computerhulp Sint-niklaas

Computerhulp aan huis in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Sint-niklaas

Gert is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Gert
Gert
Nieuwkerken-waas
4.94/5 (17 reviews)
Pc's of laptops die traag worden? Misschien kan ik er nog iets aan doen. Hardware dat kapot gaat? Misschien kan ik het vervangen. Installeren van toestellen zoals wifi printers... ik doe het graag. Netwerkproblemen? Ik los ze op. 30 jaar in data communicatie gewerkt en vele toestellen hersteld. Ik heb in het verleden ook les gegeven.
Computerhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Abdel
Abdel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Ik kom aan huis en zorg voor de nodige uitleg. Ik leg alles in detail uit en ga pas door als u zelf tevreden bent. Advies en support aan huis is de dag van vandaag zeer belangrijk
Computerhulp in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Kan u wel leren hoe je met zowel Windows als Mac os kunt werken. Word u graag bij gestaan voor het creëren van documenten en of bestanden, laat het weten en ik help u met alle plezier. Heeft u liever dat ik zelf de teksten typ of dat ik de bestanden input is dat ook geen probleem.... wat u ook maar wenst, ik kan u helpen....
Computerhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
ik ben goed in computertoepassingen, ben ook handig met meubels in mekaar steken, af en toe voeg ik wel kleine deel van een gevel voor herstelling, heb je nog vragen mag je altijd stellen.
Computerhulp in Sint-niklaas (9100) - Guido
Guido
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Guido en heb ervaring in het installeren van printers , maar ook software. Excel en Word problemen voor u oplossen. Stel gerust uw vraag zodat ik je kan laten weten of ik u kan helpen. Tot snel.
Computerhulp in Sint-gillis-waas (9170) - Arnoud
Arnoud
Sint-gillis-waas
Nieuw
Hoi, mijn naam is Arnoud. Ik ben dag in dag uit bezig met computers en websites, zowel in mijn hoofdberoep en als zelfstandige in bijberoep. Websites ontwikkelen, handleidingen schrijven, opleidingen geven, computers onderhouden, hardware installeren, Google Adwords & Analytics beheren, ... zijn voor mij dagelijkse bezigheden. Heeft u een computer / webprobleem? Dan bent u aan het juiste adres.
Computerhulp in Beveren-Leie (8791) - Kim
Kim
Beveren-Leie
Nieuw
Werkzaam in de farmaceutische informaticasector, alwaar ik dagelijks opleidingen geef in apotheken, zieken- en rusthuizen. De computer heeft geen geheimen voor mij en dit leer ik u graag aan, van beginners- tot gevorderd niveau! Al uw vragen omtrent ICT vinden hier een antwoord! Van het efficient gebruik van de computer tot het oplossen van netwerkperikelen! Zelfs al heeft u nooit met een computer gewerkt, ik leer het u, stap-voor-stap, aan uw tempo!!
Computerhulp in Sint-niklaas (9100) - Bart
Bart
Sint-niklaas
Nieuw
Als bachelor informatica met ervaring als consultant in de IT wereld kan ik u perfect helpen om problemen op te lossen, zelfs hulp bij het leren van een programmeertaal of websites bouwen is mogelijk.
Computerhulp in Sint-niklaas (9100) - Samir
Samir
Sint-niklaas
Nieuw
Werkt uw internet of printer niet meer? Heeft u hulp nodig met uw e-mail of windows instellingen? Kan u niet goed overweg met Iphone, tablet of smartphone? Dan bent u aan het juiste adres. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring & ik geef altijd een kalme, duidelijke uitleg. Meestal zijn die kleine problemen ook snel opgelost. Ik maak graag wat tijd voor u vrij. Tot ziens!
Computerhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Jordy
Jordy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Al die functies in je computer, smartphone of tablet! Waar dienen ze toch voor??? Ik help je graag met heel wat uileg en simpele demonstraties. Zo haal jij ook weer alles uit jouw dure apparaten.
Computerhulp in De klinge (9170) - Cleo
Cleo
De klinge
Nieuw
Op het werk stond ik ervoor bekend om de hulplijn te zijn bij vragen over Excel en PowerPoint. Collega's kwamen me vaak om hulp vragen en deze gaf ik ook heel graag. Spelen met cijfers in Excel is het liefste dat ik doe, maar ik begrijp dat dit niet voor iedereen even gemakkelijk is. Graag geef ik mijn vaardigheden door.
Computerhulp in Belsele (9111) - Karim
Karim
Belsele
Nieuw
Ik heb de laatste 3 jaar gewerkt als technieker bij Proximus. Voornamelijk het oplossen van problemen met het internet. Ik geef les voor het leren omgaan met het internet via computer en/of tablet. Zo kan je zelf de wereld insurfen. Heb je problemen met het neterk, slechte wifi? Aarzel dan niet en neem contact op.
Computerhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Sigrid
Sigrid
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben heel goed in Excel en kan heel wat tips en tricks geven bij deze. Ik heb ook jarenlange ervaring als network engineer. Al ben ik daar misschien een beetje roestig :-)
Computerhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Vinny
Vinny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Voor hulp bij een nieuwe iphone of andere gsm kan ik je goed helpen. Ik ken het meeste van iphone’s en andere Apple apparaten en vind ook mijn weg bij andriod.
Computerhulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Jonas
Jonas
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Al van kinds af aan ben ik graag bezig met het herstellen van multi-media. Ik help graag mensen en zorg dat de prijs betaalbaar is, ook zorg ik voor garantie op elk toestel na het herstellen en gebruik alleen originele onderdelen. Ik heb alle nodige tools en u kan bij mij terecht voor allerlei reparaties met een goede service.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.99 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Sint-niklaas, computerproblemen oplossen aan huis Sint-niklaas, computer problemen Sint-niklaas,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden