Ring Twice

Computerhulp aan huis in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Antwerpen

Computerhulp in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
4.97/5 · 30 reviews
2018 Antwerpen
Ik kan heel goed Excel, Word en PowerPoint. Ik kan je les geven of zelf berekeningen doen in Excel als dat nodig zou zijn. Ik kan snel blind typen. Ik kan Nederlands, Engels en Pools. Zal ik uw Personal Assistant worden? Ik kan voor u administratie doen. Tot uw dienst! Jacek K.
Computerhulp in Antwerpen (2060) - Stijn
Stijn
4.78/5 · 18 reviews
2060 Antwerpen
Hoe zet ik mijn foto's over? Mijn harde schijf gewist kan ik mijn foto's nog terug krijgen? Hoe link ik mijn smartphone met mijn PC? Op alle vragen geef ik u het beste antwoord. Ik geef les, tips en virusvrije toestellen. Groetjes, Stijn
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Osman
Osman Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 15 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in verschillende IT diensten. Heb zelfs opleiding in ICT gevolgd. Mij hoofdberoep is mensen helpen met hun smart apparaturen, heb reeds ook een eigen computerhulp bedrijf.
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Khallil
Khallil Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 7 reviews
2000 Antwerpen
Heeft u nood aan een technieker om u bij te staan bij het bouwen van een website, aankoop van een computer, betaalterminal, alarm systeem, cloud en andere digitale oplossingen. Wij beiden ook privé lessen aan huis a. Herstel geeft ook cursussen om iedereen basis digitale vaardigheden bij te brengen. We zorgen er altijd voor dat je ook met persoonlijke vragen terecht kan, over je eigen toestellen.
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
4.75/5 · 4 reviews
2000 Antwerpen
Als hoofdberoep ben ik momenteel software developer. Werken met software is mijn hoofdbezigheid. Het instellen van een router en creeëren van een thuisnetwerk is voor mij ook geen geheim.
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Omar
Omar
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Door mijn jarenlange ervaring in de informatica heb ik talloze competenties verworven, zoals: "Hoe leg ik in mensentaal en super simplistisch de wereld van de informatica." Doe beroep op mij en ik maak je wegwijs in de informatica wereld!
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Karel
Karel
Nieuw
2000 Antwerpen
Hallo, Ik ben 21 jaar jong en zeer gepassioneerd IT-er. Ik ben een IT consultant met 4 jaar ervaring en hoop er nog veel jaren bij te doen. Mijn IT kennis is zeer breed en aangezien ik al een hele tijd in deze sector werk, kan ik je vast en zeker van dienst zijn. Ik help je graag verder!
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Antony
Antony
Nieuw
2000 Antwerpen
Door mijn jaren ervaring met informatica heb ik een grondige kennis opgebouwd van alles informatica hardware en software, ik ken zowel windows als linux als ios als ontwerper en technisc installateur. ik weet hoe de dingen werken en kan het uitleggen voor een leek
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Philippe
Philippe
Nieuw
2000 Antwerpen
Dankzij mijn brede basiskennis en grote interesse in alles i.v.m. IT en smartphones, ben ik de gepaste persoon om jou op een haalbaar tempo, uitleg en opleiding te geven over eender welk onderwerp. Ik heb in het verleden reeds opleidingen gegeven aan bijvoorbeeld senioren die nadien zelf zonder hulp hun problemen konden oplossen of de nodige taken konden uitvoeren.
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2000 Antwerpen
Hulp nodig voor uw computer of een korte basisopleiding? Het kan zeker! Ik heb een goede pc kennis en werk ook met verschillende programma's die ik u kan aanleren om het u makkelijker te maken.
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Christophe
Christophe
Nieuw
2000 Antwerpen
Er wordt me vaak gezegd dat ik ICT zaken op een begrijpbare manier kan uitleggen en mensen vertrouwen mij snel in het werk dat ik doe. Ik leg graag zaken uit in begrijpbare taal en liefst tot dat u het helemaal zelf begrijpt.
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas
Nieuw
2000 Antwerpen
Ik heb jaren ervaring met IT. Niet alleen tijdens mijn opleiding kwam ik veel in contact met IT. Maar, ook in mijn vrije tijd zit ik graag achter de computer. Ik kan professionele websites op Wordpress bouwen, les geven in Mac OS en Windows of bijvoorbeeld bepaalde software voor u installeren. Voor al uw vragen en opdrachten met betrekking tot IT kunt u bij mij terecht!
Computerhulp in Antwerpen (2000) - Jim
Jim
Nieuw
2000 Antwerpen
Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring met workshops geven over digitale apps. Met veel geduld leer of fix ik al je PC, smartphone of tablet problemen. Hopelijk tot snel! :)
Computerhulp in Antwerpen (2050) - Nils
Nils
Nieuw
2050 Antwerpen
Hulp nodig voor de computer, gsm of playstation ? Als je me het probleem doorgeeft dat de comouter heeft zoek ik zeker uit of ik je kan helpen . Groetjes Nils
Computerhulp in Antwerpen (2018) - Dean
Dean Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2018 Antwerpen
Beste Klant, ik help u graag verder met alle vragen en problemen met uw computer. Ik ben een professionele zelfstandige met jaren ervaring! Vlot in de omgang en probleem niet opgelost, is niet betalen :)

Computerhulp aan huis Antwerpen: geëvalueerd met 4.92 door 75 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Antwerpen, computerproblemen oplossen aan huis Antwerpen, computer problemen Antwerpen,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden