Ring Twice

Computerhulp aan huis in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Leuven

Computerhulp in Heverlee (3001) - Toon
Toon
4.97/5 · 63 reviews
3001 Heverlee
Loopt je computer vast of wil je leren hoe je bepaalde programma's of randapparatuur kan configureren. Ik wil je hierbij graag snel en efficiënt komen helpen. Ik kan alles rustig uitleggen en je verder helpen waar nodig...
Computerhulp in Heverlee (3001) - Willem
Willem
5/5 · 20 reviews
3001 Heverlee
Hallo, Ik help graag andere mensen met hun computerproblemen en -vragen. Ik werk al meer dan 15 jaar op een IT-afdeling en computers zijn mijn passie. Ik geef deeltijds computer les in het volwassenen onderwijs op alle niveaus. Ik kan u snel verder helpen en alles in begrijpbare taal uitleggen. Tot snel! Willem
Computerhulp in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
4.86/5 · 7 reviews
3000 Leuven
Ik kan mijn ervaring als leerkracht en ict-coordinator combineren om systemen en programma's stap voor stap samen met u onder de knie te krijgen. Ik kan dit zowel in het echt als via persoonlijke online tutorials.
Computerhulp in Kessel lo (3010) - Martin
Martin
5/5 · 5 reviews
3010 Kessel lo
40 jaar ervaring in IT, inclusief het geven van cursussen. Nog steeds met de nodige passie. Leeftijd mag geen belemmering zijn om in deze wereld te stappen. Deel vraag mijn kennis op een begrijpelijke manier.
Computerhulp in Leuven (3000) - Koen
Koen
5/5 · 3 reviews
3000 Leuven
Vanuit mijn job in het dagelijks leven heb ik veel ervaring met computers en netwerken. Ik kan u helpen met allerlei zaken: programma's installeren, office(Word, Excel, PowerPoint), uw hardware aansluiten, een internetprobleem oplossen, uw netwerk in huis veranderen/vergroten. laat me gerust iets weten. Voor elk probleem bestaat een oplossing :)
Computerhulp in Kessel lo (3010) - Alexander
Alexander
5/5 · 1 reviews
3010 Kessel lo
Ik ben een software ontwikkelaar. Ik heb ervaring met veel verschillende programmeertalen, maar ik ben vooral vertrouwd met Java. Ik kan bijles geven over programmeren, werken aan software, ... De prijs zal afhankelijk zijn van het werk dat ik moet doen. Ik wil ook wel eens komen kijken als je problemen hebt met Windows of een applicatie.
Computerhulp in Leuven (3000) - Paco
Paco
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Heb je kleine problemen met je Windows pc of wat hulp nodig met een programma? Misschien kan ik jou snel helpen of wegwijs maken. Ik ben opgegroeid met de computer en ben bekend met de veelvoorkomende problemen. Ik ben geduldig in het uitleggen en spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans. Regio Leuven en omstreken.
Computerhulp in Herent (3020) - Birgit
Birgit
5/5 · 1 reviews
3020 Herent
Heeft u een smartphone of tablet of gekocht, maar weet u nog niet goed hoe ermee aan de slag te gaan? Heeft u (basis)vragen rond Word, Excel, het gebruik van Google, het aanmaken van een e-mailadres en dergelijke? Ik help u graag verder!
Computerhulp in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Nieuw
3010 Kessel lo
Ik werk al een aantal jaar in de IT sector, en heb een erg brede interesse in alle nieuwe dingetjes op dat gebied. Ik kan makkelijk iemand helpen in de regio groot Leuven. Ik ben iemand die de dingen die hij doet graag zorgvuldig en goed doet, en werk meestal snel.
Computerhulp in Heverlee (3001) - Jasper
Jasper
Nieuw
3001 Heverlee
Door mijn opleiding in computerwettenschappen en werk als software engineer ben ik de geknipte persoon om je te helpen bij het gebruik van je computers, smartphones & tablets.
Computerhulp in Herent (3020) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
3020 Herent
Ik kan werken en helpen met de meeste courante softwarepakketten. Daarnaast kan ik ook een analyse doen van de gebruiksvriendelijkheid en interface van uw website of app. Ik kan social media marketing campagnes opzetten.
Computerhulp in Leuven (3000) - Daan
Daan
Nieuw
3000 Leuven
Computer problemen? ik help je verder. IK zit op het moment zelf in een IT opleiding maar ben zelf ook al vanaf jongs af aan bezig met computers in elkaar en uit elkaar te halen, en dan ook nog met word/ excel ... noem maar op :D
Computerhulp in Leuven (3000) - Kevin
Kevin
Nieuw
3000 Leuven
Als student informatica kan ik helpen met basis problemen oplossen. Ik ben zelf vaak met tech bezig en het is meer een passie dan enkel een hobby geworden.
Computerhulp in Heverlee (3001) - Bruno
Bruno
Nieuw
3001 Heverlee
Opleiding pc technicus genoten bij de VDAB, dit was vooral hardware en netwerken. Ondertussen heb ik een administratieve functie dus ik ken Office ook erg goed.
Computerhulp in Leuven (3000) - Niels
Niels
Nieuw
3000 Leuven
Vermits ik geboren ben in 1994, ben ik een digital native. Ik ben opgegroeid met een computer, gsm en alle andere mogelijke elektronica. U kan mij inschakelen voor een hele reeks aan computergerelateerde zaken zoals het installeren van programma's en apparaten, het werken met Word, Excel, Powerpoint...

Computerhulp aan huis Leuven: geëvalueerd met 4.98 door 101 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Leuven, computerproblemen oplossen aan huis Leuven, computer problemen Leuven,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Leuven

Hulp en opleiding in Leuven (3000) - Herhaling - Hulp en opleiding - PC-Windows in Leuven (3000) - Hulp en opleiding - PC-Windows in Leuven (3000) - Hulp en opleiding - PC-Windows in Leuven (3000) - hulp - Hulp en opleiding - PC-Windows in Leuven (3000) - Hulp en opleiding in Leuven (3000) - Hulp en opleiding - PC-Windows in Leuven (3000)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden