computerhulp Aalst

Computerhulp aan huis in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Aalst

Computerhulp in Welle (9473) - Philip
Philip
Welle
4.91/5 (11 reviews)
Voor familie en vrienden moet ik regelmatig uitleggen hoe ze bepaalde taken moeten doen op hun computer of telefoon. Ik probeer het daarbij zo eenvoudig mogelijk te houden door bevattelijke Nederlandse termen te gebruiken.
Computerhulp in Erembodegem (9320) - Nick
Nick
Erembodegem
5/5 (7 reviews)
Heb een ruime interesse in IT en heb dit kunnen verderzetten in mijn studies Computerwetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Ik consulteer dagelijks verschillende IT sites en ben steeds op zoek om mijn kennis uit te breiden.
Computerhulp in Denderleeuw (9470) - Jens
Jens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Denderleeuw
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij een informaticapakket of werkt je computer mee tegen dan mee? Neem gerust contact op met mij en dan zien we hoe we samen een oplossing kunnen vinden voor uw probleem!
Computerhulp in Welle (9473) - Arno
Arno
Welle
5/5 (2 reviews)
In mijn opleiding Toegepaste Informatica heb ik leren werken met verschillende Windows-toepassingen. Wanneer ik mensen help met computerproblemen ben ik telkens zeer duidelijk en toon ik alles stap voor stap. Ik geef ook tips waar nodig.
Computerhulp in Gijzegem (9308) - Marc
Marc
Gijzegem
5/5 (2 reviews)
Ik werk als 2de lijns support gedurende vele jaren. ICT heeft geen geheimen voor mij. Ik ben een goede prater,en kan alle s heel goed uitleggen. Ik help je graag verder
Computerhulp in Aalst (9300) - Geoffry
Geoffry
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf werkzaam in de IT-sector dus ik kom dagelijks in contact met alles van IT. Mac, Windows en Smartphones hebben dus weinig geheimen voor mij.
Computerhulp in Aalst (9300) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
Nieuw
Dag iedereen. Ik ben geen IT'er van opleiding. wel podiumtechnieken. Doordat ik heel veel met zowel mac en windows bezig ben ken ik echter wel zeer uitgebreid mijn weg in netwerken/configuratie/en andere computer zaken. Ook simpele reparaties kan ik uitvoeren.
Computerhulp in Aalst (9300) - Rik
Rik
Aalst
Nieuw
Ik ben verantwoordelijk voor aankopen en ondersteuning in de mobiele telefonie. Ik ken alle hedendaagse toestellen. Ik geef af en toe opleiding ivm Android en gebruiksbeheer van de smartphones
Computerhulp in Aalst (9300) - Jent
Jent
Aalst
Nieuw
Zoals je kon lezen in mijn beschrijving , studeer ik informatica. Wat dus maakt dat ik windows, apple en allerlei smartphones van microfoon tot luidspreker ken. Ik kom graag met alle kwaaltjes helpen die je tegenkomt op de computer.
Computerhulp in Aalst (9300) - Jasper
Jasper
Aalst
Nieuw
Wilt u weer helemaal mee zijn, of bent u al helemaal mee maar loopt het wat strop. Geef me een seintje en we brengen samen je computer weer helemaal up to date. Mijn ervaring in mijn job als IT Support Consultant, voor honderden gebruikers van verschillende systemen, kan hopelijk ook jou ten goede komen!
Computerhulp in Gijzegem (9308) - Mathias
Mathias
Gijzegem
Nieuw
Door mijn opleiding die ik heb gekregen op school kan ik heel wat basis aanleren of helpen. Hierbij ben ik ook vaak te vinden achter mijn computer dus kan ik altijd wel van pas komen.
Computerhulp in Lede (9340) - Dries
Dries
Lede
Nieuw
Ik werk nu al enkele jaren als consultant voor een software bedrijf. Een belangrijk deel van mijn job is begrijpelijke opleidingen geven aan nieuwe gebruikers. Indien nodig maak ik zelfs een handleiding!
Computerhulp in Aalst (9300) - Simon
Simon
Aalst
Nieuw
Ik help graag mensen op weg die wat minder ervaring hebben met moderne ICT toepassingen. Ik ben zelf ben vaardig met alle gangbare bureausoftware (excel, word, kalender en mail toepassingen,...) en verschillende CAD en grafische programma's. Ik heb ook ervaring met het assembleren van PC's en vervangen van onderdelen en kan helpen bij problemen met uw thuisnetwerk.
Computerhulp in Baardegem (9310) - Nick
Nick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Baardegem
Nieuw
Hulp nodig met je computer of tablet? We helpen je graag opweg! Op een rustige manier leg ik duidelijk uit hoe je best aan de slag gaat met je gekozen onderwerp. Heb je geen of slechte Wifi ontvangst in de kamers van je huis? Daar kunnen we zeker een oplossing voor bieden!
Computerhulp in Aalst (9300) - Karel
Karel
Aalst
Nieuw
Reeds 25 jaar ervaring in de it-wereld. Samen aan de slag zodat u ook na de interventie zelf uw plan kan trekken. Heldere en duidelijke communicatie over uw ondersteuningsvraag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Aalst: geëvalueerd met 4.98 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Aalst, computerproblemen oplossen aan huis Aalst, computer problemen Aalst,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden