computerhulp Leuven

Computerhulp aan huis in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Leuven

Computerhulp in Heverlee (3001) - Toon
Toon
Heverlee
4.97/5 (74 reviews)
Loopt je computer vast of wil je leren hoe je bepaalde programma's of randapparatuur kan configureren. Ik wil je hierbij graag snel en efficiënt komen helpen. Ik kan alles rustig uitleggen en je verder helpen waar nodig...
Computerhulp in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik kan mijn ervaring als leerkracht en ict-coordinator combineren om systemen en programma's stap voor stap samen met u onder de knie te krijgen. Ik kan dit zowel in het echt als via persoonlijke online tutorials.
Computerhulp in Kessel lo (3010) - Martin
Martin
Kessel lo
5/5 (5 reviews)
40 jaar ervaring in IT, inclusief het geven van cursussen. Nog steeds met de nodige passie. Leeftijd mag geen belemmering zijn om in deze wereld te stappen. Deel vraag mijn kennis op een begrijpelijke manier.
Computerhulp in Leuven (3000) - Koen
Koen
Leuven
5/5 (4 reviews)
Vanuit mijn job in het dagelijks leven heb ik veel ervaring met computers en netwerken. Ik kan u helpen met allerlei zaken: programma's installeren, office(Word, Excel, PowerPoint), uw hardware aansluiten, een internetprobleem oplossen, uw netwerk in huis veranderen/vergroten. laat me gerust iets weten. Voor elk probleem bestaat een oplossing :)
Computerhulp in Leuven (3000) - Mohamed
Mohamed
Leuven
5/5 (4 reviews)
I am a IT expert and technology associate that yo can rely on. I can teach, train, help with any technological related issues. I can create a nice website for you regardless your work sector.
Computerhulp in Kessel lo (3010) - Joris
Joris
Kessel lo
4.5/5 (2 reviews)
Ben al jaren vertrouwd met MAC. Heb vroeger in tweedehandswinkel PC gewerkt en gemerkt dat MAC zoveel eenvoudiger en gebruiksvriendelijker is. En gratis heel wat programma's extra levert.
Computerhulp in Kessel lo (3010) - Alexander
Alexander
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik ben een software ontwikkelaar. Ik heb ervaring met veel verschillende programmeertalen, maar ik ben vooral vertrouwd met Java. Ik kan bijles geven over programmeren, werken aan software, ... De prijs zal afhankelijk zijn van het werk dat ik moet doen. Ik wil ook wel eens komen kijken als je problemen hebt met Windows of een applicatie.
Computerhulp in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Heb je kleine problemen met je Windows pc of wat hulp nodig met een programma? Misschien kan ik jou snel helpen of wegwijs maken. Ik ben opgegroeid met de computer en ben bekend met de veelvoorkomende problemen. Ik ben geduldig in het uitleggen en spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans. Regio Leuven en omstreken.
Computerhulp in Leuven (3000) - Santa
Santa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Leuven
5/5 (1 reviews)
Heeft u hulp nodig met niuewe programma installeeren? Of printer aan te sluiten? Werkt jouw browser niet zoals het moet? Ik doe al een tijdje (6 jaar) een IT gerelateerde job dus kan zeker met verschillende vragen helpen en, waar nodig, ook een uitleg/opleiding geven.
Computerhulp in Kessel lo (3010) - Noémie
Noémie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Als Gen Z’er hebben social media en apple producten geen geheimen voor mij🤓 Even hulp nodig? Dan help ik graag met wat je ook nodig hebt! Wedden dat je er meteen mee weg bent?
Computerhulp in Heverlee (3001) - Lukas
Lukas
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben met computer bezig sinds ik 6 jaar was. Ik kan helpen bij drivers, software, inclusief Windows zelf, installeren, updaten en verwijderen, netwerkinstellingen, browsers, apparatuur zoals printers installeren en dat de computer optimaal functioneert. Ook met Excel en SPSS heb ik veel ervaring. Ik kan verstaanbaar de computer- en internetwereld uitleggen.
Computerhulp in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Kessel lo
Nieuw
Ik werk al een aantal jaar in de IT sector, en heb een erg brede interesse in alle nieuwe dingetjes op dat gebied. Ik kan makkelijk iemand helpen in de regio groot Leuven. Ik ben iemand die de dingen die hij doet graag zorgvuldig en goed doet, en werk meestal snel.
Computerhulp in Heverlee (3001) - Jasper
Jasper
Heverlee
Nieuw
Door mijn opleiding in computerwettenschappen en werk als software engineer ben ik de geknipte persoon om je te helpen bij het gebruik van je computers, smartphones & tablets.
Computerhulp in Herent (3020) - Nathalie
Nathalie
Herent
Nieuw
Ik kan werken en helpen met de meeste courante softwarepakketten. Daarnaast kan ik ook een analyse doen van de gebruiksvriendelijkheid en interface van uw website of app. Ik kan social media marketing campagnes opzetten.
Computerhulp in Leuven (3000) - Daan
Daan
Leuven
Nieuw
Computer problemen? ik help je verder. IK zit op het moment zelf in een IT opleiding maar ben zelf ook al vanaf jongs af aan bezig met computers in elkaar en uit elkaar te halen, en dan ook nog met word/ excel ... noem maar op :D
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
“ Persoonlijke begeleiding , geen auto vereist voor wie geen rijbewijs heeft . ”
Erwin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Leuven: geëvalueerd met 4.89 door 112 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Leuven, computerproblemen oplossen aan huis Leuven, computer problemen Leuven,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden