computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis bij jou in de buurt

Meer dan 1.812 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners

Computerhulp in Antwerpen (2018) - Michel
Michel
Antwerpen
4.97/5 (361 reviews)
Ik ben een gepensioneerde beroeps ICT-er en leerkracht informatica (zij-instromer). Ik heb het getuigschrift 'Estafette' Digitale ConsulAnt (antwerpen.be-centrum, Digipolis, web.punt) voor het bijstaan van senioren. Ook ex-lesgever District A'pen (tablet café's) en Cursuswerking De Notedop vzw. Lesgever S-Plus Solidaris (swipe café's). Ik respecteer UW tempo. Ik gebruik begrijpelijke taal. Mvg, M.
Computerhulp in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.98/5 (280 reviews)
Ik kan ondersteuning en opleiding bieden voor het gebruik van verschillende office toepassingen: Excel, Acces, Word, PowerPoint. Eigen lesmateriaal ter beschikking.
Computerhulp in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.86/5 (216 reviews)
Hallo, ik ben Koen en gepensioneerd. Ik was tot voor kort actief als werkvoorbereider/planner. In de avondschool heb ik ook nog computerkennis opgedaan (zowel hard- als softwarematig) zodanig dat ik computerhulp aan huis kan geven! Bij ArcelorMittal heb ik deel uitgemaakt van het team dat de software transfer van de onderhoudsafdeling van de Koudwals op ArcelorMIttal heeft gerealiseerd.
Computerhulp in Haacht (3150) - Luc
Luc
Haacht
5/5 (117 reviews)
Ik los graag al uw IT problemen op groot of klein. Taken als: - PC installeren (bv een nieuwe pc instellen) - Bijles in IT (dingen uitleggen, maar ook ondersteuning van IT vakken) - PC problemen oplossen. (Bv. virusproblemen, slechte wifi connectie) - PC herstellen/aankoopadvies - ... Sterke punten: - Focus op gebruiksvriendelijke oplossingen/langdurige oplossingen - IT uitleggen in mensen taal
Computerhulp in Torhout (8820) - Dave
Dave
Torhout
4.97/5 (104 reviews)
Ik heb genoten van een opleiding als IT'er boekhouder. Door de jaren heen mezelf opgewerkt tot system engineer voor verschillende bedrijven meer dan 25 jaar ervaring. Microsoft certificaten behaald. Duurzame oplossingen en zaken kunnen uitleggen in een verstaanbare taal zijn mijn troeven. In Tijden als vandaag hebben mensen een IT persoon nodig in hun kringen waar ze vragen aan kwijt kunnen.
Computerhulp in Gent (9000) - Ayko
Ayko
Gent
5/5 (85 reviews)
Hulp nodig voor uw pc, Mac, mobiel apparaat…? Werkt er een systeem niet naar behoren of is er bepaalde infrastructuur toe aan vernieuwing? Ik help als gediplomeerd IT’er in Gent en deelgemeenten bij technische problemen, hulp en uitleg. Ik kan snel ter plaatse komen, reserveonderdelen leveren en heb jaren ervaring met zowat elk merk!
Computerhulp in Kaggevinne (3293) - Tanja
Tanja
Kaggevinne
4.98/5 (80 reviews)
Ik heb een heel brede informaticakennis. Ik kan helpen met alles wat MS Office is (excel, word, powerpoint, access). Ik kan ook documenten opmaken naar wens.
Computerhulp in Heverlee (3001) - Toon
Toon
Heverlee
4.97/5 (74 reviews)
Loopt je computer vast of wil je leren hoe je bepaalde programma's of randapparatuur kan configureren. Ik wil je hierbij graag snel en efficiënt komen helpen. Ik kan alles rustig uitleggen en je verder helpen waar nodig...
Computerhulp in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
5/5 (66 reviews)
Met mijn Bachelor Toegepaste Informatica kan ik u wellicht helpen met uw noden betreffende informatica. Geef gerust een seintje hoe ik kan helpen zodat u tot een goede oplossing komt.
Computerhulp in Schoten (2900) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
4.96/5 (53 reviews)
Zit je vast in een project, of heb je toch net even wat hulp nodig om iets uit te voeren, wil ik je daar zeker bij helpen! Samen bekijken we je probleem, en hoe dit vlotjes opgelost kan worden. Ook zorg ik ervoor dat je zelf alles zeker ook goed begrijpt, zodat je zelf ook je kennis hier in kan verrijken, en in de toekomst hier zelf ook meer rond kan.
Computerhulp in Wetteren (9230) - Mircea
Mircea
Wetteren
4.85/5 (41 reviews)
Ik heb heel veel geduld en kan empathisch zijn. Ik ken dat iets nieuws leren niet altijd makkelijk is en kan mijn ervaring en leermethodes delen zodat iedereen het prima vindt om zijn doel te bereiken qua nieuwe kennis achter de rug te krijgen.
Computerhulp in Bree (3960) - Robin
Robin
Bree
4.92/5 (38 reviews)
Brede waaier aan kennis omtrent multimedia. Volg zelf de opleiding iot en sta dus open voor alle apparaten en heb er een brede kennis van. Zowel Android, Windows als IOS
Computerhulp in Putte (2580) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
4.97/5 (38 reviews)
Computers met Windows, MacOS, Linux, Unix, Android of iOS systeem hebben geen tot weinig geheimen voor mij. Graag wil ik mijn expertise gebruiken om mensen verder te helpen die dit niet hebben.
Computerhulp in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (37 reviews)
Ik kan heel goed Excel, Word en PowerPoint. Ik kan je les geven of zelf berekeningen doen in Excel als dat nodig zou zijn. Ik kan snel blind typen. Ik kan Nederlands, Engels en Pools. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Tot uw dienst! Jacek K.
Computerhulp in Genk (3600) - Walter
Walter
Genk
4.97/5 (37 reviews)
Heb je advies nodig bij het instellen van je thuis- of bedrijfsnetwerk? Volg je een IT studie en heb je vragen? Zowel voor hardware, netwerken, databases, PHP, Laravel, ...
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
“ Persoonlijke begeleiding , geen auto vereist voor wie geen rijbewijs heeft . ”
Erwin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis: geëvalueerd met 4.92 door 3.328 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp aan huis, computerhulp beginner, computerproblemen oplossen aan huis, computer problemen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computerhulp

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden