computerhulp Gent

Computerhulp aan huis in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Gent

Computerhulp in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
4.75/5 (4 reviews)
6 jaar professionele ervaring in de ICT sector als software ontwikkelaar en analist. In mijn vrije tijd help ik graag mensen met allerhande problemen. 2 jaar expertise in investeren en handelen in cryptomunten (bitcoin en dergelijke). Hierbij begeleid ik persoonlijk nieuwkomers die wensen te starten maar niet goed weten waar te beginnen.
Computerhulp in Gent (9000) - Bjorn
Bjorn
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben Bjorn, 27 jaar, en werk als ambtenaar in Gent. Ik heb een passie voor IT, een vakgebied waar ik grotendeels mee in ben opgegroeid thuis. Gaande van het installeren van computers, smartphones, netwerken tot het bouwen van websites. Stuur gerust een bericht om wat voorbeelden te zien. Ik wil graag mijn diensten aanbieden op vlak van IT in de regio Oost- en West-Vlaanderen.
Computerhulp in Gent (9000) - Jens
Jens
Gent
5/5 (3 reviews)
Heb je meer uitleg nodig rond het gebruik van een computer, tablet of smartphone? Door middel van persoonlijk begeleiding (ik zit naast jou en jij zit aan de computer) leg ik het op een rustig tempo stap per stap uit.
Computerhulp in Gent (9000) - Lander
Lander
Gent
5/5 (2 reviews)
Uitleg bij het gebruik van jouw Windows pc of Mac? Veilig en doelgericht surfen op het internet maar je weet niet hoe? Met mijn achtergrond in het onderwijs ben ik goed in advies en opleidingen geven. Ik kom graag tot bij jou met de fiets in Gent en deelgemeenten. Lander
Computerhulp in Gent (9000) - Francis
Francis
Gent
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb 20 jaar als programmeur gewerkt dus ken ik redelijk wat van informatica. Ook moet ik heel dikwijls gratis bij kennissen helpen. Ik ben er 66 en veel van mijn leeftijdsgenoten kunnen niet goed overweg met een pc. In het verleden heb ik voor mijn werk ook les informatica gegeven, voor personeel van de stad Gent.
Computerhulp in Gent (9000) - Soroosh
Soroosh
Gent
5/5 (2 reviews)
Als je niet lang geaffineerd bent met windows of bestuursysteem van smartphones en tabletten of wil in het algemeen jouw weg leren kennen, help ik jou graag met geduld ;-)
Computerhulp in Gent (9000) - Michael
Michael
Gent
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Michael, een jonge zelfstandige/student uit Gent. Ik ben 20 jaar en ou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en wil constant nieuwe dingen ontdekken en leren. Ik heb heel wat ervaring opvlak van informatia, fotografie en videografie. Dat is mijn passie. Ik heb mijzelf alles aangeleerd. Ik ben daar fier op! Ik ben drietalig: fr-nl-eng.
Computerhulp in Gent (9000) - Joris
Joris
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben een crack in excel, word en heb een basis kennis van R, SPPS. Ik geef graag hand-on les en kan heel snel problemen oplossen in een excel sheet - grafieken, pivot tables, formules en dashboards hebben geen geheimen voor mij. Ik kan excel dingen laten doen die je niet voor mogelijk houdt.
Computerhulp in Gent (9000) - Maxim
Maxim
Gent
5/5 (1 reviews)
Al van jongs af aan hou hoe ik mij graag bezig met computers, smartphones en tablets. Hierdoor heb ik redelijk veel ervaring opgebouwd en schat ik de kans groot in dat ik u kan helpen.
Computerhulp in Gent (9000) - Werner
Werner Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik help je graag met het opzetten van een netwerk (vast of WIFI), Ik haal het beste uit je Windows computer en/of je office-toepassingen (Word, Excel, Powerpoint, ... voor beginners en gevorderden). Ik heb een ruime ervaring in het lesgeven en netwerkbeheer.
Computerhulp in Gent (9000) - Loïc
Loïc
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben al bijna 10 jaar bezig met computers, elektriciteit en elektronica. Ik heb al voor meerdere mensen computers samengesteld en hun geholpen bij het oplossen van hard- en softwareproblemen. Ik kan je over van alles en nog wat uitleg geven en ik tracht die uitleg op een verstaanbare manier te brengen.
Computerhulp in Gent (9000) - Pauline
Pauline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik werk in privé op Windows en op mijn werk met Mac! Ik wordt ook de excel wizard genoemd op mijn werk. Daarnaast vind ik administratieve taken heel leuk om te doen en werk ik snel en efficiënt. Ik doe namelijk soms admin van een kennis die een eenmanszaak heeft.
Computerhulp in Gent (9000) - Miep
Miep
Gent
5/5 (1 reviews)
Lesgeven is wat ik doodgraag doe en bijna mijn hele leven heb gedaan, de laatste jaren voornamelijk office-toepassingen. Uitleg geven op een gestructureerde manier is mijn sterkte. Ik slaag er in de dingen zeer behapbaar uit te leggen.
Computerhulp in Gent (9000) - Alicia
Alicia
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik help vaak mensen in mijn omgeving met dit soort zaken. Voor mijn opleiding en studentenjobs heb ik trouwens ook altijd pc etc. nodig. Bovendien zoek ik graag tot ik de oplossing gevonden heb, ik kan het niet laten.
Computerhulp in Gent (9000) - Eddy
Eddy
Gent
Nieuw
Ik heb reeds meer dan 20 j ervaring in netwerken en de communicatiewereld als installateur bij bedrijven. eveneens heb ik een grote ervaring in voip, wat voor velen een onontgonnen gebied is. Indien je interesse hebt, neem gerust contact op en we zien of ik iets voor u kan betekenen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Gent: geëvalueerd met 4.95 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Gent, computerproblemen oplossen aan huis Gent, computer problemen Gent,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Gent

hulp bij website - LAN VERBINDING - Windows surface probleem - printer probleem - Probleem met cyncronisereni phone/ pc - TOEPASSING ZOOM INTERNATIONAAL CONGRES - Vectorworks - Hulp bij nieuwe printer. - Privéles Instagram zakelijk - online les Java - Installeren TP 600AV Powerline extender - Keuzelijst Excel - Op PC & Smartphone - Instellen Apple ID op tablet - hulp bij QGIS - maken eindproject - NAS Synology configuratie - Veranderen van emailadres - Computer die niet aansluit op netwerk - Nazicht veiligheid laptop - Instagram verslaafde gezocht! -:) - WIFI S*CKS - problemen met aanmelden gmail - Op zoek naar linux kenner - pc build maken - office laten werken en vpn downloaden - op zoek naar linux kenner (2) - op zoek naar linux kenner - op zoek naar linux kenner - Advies bij aanschaf NAS (ifv back up) +installatie en koppeling alle pc's en smartphones + printer - Mijn zonen en Gamen - pc beveiliging/gehackt - Photoshop - VPN-verbinding - mijn scanner naar mijn e-mailadres werkt niet - verderwerken netwerk - In orde brengen van mijn netwerk Proximus in - Office pakket laten installeren - Bijstand - smartphone niet voldoende beveiligd?+ niet volledig complemantair gemaakt met mijn laptopet mijn la - Onedrive/Googledrive - IT-hulp KMO - Switch plaatsen en extra router voor verder bereik - Hoe maak ik beter gebruik van mijn mac o.a. updates, opkuisen, aanpassen programma's enz. - indesign export - fotos uit icloud naar imac - Hulp aan huis om diverse Apple-toestellen op een id te krijgen, alles up te kunnen daten, en apps over te zetten. - Herstellen USB poort Medion tablet - Connectie HP printer met mac laptop - Bijles Excel voor Hogeschool student - Onze pc werkt héééél traag(packerd bell) ; en nog zoveel meer problemen soms... - Mailprobleem - Informatica - Hulp en opleiding : PC-Windows - Mac support - installatie Ubuntu 18.04 op acer aspire S17 loopt vast bij installatie grub2 - Fotobeheer - Installeren software eID-reader - Uitleg over bv.hoe een back up maken etc - nas installeren mac - vervangen harde schijf ASUS - WD My Cloud Mirror onmogelijk te verbinden met netwerk. - luc wille - Windows repareren - instellingen van verschillende iMacs nazien - afstelllen computerinstellingen - gebruik smartphone galaxy s4 stap voor stap
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden