bijles engels Willebroek

Hulp voor bijles Engels in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Willebroek

Bijles engels in Willebroek (2830) - Manon
Manon
Willebroek
5/5 (9 reviews)
Student, 1ste jaar rechten aan de KUL. Lid van KULMUN (KU Leuven Model United Nations student association), waar Engels steevast de voertaal is. Conferenties over heel Europa gedurende het academiejaar houden mijn niveau up-to-date. CEF-niveau: C2/C1. Schrijf- en leesvaardigheid: academisch, formeel en informeel taalgebruik. Spreekvaardigheid: Brits-Engels en Amerikaans-Engels.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Gert
Gert
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master diploma in Toegepaste Economische Wetenschappen. Studenten die graag een extra woordje uitleg wensen in Economie of Engels kan ik helpen. Ik werk al jaren in een internationale omgeving.
Bijles engels in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Als Master-na-master in de Meertalige Bedrijfscommunnicatie (major English - minor French) met een natuurlijke taalaanleg - zeker ook wat het Nederlands betreft - plus mijn universitair diploma van pedagogische bekwaamheid en mijn 15 jaar onderwijservaring, ben ik ervan overtuigd uw zoon/dochter of uzelf te kunnen helpen qua taalbeheersing.
Bijles engels in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig opgevoed en ben werkzaam als leerkracht Engels op de middelbare school. Ik ben een zorgzame en bekwame leerkracht, die de beste trucjes kent om de leerstof onder de knie te krijgen.
Bijles engels in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Bachelor in office management, met een heel zware component talen (NL + FR + EN). Reeds verschillende jaren actief als bijleraar, vooral voor Engels en Frans. Door met de leerling veel te oefenen en te proberen de taal naar zijn of haar interesses open te trekken, zie ik telkens weer grote vorderingen in de juiste richting.
Bijles engels in Blaasveld (2830) - Jan
Jan
Blaasveld
Nieuw
Ik werk momenteel 4 jaar voor een volledig Engelstalig bedrijf. Ik werk met mensen samen over heel de wereld en de voertaal is Engels. Ik kan helpen bij woordenschat, spelling, grammatica en andere moeilijkheden.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Jasper
Jasper
Willebroek
Nieuw
Aangezien ik tijdens mijn kleuterjaren in Amerika woonde is Engels eigenlijk mijn eerste taal. Ik heb ook een Engelstalige Masteropleiding (in de geologie) aan de KU Leuven afgewerkt en een Engelstalige doctoraatsthesis geschreven. Ook met het schrijven van teksten in het Nederlands, met correcte spelling en grammatica, heb ik via mijn opleiding en job bij de overheid veel ervaring.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Seyma
Seyma
Willebroek
Nieuw
Studente Toegepaste Taalkunde Engels - Nederlands aan de VUB. Heb bijles Engels gegeven bij BRUTUS (Brusselse Tutoren voor Scholieren) via de VUB en heb ook workshops gevolgd om opgeleid te worden tot een tutor.
Bijles engels in Niel (2845) - Semra
Semra
Niel
Nieuw
Ik ben zelf viertalig en ben momenteel mezelf een vijfde taal aan het aanleren. Ik weet hoe moeilijk het is als je van nul moet beginnen. Ik ben ook leerkracht Engels en ben het gewoon om het zelfde onderwerp soms wel op 4 verschillende manieren uit te leggen. Natuurlijk is mijn kennis in Engels ook uitgebreid en kan ik ook teksten nalezen en verbeteren indien nodig.
Bijles engels in Mechelen (2800) - Greta
Greta
Mechelen
Nieuw
Ik heb jarenlang met veel enthousiasme les gegeven en mis het sociale contact. Ook heb ik in Brazilië cursussen Engels georganiseerd voor volwassenen.
Bijles engels in Boom (2850) - Danny
Danny
Boom
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal samen met Portugees.. Opgevoed met beide talen in huis als buiten huis. Engels heb ik langs alle kanten en manieren geleerd en mooi meegenomen.
Bijles engels in Lippelo (2890) - Ian
Ian
Lippelo
Nieuw
In de lessen woordkunst-drama, werd de nadruk ook sterk gelegd op zelf teksten schrijven. Of stukken van andere auteurs ontleden. Handig voor iemand die dat al zijn leven lang in twee talen deed. Bijles geven in dit, zou me dus heel interessant lijken.
Bijles engels in Willebroek (2830) - Collin
Collin
Willebroek
Nieuw
Ik heb jaren gewerkt en gewoond in Spanje met kinderen en tieners. Ik heb een passie voor talen en dat breng ik graag over. Ik vind uitspraak en zinsvorming superbelangrijk en daar werk ik dus ook heel hard aan met m,en studenten!
Bijles engels in Mechelen (2800) - Henning
Henning
Mechelen
Nieuw
Ik doceer de Noorse taal aan (jong)volwassenen aan de Rotterdamse VolksUniversiteit. Ik heb vele stages doorlopen in het Mechelse en het Brusselse en kan met verschillende type jongeren omgaan.
Bijles engels in Aartselaar (2630) - Hamza
Hamza
Aartselaar
Nieuw
Ik heb veel aanleg voor talen en wil graag mensen helpen de Nederlandse of de Engelse taal beter te begrijpen. Verder kan ik ook helpen een plan op te stellen om het leren wat overzichtelijker en aangenamer te maken waarbij u zelf uw voortgang kunt zien. Laat me gerust iets weten en dan kunnen we samen kijken wat u allemaal wilt leren. (Ik heb geen ervaring met kinderen, enkel volwassenen.)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Willebroek, privé leraar Engels Willebroek, Engels leren Willebroek, Engels leren voor beginners Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden