Ring Twice

Computerhulp aan huis in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Deinze

Computerhulp in Waregem (8790) - Matthias
Matthias Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
8790 Waregem
Ik ben nog steeds student ICT. Ik help graag mensen die problemen hebben met hun computer of smartphone. Vrienden vinden al snel de weg naar mij maar ik zou graag nog andere mensen helpen met hun IT problemen
Computerhulp in Eke (9810) - Bren
Bren
4.67/5 · 3 reviews
9810 Eke
Hey! Zelf zit ik in mijn 2de jaar elektronica-ICT, dit betekent dat ik al wat ervaring heb met ict geralateerde toestellen. Heb al veel gewerkt met verschillende OS's zoals windows, MAC, ubuntu en vele andere. Smartphones en andere elektronische toestellen zijn zeker geen probleem voor mij!
Computerhulp in Nevele (9850) - Marc
Marc
5/5 · 3 reviews
9850 Nevele
Ik werk zelf al met smartphones en tablets sinds de beginjaren. Ik heb tal van apps geïnstalleerd en uitgeprobeerd, ik kan helpen met instellen en kleine reparaties. Wifi netwerk instellen.
Computerhulp in Kanegem (8700) - Arthur
Arthur
5/5 · 2 reviews
8700 Kanegem
Heeft u hulp nodig bij uw multimedia en/of informatica? Hier ben ik de geschikte persoon voor! Ik werk als ICT'er en ben graag met computers bezig. Indien ik het probleem toch niet kan oplossen, hoeft u niet te betalen. Prijs is een richtprijs en kan nog besproken worden.
Computerhulp in Drongen (9031) - Yoeri
Yoeri
5/5 · 2 reviews
9031 Drongen
Door zelf-opleiding en ervaring vanuit mijn werksituatie kan ik met diverse computerprogramma's overweg en geef ik mijn computer-kennis graag door aan mensen die daar nood aan hebben. Ik werk vooral praktisch en steeds volledig op basis van wat de klant wil!
Computerhulp in Aalter (9880) - Sven
Sven
5/5 · 2 reviews
9880 Aalter
Hulp nodig met computer, tablet, word, excel, outlook. Geen enkel probleem. Ik ben afgestudeerd als Bachelor in ICT en werk sinds 2013 als ICT consultant voor grote (KBC, AG Insurance, Keytrade Bank) en kleine bedrijven (kleine zelfstandigen).
Computerhulp in Deurle (9831) - Charles
Charles
5/5 · 1 reviews
9831 Deurle
Het eerste wat ik doe is mijn GSM nummer geven om U assistentie te geven na mijn uitleg. Ik werk enorm veel met computers en deel graag mijn kennis door. Enige vragen die U hebt word mijn werkje en zal ik zo goed mogelijk uitleggen en aanleren.
Computerhulp in Deinze (9800) - Niels
Niels
5/5 · 1 reviews
9800 Deinze
Ik heb een ruime kennis over computers en leer nog steeds bij. Steeds up-to-date met de laatste technologieën en weet mijn weg wel te vinden in Smart-land (smartphone, tablet, smart-tv,...). Ik ben een doorzetter op vlak van zoeken naar een zo goed mogelijke oplossen dat bij jou past.
Computerhulp in Zulte (9870) - Lander
Lander
Nieuw
9870 Zulte
Hulp nodig bij het configureren van uw pc of gsm? Wat duidelijke uitleg nodig omtrent uw toestel? Geen probleem! Als student Industrieem Ingenieur - Electronica-ICT doe ik mijn uiterste best om u van dienst te zijn.
Computerhulp in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Nieuw
9800 Deinze
Ik ben goed thuis in de informatica branche. Ik kan iedereen helpen met kleine problemen of eventueel een opleiding voor mensen die dit willen. Je weet maar nooit
Computerhulp in Meigem (9800) - Amadou
Amadou
Nieuw
9800 Meigem
Heb je hulp nodig met werking van computer of smartphone (virussen, trage werking, internetproblemen, uitleg over de werking)? Ik kan je probleem oplossen en advies geven om het probleem in de toekomst te voorkomen. Het oplossen van dergelijke problemen is mijn hobby :)
Computerhulp in Astene (9800) - Robbe
Robbe
Nieuw
9800 Astene
Ik werk al enkele jaren als IT consultant, specifiek in Business Intelligence. Concreet kan ik aan de slag voor alle software PC problemen, alsook Iphone Hardware herstellingen.
Computerhulp in Drongen (9031) - Stephen
Stephen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9031 Drongen
Tijdens het secundair onderwijs in TIS Aalst volgde ik als één van de pioniers de richting informatica. Aansluitend behaalde ik een Bachelor Toegepaste Informatica aan het IH-BME te Gent (nu HoGent). Als informaticus werkte ik oa. voor FGOV Justitie en RealDolmen. Huidige werksituatie: • Docent bij codefever • System Expert bij Digipolis Gent
Computerhulp in Sint-martens-latem (9830) - Michiel
Michiel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9830 Sint-martens-latem
hulp nodig van welke aard dan ook voor uw pc of mac? Installeren van software? Korte opleiding in de meest gebruikte software aplicaties? Programmeren? Kortom, na 30 jaar actief te zijn in de sector, heb ik een heel brede ervaring in zowat alles dat met IT te maken heeft: analyse, development, vulnerability assessment van netwerken en pc's, opleiding, vraag maar raak.
Computerhulp in Deinze (9800) - Massimo
Massimo
Nieuw
9800 Deinze
Ik ben graag bezig met informatica en kan er goed mee overweg. Ik ben het centrale aanspreekpunt voor mijn vrienden, collega's en ouders inzake computers en hun toebehoren. Daarnaast ben ik ook goed thuis in netwerken.

Computerhulp aan huis Deinze: geëvalueerd met 4.96 door 17 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Deinze, computerproblemen oplossen aan huis Deinze, computer problemen Deinze,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computerhulp in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden