computerhulp Roeselare

Computerhulp aan huis in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Roeselare

Computerhulp in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
4.85/5 (13 reviews)
Lessen ICT (Excel, Word, Access, Powerpoint). Ik geef al meer dan 20 jaar les in deze vakken. Ook het op punt zetten van een eindwerk/thesis kan. Deze lessen kunnen doorgaan op woensdagnamiddag, zaterdag en eventueel 's avonds volgens afspraak.
Computerhulp in Oekene (8800) - Stijn
Stijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oekene
4.9/5 (10 reviews)
Ik geef al jaren training, opleiding en bijscholing zowel privé op maat van de klant als voor groepen jonge starters. Verder kan ik u ook helpen bij herstel, depannage met een vervangtoestel, aankoop, plaatsing. Alles wat met elektriciteit en internet geconnecteerd is. Internet of things. Maak gerust een vrijblijvende afspraak!
Computerhulp in Roeselare (8800) - Mattias
Mattias
Roeselare
5/5 (2 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring in ICT (Windows, Mac), Netwerken (wifi, beveiliging) en software. Mijn grootste troef is dat ik alles in mensentaal kan uitleggen en mee kan denken / raad geven bij een eventuele aankoop.
Computerhulp in Lichtervelde (8810) - Joshua
Joshua
Lichtervelde
5/5 (2 reviews)
Smartphones en tablets hebben voor mij nog weinig geheimen. Voornamelijk Apple toestellen. Ik ben er ook dagelijks mee geconfronteerd op mijn werk en is meer een hobby.
Computerhulp in Moorslede (8890) - Matthias
Matthias
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Zoals een auto moet een computer, laptop of tablet ook onderhouden worden. Met mijn jarenlange ervaring als Software Developer en kennis als Bachelor IT zijn zo'n klusjes voor mij een gekende bezigheid. Advies geef ik graag aan de mensen, zowel objectief als subjectief. Ik heb onlangs een oude buurvrouw geholpen met aanschaffen van een nieuwe laptop. Hierdoor spaarde ze ongeveer 350 euro. Dit gaf mij een bevredigend gevoel.
Computerhulp in Izegem (8870) - Steven
Steven
Izegem
Nieuw
Specialist in allerhande IT zaken. Graduaat IT opleiding/30jaar bezig met computers. Regio Izegem. Besturingssystemen als Windows & Linux & Android & ipad of werken met Microsoft SQL of My Sql of Office toepassingen Programmeren van websites in PHP Werken met VOIP (SIP)
Computerhulp in Ledegem (8880) - Josè
Josè
Ledegem
Nieuw
Indien u problemen hebt met uw pc, tablet, smart tv, netwerk, Wifi...help ik u graag. Ook advies bij aankoop nieuw toestel. Graag plaats ik samen met u al uw toestellen op uw thuis netwerk. Instellen mail of andere programma's doe ik samen met u. Instellen van en uitleg over weergave films, foto en geluidsbestanden op uw pc, notebook, smartphone of tablet naar uw smart tv. Hoe uw router, firewall, printer en andere apparaten instellen doe ik samen met u.
Computerhulp in Ardooie (8850) - Simon
Simon
Ardooie
Nieuw
Voorbeeld: Klusjesman met ervaring. Ik voer allerlei kleine werken uit tegen een juiste prijs. Ik werk al meer dan 20 jaar in de bouwsector en nu wil ik graag bijklussen: loodgieterij, electriciteit, verven enz. U kunt ook bij mij terecht voor advies. Ik hou rekening met uw specifieke wensen. Contacteer mij niet, aub.
Computerhulp in Ingelmunster (8770) - Laurens
Laurens
Ingelmunster
Nieuw
Hulp nodig met uw computer? Een nieuw programma installeren, antivirus, uw computer opschonen of uw apparaten met elkaar synchroniseren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Als student leerde ik heel wat over het werken met Windows, Microsoft software. Hierdoor kan ik u bijstaan om kleine problemen op te lossen. Daarnaast kan ik u ook hulp bieden bij allerhande administratie.
Computerhulp in Izegem (8870) - Christof
Christof
Izegem
Nieuw
Excel, word, PowerPoint ,vba, vb.net, basis html, sql....graag help ik met uitleg, projecten, opzoekwerk. Voor mij is dit ook een uitdaging om mijn kennis wat aan te scherpen.
Computerhulp in Ingelmunster (8770) - Marijn
Marijn
Ingelmunster
Nieuw
Bij mij kan je voor alles terecht rondom computers, zowel software als hardware. Moet er iets hersteld worden aan je computer? Staan er virussen op? Werkt je internet niet meer? Of start je computer helemaal niet meer op? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
Computerhulp in Lendelede (8860) - Kenneth
Kenneth
Lendelede
Nieuw
Graag help ik jullie met alles van informatica. Uitleg over uw nieuw toestel of allerhande toepassingen. Ook het herstellen van telefoons, tablets en computers. Ik hoorhet graag hoe ik jullie kan helpen
Computerhulp in Izegem (8870) - Matthijs
Matthijs
Izegem
Nieuw
........................................................................................................................................................................................................................
Computerhulp in Roeselare (8800) - Benoit
Benoit
Roeselare
Nieuw
Nood aan dat extra duwtje in de rug om te leren werken met een Windows PC of Mac. Laat mij dan gerust iets weten. Ik help graag met het begeleiden op opleiden.
Computerhulp in Ingelmunster (8770) - Karel
Karel
Ingelmunster
Nieuw
Hulp nodig? Ik ben Telecom technieker.. Internet, televisie en telefonie houden voor mij geen geheimen in. Problemen qua netwerk, pc, tablet, smartphone lossen we op. Give me a call!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Roeselare: geëvalueerd met 4.95 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Roeselare, computerproblemen oplossen aan huis Roeselare, computer problemen Roeselare,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computerhulp in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden