computerhulp Hasselt

Computerhulp aan huis in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Hasselt

Computerhulp in Diepenbeek (3590) - Pieter
Pieter
Diepenbeek
5/5 (51 reviews)
Met mijn Bachelor Toegepaste Informatica kan ik u wellicht helpen met uw noden betreffende informatica. Geef gerust een seintje hoe ik kan helpen zodat u tot een goede oplossing komt.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Michael
Michael
Hasselt
5/5 (10 reviews)
Weet je niet hoe je computer of smartphone ingesteld moet worden of raak je niet wegwijs met een apparaat wat op je netwerk aangesloten moet worden? Geen zorgen, ik help je graag!
Computerhulp in Berbroek (3540) - Erwin
Erwin
Berbroek
5/5 (3 reviews)
Ik sta er van versteld hoeveel mensen gewoon de basis niet kennen om een briefje , een mail, op te stellen. Gewoon al een computer opstarten en iets opzoeken op het internet, kunnen ze niet. Wel, door de verdere digitalisering van de wereld (bv communicatie met de overheid, aanvragen formulieren enz) worden deze mensen van veel uitgesloten. Ik wil hen helpen dit te leren.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb al enkele keren lessen informatica gegeven in het verleden. Dit gaat van het leren werken met een computer tot diepgaande lessen in Excel of andere Office programma's. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien de snelle vooruitgang zowel bij de u als bij mij motiverend werkt.
Computerhulp in Nieuwerkerken (3850) - Mark
Mark
Nieuwerkerken
5/5 (1 reviews)
Je kan bij mij ook steeds terecht voor hulp bij een programma zoals exel, word ,powerpoint.ik leer je dit graag temeer omdat het voor mij meer een spel is om met een pc te werken
Computerhulp in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig met de pc? Of liever met een gsm? Geen probleem. Ik heb genoten van een technische opleiding m.a.w. netwerkbeheer, tot eind juni. Ik heb in de laatste maand alle laatste kneepjes van het vak opgedaan en sta nu paraat om iedereen te hulp te schieten! :-)
Computerhulp in Hasselt (3500) - Peter
Peter
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Op het werk ben ik gekend voor mijn brede computerkennis en wordt ik steevast gecontacteerd bij allerhande computerproblemen. Met name in Excel ben ik zeer bedreven en kan ik mijn collega's steeds vooruit helpen. Geef me een seintje en dan bekijken we het probleem samen.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Thomas
Thomas
Hasselt
Nieuw
Als tiener kom je in contact met heel wat smartphones en tablets, zelf heb ik een Ipad en smartphone. Als jullie dus hulp nodig hebben met eender wat, geef me een seintje. Ik heb mijn opa, die verzot is op Apple, altijd goed kunnen helpen met zowel het instellen, als het personaliseren van het toestel.
Computerhulp in Spalbeek (3510) - Maarten
Maarten
Spalbeek
Nieuw
Ik help u graag met het installeren van software en het oplossen van problemen met verschillende software toepassingen. Uw mail werkt niet meer? U wil uw WiFi configureren? Samen met u zoek ik naar de beste oplossing!
Computerhulp in Zolder (3550) - Joachim
Joachim
Zolder
Nieuw
Hulp nodig met het internet? problemen met de wifi? Ik heb 3 jaar ervaring met internetproblemen oplossen. Ook kan ik wifi paswoorden aanpassen. Poorten open zetten op de router/modem. Netwerkcamera’s en zoveel meer.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Philippe
Philippe
Hasselt
Nieuw
Hallo. Ik heb for mon week redelijk wat ervaring in Windows en Microsoft Office. Heeft U en probleem met uw PC of netwerk dan kan ik U misschien helpen. Of wenst U één of ander document te maken, of een presentatie : ik ben uw man. Ik verplaats me in Hasselt en omgeving.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Ik herstel en verkoop al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken en werk zowel voor particulier als in bedrijfsomgeving. Ik herstel en verkoop al 20 jaar alle IT-gerelateerde zaken en werk zowel voor particulier als in bedrijfsomgeving.
Computerhulp in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam ipsum quam, feugiat eget malesuada et, venenatis sit amet augue. Ut volutpat posuere nisi, non interdum elit facilisis id. Sed tincidunt pulvinar eros, ac cursus eros cursus sit amet. Fusce non metus id turpis porta sagittis. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Etiam lobortis a
Computerhulp in Appelterre-eichem (9400) - Tim
Tim
Appelterre-eichem
Nieuw
photoshop course
Computerhulp in Heusden-Zolder (3550) - Dieter
Dieter
Heusden-Zolder
Nieuw
Als Android software ontwikkelaar ben ik op de hoogte van zo goed als alle nieuwtjes over het systeem. Ik zou graag deze kennis gebruiken op jullie op de hoogte te brengen van alle tips en tricks
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Hasselt, computerproblemen oplossen aan huis Hasselt, computer problemen Hasselt,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Hasselt

bij omzetting van Life mail naar naar outlook zenden en ontvangen weggevallen - printer terug in netwerk brengen e.a. instellingen - Terug op punt stellen van mijn pc door bekwame IT specialist
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden