computerhulp Mechelen

Computerhulp aan huis in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Mechelen

Computerhulp in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Ik ben mijn IT carrière gestart als IT trainer, en ben van daaruit doorgegroeid, maar gebruik deze opgedane ervaring nog dagelijks. Mijn sterke punten hierin zijn technische uitleg vertalen naar menselijke en begrijpelijke taal.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Alexander
Alexander
Mechelen
5/5 (7 reviews)
Met meer dan 30 jaar ervaring, en nog steeds werkzaam in de IT, kunnen mijn diensten je zeker van nut zijn wanneer je het eventjes niet meer ziet zitten. Zowel hardware- als software problemen zijn voor mij het neusje van de zalm. De ervaring als lesgever aan Syntra en het CVO maakt dat het je aanleren van, schijnbaar, iets moeilijks niets onoverkomelijks is.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Eric
Eric
Mechelen
5/5 (4 reviews)
In zowel mijn vrije tijd als op het werk schrijf ik software-gidsen. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een computer (of de aparte onderdelen) aan de beste prijs-kwaliteit verhouding? Dan adviseer ik u met plezier. Ook het gebruik van verscheidene programma's en tools kan ik u uitleggen als u dat wenst.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Michaël
Michaël
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Voor vragen en problemen, kan u me zeker contacteren. Samen lossen we dan de problemen op zodat u met volle vertrouwen verder kan. Voor alle vragen, staat er een luisterend oor voor u klaar, uiteraard zal de helpende hand u verder opweg helpen, indien nodig.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Oprichter van m'n eigen Software bedrijf (deltapublic) :) Ik kan je helpen met Office (Excel, PowerPoint, Word) en diverse programma's naar keuze. Stel gerust een vraag rond het domein waar je hulp zoekt.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Armand
Armand
Mechelen
Nieuw
Heb al meer dan 20 jaar ervaring in computers. Als full-time computer expert heb ik een degelijke kennis. Ben afgestudeerd als graduaat-informatica. Heb zelf getwijfeld om mijn kennis te gebruiken om full-time les te geven omdat ik dit graag doe. Je mag me steeds contacteren als je vragen hebt.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
Nieuw
IT en computers zijn in elk aspect van ons leven aanwezig. Door mijn ervaring ben ik in staat je met al je vragen verder te helpen in het algemeen als met programma's. Graag geef ik uitleg en trainingen hierover. Ook kan ik je helpen bij het bewaren van een evenwichtige en gezonde balans tussen technologie en levenskwaliteit. Digitale detox technieken zijn nooit zo relevant geweest. Ik ga hierin verder dan het gebruikelijke en geef een holistische visie.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Maxim
Maxim
Mechelen
Nieuw
Rot op listminut kwil gewoon aanvragen checken, fail redirectRot op listminut kwil gewoon aanvragen checken, fail redirectRot op listminut kwil gewoon aanvragen checken, fail redirect
Computerhulp in Mechelen (2800) - Lies
Lies
Mechelen
Nieuw
Ik ben gebeten door technologie en als rasechte “millennial” ben ik opgegroeid tussen de computers. Alles krijg ik aan de praat en ik geef niet op tot het werkt zoals jij het wil. Ik geef ook advies bij een aankoop en ik leg je alles uit tot je het zelf begrijpt.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Axel
Axel
Mechelen
Nieuw
Ik help heel graag mensen ook op een persoonlijk niveau. Als je hulp nodig hebt zal ik alle tijd nemen die je nodig hebt om zaken uit te leggen. Zelfs als je een beginner in computers bent zal ik je altijd met de nodige kalmte hulp bieden.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Tanguy
Tanguy
Mechelen
Nieuw
Computer-, smartphone- of tablethulp: ik ben 24 jaar oud en opgegroeid met technologie. Ik kan u bijstaan in het oplossen van computerproblemen of nieuwe programma's leren gebruiken. Ik geloof er in dat IT niet complex hoeft te zijn, met een eenvoudig stappenplan bent u er zo mee weg. Hopelijk tot binnenkort!
Computerhulp in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Mechelen
Nieuw
Problemen. met je PC? Geef mij gerust een seintje. Sinds jaren werk ik op zowel Windows als Macm waardoor ik meeste PC problemen kan opgelost krijgen.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Michailidis
Michailidis
Mechelen
Nieuw
Al vanaf ik 11 of 13 jaar was. Zat ik al op de windows PC. Achteraf heb ik heel wat kenning opgedaan, dit vooral met software kennis. Van hardware heb ik niet zo veel ervaring, maar toch genoeg in mijn ogen. Heb je hulp nodig met je anti-virus software of met je Word document? Dan ben je bij mij op het juiste adres!
Computerhulp in Mechelen (2800) - Aaron
Aaron
Mechelen
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als professionele bachelor Elektronica ICT. Ik werk als elektronicus repair dus kom dagelijks in aanraking met elektronische en mechanische herstellingen. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst al klussend en creatief.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Ilse
Ilse
Mechelen
Nieuw
Ik ben geen IT-er, en met software- of hardware problemen zal ik je niet kunnen helpen. Wat ik echter wel als de beste kan, is je wegwijs maken in je nieuwe PC of laptop, en je alles te tonen en uit te leggen in verstaanbare woorden. Met de glimlach en eindeloos geduld uiteraard :-)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Mechelen: geëvalueerd met 4.95 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Mechelen, computerproblemen oplossen aan huis Mechelen, computer problemen Mechelen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computerhulp in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden