bijles engels Ekeren

Hulp voor bijles Engels in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Ekeren

Bijles engels in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Ik kan vloeiend Engels praten. Ik zit momenteel in het 5de middelbaar en heb dus al 5 jaar Engels les. Op mijn laatste rapport heb ik een 8,5/10. Ook heb ik een paar kennissen waarmee ik Engels praat.
Bijles engels in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Ik heb al bijles gegeven via My Sherpa, met zeer goede resultaten. Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Bijles engels in Brasschaat (2930) - Liesje
Liesje
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben studente Communicatiemanagement en gepassioneerd door talen. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om een taal te studeren, ik zou graag mensen helpen die hier problemen mee ondervinden.
Bijles engels in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben taalkundige (vertaler) van opleiding (master) en ik heb een jaar in Barcelona en zeven jaar in Londen gewoond. Ik ben heel vloeiend in het Engels. Toen ik Londen woonde, heb ik heel veel taaluitwisselingen gedaan waarbij ik Engels aanbood aan anderstaligen, vooral aan Spanjaarden. Ik heb daarom veel ervaring in converatielessen. Ik kan je bijsturen waar nodig.
Bijles engels in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (1 reviews)
I speak myself 6 languages! I love to be able to speak several languages! My mother tongue is Portuguese, my father thing is French. I studied in school English and Spanish. Teaching and assisting kids in their learning processes is important to speak fluently as native person.
Bijles engels in Merksem (2170) - Alexander
Alexander
Merksem
5/5 (1 reviews)
Mijn Spaans en Engels zijn heel goed en heb zelf hulp gegeven aan familie leden en vrienden om een taal te leren, bovendien ben ik ook een geduldig persoon dus help je graag met het aanleren van een nieuwe taal
Bijles engels in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Bijles engels in Antwerpen (2000) - Jeroen
Jeroen
Antwerpen
Nieuw
Na mijn secundaire studies (talen) ben ik beginnen reizen en ben ik uiteindelijk beland in Montreal, Canada. Engels is mijn tweede moedertaal (naast Nederlands) en heb hier al succesvol privélessen in gegeven aan Franstalige individuen. Cursussen worden door mezelf gemaakt en worden aangepast aan het gewenste tempo van de deelnemer.
Bijles engels in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik heb een tijdje in Duitsland gewoond en heb Duitse school gevolgd, waardoor ik leerlingen hiermee kan begeleiden. Daarnaast ben ik afgestudeerd met grote onderscheiding in de Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels met bijkomstig lerarendiploma voor deze talen in het secundair onderwijs, waardoor ik graag maar ook gericht en goed kan helpen waar nodig.
Bijles engels in Antwerpen (2060) - Mariam
Mariam
Antwerpen
Nieuw
Ik heb reeds 7 jaar ervaring op een Frans Taalkamp van de Kulak (BLCC), waar ik lesgeef aan kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Daarnaast heb ik gedurende mijn opleiding Sociaal Werk tweemaal stage gelopen bij De Katrol, zij bieden opvoedingsondersteuning aan kansarme en kwetsbare kinderen aan. Daar heb ik onder andere samen met de kinderen gewerkt aan eventuele taalhulp (Nederlands, Frans, En
Bijles engels in Merksem (2170) - Marie
Marie
Merksem
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, in het Engels ben ik vloeiend qua lezen, spreken en schrijven. Ik breid dagelijks, zowel bewust als onbewust, mijn Engelse woordenschat uit en kan jou zeker helpen met uitspraak, zinsbouw en spelling in beide talen.
Bijles engels in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Sedert de lagere school was ik al bezig met het leren van de Franse taal. Doorheen de jaren heb ik hier een passie voor ontwikkeld. Ook met Engels en Nederlands kan ik helpen.
Bijles engels in Schoten (2900) - Emilie
Emilie
Schoten
Nieuw
Ik heb een professionele bachelor diploma op zak als leerkracht secundair onderwijs voor de vakken geschiedenis en Engels. Tijdens mijn opleiding heb ik leerlingen geholpen met studie-/huiswerkbegeleiding. Op mijn werk wordt er ook standaard Engels gesproken. Ik ben zeer geduldig en ga ook zorgzaam om met kinderen.
Bijles engels in Merksem (2170) - Diana
Diana
Merksem
Nieuw
Ik heb veel ervaring met het studeren - zowel van talen als ook van vele andere vakken, omdat ik in Duitsland mijn Abitur (gelijkwaaridg met een diploma secundair onderwijs met uitmuntende resulaten (alle vakken zeer goed) heb behaald. Ik heb taalkennis in 6 talen: Duits, Engels, Russisch, Nederlands, Italiaans en Latijn. Ook heb ik al ervaring in het vertalen en in het geven van bijles opgedaan.
Bijles engels in Merksem (2170) - Nina
Nina
Merksem
Nieuw
Ik heb een erg grote passie voor talen, dit is ook de reden dat ik momenteel op school Latijn Moderne Talen volg. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Russisch. Hiernaast kan ik ook Frans, Spaans en Latijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Ekeren, privé leraar Engels Ekeren, Engels leren Ekeren, Engels leren voor beginners Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden