Ring Twice

Computerhulp aan huis in Anderlecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Anderlecht

Computerhulp in Vorst (1190) - Nicolas
Nicolas
4.9/5 · 10 reviews
1190 Vorst
U snapt u nieuwe smartphone niet goed? U wenst hulp ivm een nieuwe dienst? Die mail komt maar niet toe op u tablet? Ik help u graag verder met de configuratie en werking van u hard & software!
Computerhulp in Dilbeek (1700) - François
François
5/5 · 9 reviews
1700 Dilbeek
Informaticien professionnel, administrateur système depuis plus de 10 ans, programmeur PHP, Javascript, HTML vous donne cours chez vous ou chez moi à Dilbeek-Anderlecht en FR/NL/EN Systeem administrator met meer dan 10 jaar ervaring, PHP programmeur, Javascript, HTML ... Bij U of bij mij in Anderlecht-Dilbeek en in NL/FR/EN
Computerhulp in Anderlecht (1070) - Ben
Ben
5/5 · 3 reviews
1070 Anderlecht
Hulp nodig voor een computer, wifi router, printer of smartphone. Er zijn weinig problemen die ik niet kan oplossen. Beschikbaar in het ganse Brusselse gewest.
Computerhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb een ruime basiservaring wat informatica betreft en kan helpen bij het aanleren van het gebruik van zowel windows als Android of Apple tablet/smartphone.
Computerhulp in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
5/5 · 1 reviews
1070 Anderlecht
Hulp nodig bij het installeren van uw pc? Bij het opzetten van uw telefoon. Of eerder het installeren van een nieuwe printer. Ook bijlessen om te mailen of met om te werken tekstverwerkingssoftware geef ik. Andere software is ook mogelijk.
Computerhulp in Sint-agatha-berchem (1082) - Victor
Victor Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1082 Sint-agatha-berchem
Als zelfstandige in software ontwerp en ontwikkeling help ik u graag verder bij al uw ICT problemen. Heeft u problemen met u computer of gsm? Heeft u hulp nodig bij het begrijpen van het toestel of hebt u herstellingen nodig? Ik los het graag voor u op!
Computerhulp in Itterbeek (1701) - Vangersh
Vangersh
Nieuw
1701 Itterbeek
Bachelor in informatica met 10 jaar werkervaring met een heel brede kennis en bereid om bij al uw IT/ICT gerelateerde voorvallen te helpen, en dit in het Vlaamse rand en Brussel.
Computerhulp in Itterbeek (1701) - Benjamin
Benjamin
Nieuw
1701 Itterbeek
Hulp nodig voor een computer? Hier ben ik. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de sector. Bij mij kan je terecht voor al jouw it-problemen bestaande uit software en hardware!
Computerhulp in Vorst (1190) - Sara
Sara Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1190 Vorst
alfleix’znxkdnskxkdnzkxnzkwalfleix’znxkdnskxkdnzkxnzkwalfleix’znxkdnskxkdnzkxnzkwalfleix’znxkdnskxkdnzkxnzkwalfleix’znxkdnskxkdnzkxnzkwalfleix’znxkdnskxkdnzkxnzkwalfleix’znxkdnskxkdnzkxnzkwalfleix’znxkdnskxkdnzkxnzkw
Computerhulp in Oudenaken (1600) - Rutger
Rutger
Nieuw
1600 Oudenaken
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone herstellen? Dat is voor mij! Ik heb een bachelor in informatica en werk al 6 jaar in de sector. Ik kan uw computer herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken.
Computerhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Tim
Tim
Nieuw
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb een bachelor in de toegepaste informatica, waar ik voornamelijk kennis heb opgedaan inzake scripten, databanken, sql en netwerken. Daarnaast ben ik al sinds kleins af aan bezig met het herstel en formatteren,.. van computers. Ook hou ik me tegenwoordig nog bezig met het schrijven van scripts in python.
Computerhulp in Anderlecht (1070) - Simon
Simon
Nieuw
1070 Anderlecht
Diensten: -Gepersonaliseerde raad aankoop PC: configuratie en volledige installatie -Computer wordt helemaal opgeschoond van virussen, Malware & Spyware -Advies backup gegevens -Hulp met Windows of Office installatie is mogelijk. - Netwerk, Wifi problemen + configuratie - Google, Android telefoons -GPS systemen installeren, configureren
Computerhulp in Brussel (1000) - Lammou
Lammou
Nieuw
1000 Brussel
Voor hulp om uw computer klaar voor gebruik te maken of hulp bij het voor elkaar krijgen van iets ben je bij het juiste adres. Met mijn expertise in Informatica kan ik hulp en opleidingen bieden voor het gebruik van de computer, applicaties en het coderen van applicaties.
Computerhulp in Brussel (1000) - Kadir
Kadir
Nieuw
1000 Brussel
Dag iedereen! Ik heb tien jaar ervaring in de ontwikkeling van computersoftware met Java, C # .Net Ik breng mijn laatste 5 jaar door met de ontwikkeling van mobiele applicaties. Vooral inheemse Android-applicatie. Ik ben klaar om de mobiele applicaties (Android en iOS) te ontwikkelen die je nodig hebt. Ik kan uw vragen ook professioneel beantwoorden, omdat ik heb gewerkt aan grootschalige proj
Computerhulp in Brussel (1000) - Thomas
Thomas
Nieuw
1000 Brussel
Étant de la nouvelle génération, j’ai une maîtrise de la technologie inée. Je me suis passionné pour ces appareils aux attraits parfois compliqués, et je saurais me montrer efficace dans les tâches demandées ! J’ai grandi avec Mac ET Windows, ce qui fait que je les connais tout deux très très bien. Ce que vous considérerez comme un casse-tête sera un jeu d’enfant pour moi !

Computerhulp aan huis Anderlecht: geëvalueerd met 4.98 door 27 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Anderlecht, computerproblemen oplossen aan huis Anderlecht, computer problemen Anderlecht,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden