computerhulp Geel

Computerhulp aan huis in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Geel

Computerhulp in Mol (2400) - Joey
Joey
Mol
4.79/5 (29 reviews)
Problemen met uw gsm (android) of uw pc? Ik kan u met het meeste verder helpen of uw pc eventueel herstellen of verzwaren of advies geven over een vervangtoestel die bij u past. Zijn er ook problemen met uw internet? Daar kan u ook terecht bij mij. Aarzel dus zeker niet om mij te contacteren voor computerhulp aan huis!
Computerhulp in Mol (2400) - Steven
Steven
Mol
4.79/5 (14 reviews)
Heeft u computer problemen? Door mijn reeds opgedane kennis en ervaring in de IT sta ik graag klaar voor u. Ik heb ook van een Leraren opleiding genoten dus ik kan u ook de nodige uitleg geven indien gewenst.
Computerhulp in Mol (2400) - Joepie
Joepie
Mol
5/5 (6 reviews)
Hulp nodig bij uw computer/smartphone/pad ? Geef me een seintje en u wordt spoedig geholpen! Door mijn fulltime job als programmeur/helpdesker heb ik veel ervaring. Indien nodig kom ik ook bij u thuis.
Computerhulp in Olen (2250) - Rafael
Rafael
Olen
5/5 (5 reviews)
Kort en bondig leer ik u de basisredenering in software zodat u zelf probleemoplossend met een computer overweg kan en productief in het leven kan staan. Ik heb er zelf ook enorm plezier in om dit te doen.
Computerhulp in Herentals (2200) - Milosz
Milosz
Herentals
4.8/5 (5 reviews)
In my daily job I'm IT with more than 20 years...today in Business Applications but I still have some experience with several systems so if english is not an issue I could be quite helpfull.
Computerhulp in Mol (2400) - Peter
Peter
Mol
5/5 (2 reviews)
Dag. Mijn naam is Peter (55), en ik kan u met alles helpen op gebied van (koop- en applicatie-) advies, training, optimalisatie, herstellingen, problemen met Apple producten (vooral software). Heb van opleiding een Master in ICT en +30 jaar ervaring. Mac- (Apple) user sinds 1996 en woonachtig te Mol. (Transportkost 0,50€/km) Met vriendelijke groeten, Peter
Computerhulp in Westerlo (2260) - Henri
Henri
Westerlo
5/5 (2 reviews)
Ik heb een uitgebreide ervaring in de IT wereld. Ik installeer je windows, diverse software, printer, draadloos internet. Ik geef ook basis opleiding over het werken hiermee.
Computerhulp in Herentals (2200) - Dumitru
Dumitru
Herentals
5/5 (1 reviews)
Voor elk probleem met betrekking tot het gebruik van de computer ben ik de juiste persoon om u te helpen. Bovendien, tegenwoordig is tijd erg waardevol geworden en ik kan uw dagelijkse taken overnemen, zodat u een paar uur kunt genieten om ze buiten het werk te gebruiken.
Computerhulp in Herentals (2200) - Brent
Brent Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
Nieuw
Ik schrijf hier tijdelijk een opvultekst om deze later een passende invulling te geven wanneer ik even tijd kreeg om hierover na te denken. Nog tien karakters.
Computerhulp in Geel (2440) - Jo
Jo
Geel
Nieuw
Ik ben reeds ettelijke jaren met pc's bezig en de hulplijn voor menig vriend. Mijn kennis is voornamelijk gekomen door zelf veel te experimenteren en problemen van anderen op te lossen. Hierdoor heb ik een uitge breide kennis van informatica.
Computerhulp in Geel (2440) - Reinout
Reinout
Geel
Nieuw
Advies nodig met de aankoop van je pc, tablet of smartphone? Of je pc moet eens op groot onderhoud (anti-virus, vervangen harde schijf, ...)? Wil je je e-mail op je smartphone of je pc? Wil je thuis een netwerkje aanleggen? Geen probleem, ik help je uit de nood in regio Geel en omstreken.
Computerhulp in Herentals (2200) - Kevin
Kevin
Herentals
Nieuw
Ik ben actief in de financiële sector en kan u bijstaan met alle administratieve klussen of advies. Alsook bij de voorbereiding van uw belastingsaangifte.
Computerhulp in Beernem (8730) - Koen
Koen
Beernem
Nieuw
Als It-er in hoofdberoep, heb ik reeds 19 jaar ervaring in de business. Heeft u een computer probleem en wil het professionel opgelost zien, dan kan ik u steeds bij staan.
Computerhulp in Geel (2440) - Leon
Leon
Geel
Nieuw
Het is bewezen dat correcte uitleg bij hardware, of software, het gebruik hiervan tot 70% kan verhogen. Ook zullen frustraties minder hard zijn omdat je weet hoe de vork in de steel zit. Snap je iets niet of lukt iets je niet, kies dan voor mij om dit voor je uit te leggen. Ikzelf heb een graduaat in IT en al 10 jaar werkzaam in de sector.
Computerhulp in Geel (2440) - Stefan
Stefan
Geel
Nieuw
Door mijn opleiding Informatica, aangevuld door een zeer grote bagage aan ervaring, ben ik ervan overtuigd dat wij samen een oplossing vinden. Heb je vragen over software (Excel, Word, Powerpoint, Microsoft Teams, etc), heb je graag tips en tricks, of bijles? Liefst online ondersteuning (=groene alternatief) Ben je niet zeker of ik je kan helpen? Ik geef eerlijk antwoord.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Geel: geëvalueerd met 4.92 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Geel, computerproblemen oplossen aan huis Geel, computer problemen Geel,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie computerhulp in Geel

Hulp openen foto's en documenten - Informatica - Hulp en opleiding : MAC - reorganiseren van mijn macbook pro(vooral foto') - Hulp en opleiding - PC-Windows in Geel (2440) - Hulp en opleiding - PC-Windows in Geel (2440)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden