Ring Twice

Computerhulp aan huis in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Gent

Computerhulp in Gent (9000) - Bram
Bram
4.75/5 · 4 reviews
9000 Gent
6 jaar professionele ervaring in de ICT sector als software ontwikkelaar en analist. In mijn vrije tijd help ik graag mensen met allerhande problemen. 2 jaar expertise in investeren en handelen in cryptomunten (bitcoin en dergelijke). Hierbij begeleid ik persoonlijk nieuwkomers die wensen te starten maar niet goed weten waar te beginnen.
Computerhulp in Gent (9000) - Bjorn
Bjorn
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik ben Bjorn, 27 jaar, en werk als ambtenaar in Gent. Ik heb een passie voor IT, een vakgebied waar ik grotendeels mee in ben opgegroeid thuis. Gaande van het installeren van computers, smartphones, netwerken tot het bouwen van websites. Stuur gerust een bericht om wat voorbeelden te zien. Ik wil graag mijn diensten aanbieden op vlak van IT in de regio Oost- en West-Vlaanderen.
Computerhulp in Gent (9000) - Jens
Jens
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Heb je meer uitleg nodig rond het gebruik van een computer, tablet of smartphone? Door middel van persoonlijk begeleiding (ik zit naast jou en jij zit aan de computer) leg ik het op een rustig tempo stap per stap uit.
Computerhulp in Gent (9000) - Lander
Lander
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Uitleg bij het gebruik van jouw Windows pc of Mac? Veilig en doelgericht surfen op het internet maar je weet niet hoe? Met mijn achtergrond in het onderwijs ben ik goed in advies en opleidingen geven. Ik kom graag tot bij jou met de fiets in Gent en deelgemeenten. Lander
Computerhulp in Gent (9000) - Francis
Francis
4.5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik heb 20 jaar als programmeur gewerkt dus ken ik redelijk wat van informatica. Ook moet ik heel dikwijls gratis bij kennissen helpen. Ik ben er 66 en veel van mijn leeftijdsgenoten kunnen niet goed overweg met een pc. In het verleden heb ik voor mijn werk ook les informatica gegeven, voor personeel van de stad Gent.
Computerhulp in Gent (9000) - Michael
Michael
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Dag allemaal, Ik ben Michael, een jonge zelfstandige/student uit Gent. Ik ben 20 jaar en ou graag wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd en wil constant nieuwe dingen ontdekken en leren. Ik heb heel wat ervaring opvlak van informatia, fotografie en videografie. Dat is mijn passie. Ik heb mijzelf alles aangeleerd. Ik ben daar fier op! Ik ben drietalig: fr-nl-eng.
Computerhulp in Gent (9000) - Joris
Joris
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben een crack in excel, word en heb een basis kennis van R, SPPS. Ik geef graag hand-on les en kan heel snel problemen oplossen in een excel sheet - grafieken, pivot tables, formules en dashboards hebben geen geheimen voor mij. Ik kan excel dingen laten doen die je niet voor mogelijk houdt.
Computerhulp in Gent (9000) - Maxim
Maxim
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Al van jongs af aan hou hoe ik mij graag bezig met computers, smartphones en tablets. Hierdoor heb ik redelijk veel ervaring opgebouwd en schat ik de kans groot in dat ik u kan helpen.
Computerhulp in Gent (9000) - Werner
Werner Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik help je graag met het opzetten van een netwerk (vast of WIFI), Ik haal het beste uit je Windows computer en/of je office-toepassingen (Word, Excel, Powerpoint, ... voor beginners en gevorderden). Ik heb een ruime ervaring in het lesgeven en netwerkbeheer.
Computerhulp in Gent (9000) - Loïc
Loïc
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben al bijna 10 jaar bezig met computers, elektriciteit en elektronica. Ik heb al voor meerdere mensen computers samengesteld en hun geholpen bij het oplossen van hard- en softwareproblemen. Ik kan je over van alles en nog wat uitleg geven en ik tracht die uitleg op een verstaanbare manier te brengen.
Computerhulp in Gent (9000) - Eddy
Eddy
Nieuw
9000 Gent
Ik heb reeds meer dan 20 j ervaring in netwerken en de communicatiewereld als installateur bij bedrijven. eveneens heb ik een grote ervaring in voip, wat voor velen een onontgonnen gebied is. Indien je interesse hebt, neem gerust contact op en we zien of ik iets voor u kan betekenen
Computerhulp in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Nieuw
9000 Gent
Hallo, ik ben Olivier uit de prachtige stad Gent. Ik heb jarenlang als service-technicus gewerkt, steeds ter plaatse bij mensen thuis en in KMO's. Sinds enkele jaren heb ik een minder uitvoerende job, maar het kriebelt toch vaak om naast het bureauwerk nog de handen uit de mouwen te steken. Ik ben behulpzaam en probeer steeds een goede oplossing voor te stellen, en zaken netjes uit te voeren.
Computerhulp in Gent (9000) - Sara
Sara
Nieuw
9000 Gent
Ik help u graag bij diverse taken aan de Bureau Niet enkel digitaliseren van bijvoorbeeld cijfermateriaal en bestanden, beantwoorden van mails, maw basis computer taken. Maar ook naast de pc met administratief werk, ordenen, classeren en sorteren.
Computerhulp in Gent (9000) - Arno
Arno
Nieuw
9000 Gent
Computers hebben voor mij weinig geheimen. Ik ben een computer-doe-het-zelver, en dankzij de vele problemen met eigen pc's heb ik nu een uitgebreide kennis. Door een half-afgewerkte opleiding toegepaste informatica heb ik ook een basiskennis van meer geavanceerde problemen.
Computerhulp in Gent (9000) - Semih
Semih
Nieuw
9000 Gent

Computerhulp aan huis Gent: geëvalueerd met 4.93 door 19 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Gent, computerproblemen oplossen aan huis Gent, computer problemen Gent,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden