computerhulp Hasselt

Computerhulp aan huis in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Hasselt

Computerhulp in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Weet je niet hoe je computer of smartphone ingesteld moet worden of raak je niet wegwijs met een apparaat wat op je netwerk aangesloten moet worden? Geen zorgen, ik help je graag!
Computerhulp in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb al enkele keren lessen informatica gegeven in het verleden. Dit gaat van het leren werken met een computer tot diepgaande lessen in Excel of andere Office programma's. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien de snelle vooruitgang zowel bij de u als bij mij motiverend werkt.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Roel
Roel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor uw computer? Uitleg hoe je smartphone werkt? Dat is voor mij! Ik heb een bachelor in informatica en werk al 7 jaar in de sector. Opleidingen geven, advies verstrekken dat is geen probleem voor mij. Ik ga elke uitdaging aan.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Angelo
Angelo
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Het oplossen van IT-gerelateerde problemen zit mij in het bloed. Heb je een probleem, bel me dan gerust en zullen we het probleem analyseren en oplossen.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Op het werk ben ik gekend voor mijn brede computerkennis en wordt ik steevast gecontacteerd bij allerhande computerproblemen. Met name in Excel ben ik zeer bedreven en kan ik mijn collega's steeds vooruit helpen. Geef me een seintje en dan bekijken we het probleem samen.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Thomas
Thomas
Hasselt
Nieuw
Als tiener kom je in contact met heel wat smartphones en tablets, zelf heb ik een Ipad en smartphone. Als jullie dus hulp nodig hebben met eender wat, geef me een seintje. Ik heb mijn opa, die verzot is op Apple, altijd goed kunnen helpen met zowel het instellen, als het personaliseren van het toestel.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Philippe
Philippe
Hasselt
Nieuw
Hallo. Ik heb for mon week redelijk wat ervaring in Windows en Microsoft Office. Heeft U en probleem met uw PC of netwerk dan kan ik U misschien helpen. Of wenst U één of ander document te maken, of een presentatie : ik ben uw man. Ik verplaats me in Hasselt en omgeving.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik herstel en verkoop al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken en werk zowel voor particulier als in bedrijfsomgeving. Ik herstel en verkoop al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken en werk zowel voor particulier als in bedrijfsomgeving.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam ipsum quam, feugiat eget malesuada et, venenatis sit amet augue. Ut volutpat posuere nisi, non interdum elit facilisis id. Sed tincidunt pulvinar eros, ac cursus eros cursus sit amet. Fusce non metus id turpis porta sagittis. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Etiam lobortis a
Computerhulp in Hasselt (3500) - Andy
Andy
Hasselt
Nieuw
Ik heb destijds van mijn hobby mijn beroep gemaakt dit maakt dat ik mezelf steeds blijf opleiden ook na de studies. Kennis omvat: PC hardware, Server hardware,Windows, Linux, Unix , Networking Alsook bouwen van websites and kleinere automatiserings scripts of programaatjes. Voltijds ben aan het werk als een Systems & Infrastrucure engineer voor een landelijk bedrijf met +4000 werknemers.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Op de vraag "Wat wil je later worden?" die ik kreeg wanneer ik een vriendenboekje moest invullen toen ik acht jaar was, antwoordde ik "iets met computers". Nu, met een masterdiploma computerwetenschappen (informatica) op zak, kan ik met trots zeggen dat ik "van alles met computers" doe. Die kennis wil ik graag doorgeven: van computerinstellingen tot programmeren en alles daartussen.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Lisa
Lisa
Hasselt
Nieuw
Heeft u een computer probleem? Klagen u kinderen of kleinkinderen altijd dat ze u moeten helpen? Dan los ik dit graag voor je op! Ik volg de richting multimedia en weet dus redelijk veel van pc's. Een handje nodig om te leren werken met je pc/laptop, voor programma's zoals word, Exel, … dan hoor ik het graag!
Computerhulp in Hasselt (3500) - Koen
Koen
Hasselt
Nieuw
fdsjfhdsihfidsuhfiusdhfiusdhufihdsuifhsiufhsdiufhsdiuhfsudihfuisdhfuisdhfuidshfisudhfuisdhfuidshfuisdhfiudshfiudshfuisuifdshiufhdsiufhsduifhsduihfudshfsduifhsdiufsdfds
Computerhulp in Hasselt (3500) - Lennert
Lennert
Hasselt
Nieuw
Ons team bestaat uit 2 lesgevers die gespecialiseerd zijn in sound design, grapisch design...
Computerhulp in Hasselt (3500) - Test
Test
Hasselt
Nieuw
azioepruaipozeuripoazeuripoaezuripaouzeiruazeiporuazipeouroiazeurpoiazeuripoazueipoazueiprouaezpoiruzaeoiruaipoezruaeziporiuoaezpurpoiazeueioazpuroiupaezr
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Hasselt, computerproblemen oplossen aan huis Hasselt, computer problemen Hasselt,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computerhulp in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Hasselt

bij omzetting van Life mail naar naar outlook zenden en ontvangen weggevallen - printer terug in netwerk brengen e.a. instellingen - Terug op punt stellen van mijn pc door bekwame IT specialist
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden