van thuis mee gekregen, ik strijk altijd mijn kleren voor mezelf en voor de familie ook, ik heb eerder veel mensen geholpen met strijken en ik vind het niet moeilijk en ik kan het heel goed
Strijkhulp in Deurne (2100) - Naziha
Naziha
Deurne
Nieuw
Ik kan heel goed strijken want ik doe het ook vaak thuis. Ik hoor vaak ook dat ik goed kan strijken en het ook snel doe. Ik vindt het ook wel leuk om te doen.
Strijkhulp in Deurne (2100) - Barbara
Barbara
Deurne
Nieuw
Ik heb een jaar ervaring in strijken. Ik ben wel een pergecjonis dus alle strijk moet perfect in orde zijnvoor dat ik die aan klant geef dus aarzel niet om mij te contacteren
Strijkhulp in Deurne (2100) - Natalia
Natalia
Deurne
Nieuw
Ik ben goed werknemer.ik doe mijn werk gewetensvol.hygiene is belangerijk.ik geef om reinheid.ik hou van strijken .ik ben eerlijk en betrouwbaar......
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Deurne: geëvalueerd met 4.2 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Deurne, strijkhulp aan huis Deurne, stijkster Deurne, strijkdienst Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Deurne vinden?

U hebt een hekel aan strijken? Of u hebt geen tijd om te strijken? Uw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar u niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Deurne aan te werven. Strijkhulpen in Deurne helpen u graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor u.

Maar hoe vindt u de meest geschikte strijkhulp in Deurne?

U bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe u deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Deurne

U hebt een strijkhulp in Deurne gevonden. Dit is natuurlijk niet kosteloos. De prijs die een strijkhulp in Deurne kan vragen, hang af van meerdere factoren.

De prijs voor strijkhulp in Deurne kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van uw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:

Andere categorieën binnen strijkhulp in Deurne

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden