computerhulp Brugge

Computerhulp aan huis in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Brugge

Computerhulp in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Hulp bij software problemen; training of bij u thuis; of een computer of netwerk installeren; u persoonlijk helpen; remote (op afstand) of bij uw thuis of kantoor; het kan. 24/7
Computerhulp in Heist-aan-zee (8301) - Silas
Silas
Heist-aan-zee
5/5 (7 reviews)
Instellingen goed zetten, dropbox instellen, accounts linken aan elkaar, smart home opstellen, algemene vragen waar een IT'er geen tijd voor heeft. Ik werk reeds 16 jaar in de indistriële automatisatie, dus ik ken wel het een en ander van netwerken en computers
Computerhulp in Assebroek (8310) - Klaas
Klaas
Assebroek
5/5 (3 reviews)
computer/tablet/Telefoon problemen zijn niet leuk uiteraard omdat er tegenwoordig alles mee gedaan wordt. van bank apps tot bestellen van tickets of streaming van muziek of andere content. het is dan ook belangrijk om dit snel en accuraat opgelost te krijgen. In mijn dagelijkse job ben ik veel met IT problemen bezig, dus ik kan hier normaal wel de nodige ondersteuning en service bieden.
Computerhulp in Sint-andries (8200) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
5/5 (2 reviews)
Ik help je graag verder met computerhulp, advies of opleiding . Ik herstel PC's en laptops, heef advies bij upgrade of een nieuw toestel, los problemen op zoals: virusverwijdering, herinstallatie van windows, email instellen, printer installeren en nog veel meer)
Computerhulp in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Naast mijn job als programmeur zijn computers één van mijn hobbies. Je kan gerust stellen dat computers maar weinig geheimen hebben voor mij. Ik deel mijn kennis graag met anderen en geef dus maar al te graag een woordje uitleg. Heb je problemen met een programma of lukt de e-mail synchronisatie op de smartphone niet? Geef dan zeker een seintje. Ik kan ook helpen bij ingewikkeldere zaken, zoals het herinstalleren van een computer of flashen van een smartphone.
Computerhulp in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn grootmoeders al vaak moeten helpen met hun tablets en werk ook al jaren met Mac. Indien er een probleem is en ik weet het zelf niet, is er nog altijd de hulplijn van mijn vader.
Computerhulp in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben laatstejaars student leerkracht informatica aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ik zit in mijn laatste jaar en heb dus alles gezien van tekstverwerker tot rekenblad, tot programmeren, databanken en netwerkbeheer. Daarnaast heeft ook de inwendige bouw van de computer geen geheimen voor mij.
Computerhulp in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht Informatica en studeerde sinds 1989 haast onophoudelijk. Ik heb dus een enorme ervaring. Samen zoeken we steeds naar het beste resultaat.
Computerhulp in Heist-aan-zee (8301) - Sara
Sara
Heist-aan-zee
5/5 (1 reviews)
Op professioneel vlak ben ik dagelijks bezig met computerwerk. Ik heb ook informatica gevolgd en heb geholpen tijdens de coronacrisis op de vaccinatielijn.
Computerhulp in Knokke-heist (8300) - Nick
Nick
Knokke-heist
Nieuw
Beste bezoeker, ik ben Nick uit Knokke-Heist. Hebt u problemen met uw PC (Windows) of Mac / iPad / iPhone (Apple) dan kan u me altijd contacteren. Door mijn studies (master elektronica-ICT) en mijn ervaring in de ICT-sector blijven weinig problemen onopgelost. Ook voor een nieuwe website of webapplicatie bent u bij mij aan het juiste adres.
Computerhulp in Blankenberge (8370) - Thomas
Thomas
Blankenberge
Nieuw
Ik heb tamelijk wat opgebouwde (basis)kennis over pc's en randapparatuur. Problemen oplossen en indien nodig de goedkoopste oplossing zoeken. Verder geef ik ook graag tips bij het aankopen van nieuwe apparatuur.
Computerhulp in Brugge (8000) - Marc
Marc
Brugge
Nieuw
Ik heb ruime professionele kennis en ervaring met computers en servers & netwerk systemen > 25 jaar. Ik kan ook programmeren, scripten en websites maken. Ik kan je helpen met kleine en grote computerproblemen of een second opinion geven of als externe consulent advies geven of bijstaan. Je kan me altijd via email contacteren of advies vragen. groeten Marc.
Computerhulp in Sint-andries (8200) - Patricia
Patricia
Sint-andries
Nieuw
Opstarten nieuwe tablet, smartphone en de nodige uitleg geven. Hulp bij keuze van nieuwe aankoop. Problemen netwerk, WiFi, tv decoder enz E-mail sturen, sms endergelijke
Computerhulp in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
In mijn 14 jaar tijd met de computer onder andere gaming kan ik bijna alleproblemen troubleshooten en het probleem oplossen. Ik kan jullie ook verder helpen bij kiezen van de computers bij aankoop van nieuwe toestellen. Noem het maar wat alle problemen i.v.m elektronische toestelen kan ik nachecken voor jullie.
Computerhulp in Sint-andries (8200) - Rob
Rob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-andries
Nieuw
Informatica is de toekomst maar de prijs voor het gebruik daarvan is vaak hoog. Ik bied allerlei mogelijkheden aan om deze kost te verlagen: goedkoper én kwalitatief surfen op internet, verschillende oplossingen voor connecties en abonnementen voor tablet en smartphones. Mijn advies is gratis, ik kom tot bij u thuis en mijn kortingen zijn hoog. Alle reden om mijn diensten te benutten dus.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vond alles duidelijk en soepel lopen. Ben blij dat ik een vakkundige helper trof. ”
Walter
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Brugge, computerproblemen oplossen aan huis Brugge, computer problemen Brugge,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden