computerhulp Deinze

Computerhulp aan huis in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Deinze

Tijl is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Astene (9800) - Tijl
Tijl
Astene
5/5 (5 reviews)
Ik kan helpen met het installeren van software, printers, het configureren van jet huisnetwerk en nog veel meer. Dit op zowel Windows als Linux computers.
Computerhulp in Eke (9810) - Bren
Bren
Eke
4.75/5 (4 reviews)
Hey! Zelf zit ik in mijn 2de jaar elektronica-ICT, dit betekent dat ik al wat ervaring heb met ict geralateerde toestellen. Heb al veel gewerkt met verschillende OS's zoals windows, MAC, ubuntu en vele andere. Smartphones en andere elektronische toestellen zijn zeker geen probleem voor mij!
Computerhulp in Waregem (8790) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Waregem
5/5 (3 reviews)
Ik ben nog steeds student ICT. Ik help graag mensen die problemen hebben met hun computer of smartphone. Vrienden vinden al snel de weg naar mij maar ik zou graag nog andere mensen helpen met hun IT problemen
Computerhulp in Kanegem (8700) - Arthur
Arthur
Kanegem
5/5 (2 reviews)
Heeft u hulp nodig bij uw multimedia en/of informatica? Hier ben ik de geschikte persoon voor! Ik werk als ICT'er en ben graag met computers bezig. Indien ik het probleem toch niet kan oplossen, hoeft u niet te betalen. Prijs is een richtprijs en kan nog besproken worden.
Computerhulp in Drongen (9031) - Yoeri
Yoeri
Drongen
5/5 (2 reviews)
Door zelf-opleiding en ervaring vanuit mijn werksituatie kan ik met diverse computerprogramma's overweg en geef ik mijn computer-kennis graag door aan mensen die daar nood aan hebben. Ik werk vooral praktisch en steeds volledig op basis van wat de klant wil!
Computerhulp in Aalter (9880) - Sven
Sven
Aalter
5/5 (2 reviews)
Hulp nodig met computer, tablet, word, excel, outlook. Geen enkel probleem. Ik ben afgestudeerd als Bachelor in ICT en werk sinds 2013 als ICT consultant voor grote (KBC, AG Insurance, Keytrade Bank) en kleine bedrijven (kleine zelfstandigen).
Computerhulp in Deurle (9831) - Charles
Charles
Deurle
5/5 (1 reviews)
Het eerste wat ik doe is mijn GSM nummer geven om U assistentie te geven na mijn uitleg. Ik werk enorm veel met computers en deel graag mijn kennis door. Enige vragen die U hebt word mijn werkje en zal ik zo goed mogelijk uitleggen en aanleren.
Computerhulp in Zulte (9870) - Lander
Lander
Zulte
Nieuw
Hulp nodig bij het configureren van uw pc of gsm? Wat duidelijke uitleg nodig omtrent uw toestel? Geen probleem! Als student Industrieem Ingenieur - Electronica-ICT doe ik mijn uiterste best om u van dienst te zijn.
Computerhulp in Deinze (9800) - Jordy
Jordy
Deinze
Nieuw
Ik ben goed thuis in de informatica branche. Ik kan iedereen helpen met kleine problemen of eventueel een opleiding voor mensen die dit willen. Je weet maar nooit
Computerhulp in Meigem (9800) - Amadou
Amadou
Meigem
Nieuw
Heb je hulp nodig met werking van computer of smartphone (virussen, trage werking, internetproblemen, uitleg over de werking)? Ik kan je probleem oplossen en advies geven om het probleem in de toekomst te voorkomen. Het oplossen van dergelijke problemen is mijn hobby :)
Computerhulp in Astene (9800) - Robbe
Robbe
Astene
Nieuw
Ik werk al enkele jaren als IT consultant, specifiek in Business Intelligence. Concreet kan ik aan de slag voor alle software PC problemen, alsook Iphone Hardware herstellingen.
Computerhulp in Drongen (9031) - Stephen
Stephen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Drongen
Nieuw
Tijdens het secundair onderwijs in TIS Aalst volgde ik als één van de pioniers de richting informatica. Aansluitend behaalde ik een Bachelor Toegepaste Informatica aan het IH-BME te Gent (nu HoGent). Als informaticus werkte ik oa. voor FGOV Justitie en RealDolmen. Huidige werksituatie: • Docent bij codefever • System Expert bij Digipolis Gent
Computerhulp in Sint-martens-latem (9830) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
hulp nodig van welke aard dan ook voor uw pc of mac? Installeren van software? Korte opleiding in de meest gebruikte software aplicaties? Programmeren? Kortom, na 30 jaar actief te zijn in de sector, heb ik een heel brede ervaring in zowat alles dat met IT te maken heeft: analyse, development, vulnerability assessment van netwerken en pc's, opleiding, vraag maar raak.
Computerhulp in Deinze (9800) - Massimo
Massimo
Deinze
Nieuw
Ik ben graag bezig met informatica en kan er goed mee overweg. Ik ben het centrale aanspreekpunt voor mijn vrienden, collega's en ouders inzake computers en hun toebehoren. Daarnaast ben ik ook goed thuis in netwerken.
Computerhulp in Machelen-Zulte (9870) - Franz
Franz
Machelen-Zulte
Nieuw
Ik ben een Master in toegepaste wiskunde en statistiek en in mijn beroepsleven was ik development software ir bij Ca Technologies (vroeger Computer Associates , Cullinet nu overgenomen door Broadcom). Sinds meer dan 29 jaar gebruik ik Linux als mijn vast besturingssysteem op mijn thuiscomputers.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Deinze: geëvalueerd met 4.96 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Deinze, computerproblemen oplossen aan huis Deinze, computer problemen Deinze,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden