Ring Twice

Computerhulp aan huis in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Mechelen

Computerhulp in Mechelen (2800) - Steven
Steven
4.72/5 · 29 reviews
2800 Mechelen
Ik ben mijn IT carrière gestart als IT trainer, en ben van daaruit doorgegroeid, maar gebruik deze opgedane ervaring nog dagelijks. Mijn sterke punten hierin zijn technische uitleg vertalen naar menselijke en begrijpelijke taal.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Inge
Inge
4.88/5 · 8 reviews
2800 Mechelen
Ik help mensen bij computerproblemen. Software installeren, de computer opkuisen. Daarnaast bied ik privé lessen om te leren werken met computerprogramma's of maak ik handleidingen op maat bij je programma's.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Alexander
Alexander
5/5 · 6 reviews
2800 Mechelen
Met meer dan 30 jaar ervaring, en nog steeds werkzaam in de IT, kunnen mijn diensten je zeker van nut zijn wanneer je het eventjes niet meer ziet zitten. Zowel hardware- als software problemen zijn voor mij het neusje van de zalm. De ervaring als lesgever aan Syntra en het CVO maakt dat het je aanleren van, schijnbaar, iets moeilijks niets onoverkomelijks is.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Eric
Eric
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
In zowel mijn vrije tijd als op het werk schrijf ik software-gidsen. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een computer (of de aparte onderdelen) aan de beste prijs-kwaliteit verhouding? Dan adviseer ik u met plezier. Ook het gebruik van verscheidene programma's en tools kan ik u uitleggen als u dat wenst.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
5/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Ik wil graag mensen op maat verderhelpen en ze de juiste skills aanleren die ze nodig hebben voor hun specifieke behoeften. Ik hou niet van algemene uitleg, maar werk liever op maat.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Michaël
Michaël
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Voor vragen en problemen, kan u me zeker contacteren. Samen lossen we dan de problemen op zodat u met volle vertrouwen verder kan. Voor alle vragen, staat er een luisterend oor voor u klaar, uiteraard zal de helpende hand u verder opweg helpen, indien nodig.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Armand
Armand
Nieuw
2800 Mechelen
Heb al meer dan 20 jaar ervaring in computers. Als full-time computer expert heb ik een degelijke kennis. Ben afgestudeerd als graduaat-informatica. Heb zelf getwijfeld om mijn kennis te gebruiken om full-time les te geven omdat ik dit graag doe. Je mag me steeds contacteren als je vragen hebt.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Nieuw
2800 Mechelen
IT en computers zijn in elk aspect van ons leven aanwezig. Door mijn ervaring ben ik in staat je met al je vragen verder te helpen in het algemeen als met programma's. Graag geef ik uitleg en trainingen hierover. Ook kan ik je helpen bij het bewaren van een evenwichtige en gezonde balans tussen technologie en levenskwaliteit. Digitale detox technieken zijn nooit zo relevant geweest. Ik ga hierin verder dan het gebruikelijke en geef een holistische visie.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Maxim
Maxim
Nieuw
2800 Mechelen
Rot op listminut kwil gewoon aanvragen checken, fail redirectRot op listminut kwil gewoon aanvragen checken, fail redirectRot op listminut kwil gewoon aanvragen checken, fail redirect
Computerhulp in Mechelen (2800) - Lies
Lies
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben gebeten door technologie en als rasechte “millennial” ben ik opgegroeid tussen de computers. Alles krijg ik aan de praat en ik geef niet op tot het werkt zoals jij het wil. Ik geef ook advies bij een aankoop en ik leg je alles uit tot je het zelf begrijpt.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Axel
Axel
Nieuw
2800 Mechelen
Ik help heel graag mensen ook op een persoonlijk niveau. Als je hulp nodig hebt zal ik alle tijd nemen die je nodig hebt om zaken uit te leggen. Zelfs als je een beginner in computers bent zal ik je altijd met de nodige kalmte hulp bieden.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Tanguy
Tanguy
Nieuw
2800 Mechelen
Computer-, smartphone- of tablethulp: ik ben 24 jaar oud en opgegroeid met technologie. Ik kan u bijstaan in het oplossen van computerproblemen of nieuwe programma's leren gebruiken. Ik geloof er in dat IT niet complex hoeft te zijn, met een eenvoudig stappenplan bent u er zo mee weg. Hopelijk tot binnenkort!
Computerhulp in Mechelen (2800) - Lode
Lode
Nieuw
2800 Mechelen
Problemen. met je PC? Geef mij gerust een seintje. Sinds jaren werk ik op zowel Windows als Macm waardoor ik meeste PC problemen kan opgelost krijgen.
Computerhulp in Mechelen (2800) - Michailidis
Michailidis
Nieuw
2800 Mechelen
Al vanaf ik 11 of 13 jaar was. Zat ik al op de windows PC. Achteraf heb ik heel wat kenning opgedaan, dit vooral met software kennis. Van hardware heb ik niet zo veel ervaring, maar toch genoeg in mijn ogen. Heb je hulp nodig met je anti-virus software of met je Word document? Dan ben je bij mij op het juiste adres!
Computerhulp in Mechelen (2800) - Aaron
Aaron
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben afgestudeerd als professionele bachelor Elektronica ICT. Ik werk als elektronicus repair dus kom dagelijks in aanraking met elektronische en mechanische herstellingen. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst al klussend en creatief.

Computerhulp aan huis Mechelen: geëvalueerd met 4.93 door 51 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Mechelen, computerproblemen oplossen aan huis Mechelen, computer problemen Mechelen,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computerhulp in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden