bijles engels Evergem

Hulp voor bijles Engels in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Evergem

Bijles engels in Lovendegem (9920) - Stefanie
Stefanie
Lovendegem
5/5 (11 reviews)
Ik ben leerkracht in het secundair onderwijs. Hierdoor ben ik op de hoogte van leerplandoelen, actuele methodes en efficiënte technieken. Verder heb ik professionele ervaring als leerkracht Engels in Spanje opgebouwd, beschik ik over het certificaat 'Teaching English as a Foreign Language' en begeleidde ik Nederlandse conversatieklassen voor anderstaligen. Cultuur en taal: dat zijn mijn passies!
Bijles engels in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik studeer Taal- en Letterkunde, Engels en Nederlands aan UGent. Ik ben bedreven in beide talen en heb mijn parcours aan de UGent tot nu toe foutloos afgelegd. Ik wil graag leerkracht worden en ervaring opdoen door bijles te geven. Ik heb al ervaring in lesgeven (zangles) en help al jaren kinderen met huiswerk maken. Ik heb veel geduld en eindeloos enthousiasme.
Bijles engels in Merendree (9850) - Mieke
Mieke
Merendree
5/5 (8 reviews)
Bij mij kunt u terecht voor bijlessen Engels en Nederlands. Met een passie voor taal en een masterdiploma vertalen in beide talen, geef ik mijn kennis over beide talen met veel plezier aan u door!
Bijles engels in Bassevelde (9968) - Davido
Davido
Bassevelde
5/5 (6 reviews)
I may be your English teacher if you need a language coach who speaks English natively, wants you to gain English speaking confidence rapidly without all the hassle of learning the grammar. Over the last 18 years I have created a system that is, in my opinion, the fastest way to learn how to speak USEFUL English fluently and confidently and without studying. Try it out and see for yourself.
Bijles engels in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi, I offer personalized teaching services in Spanish and English. I'm a native Spanish speaker with English proficiency (C1). I'm available seven days a week and I would love to share my language knowledge with you
Bijles engels in Gent (9000) - Dieuwertje
Dieuwertje
Gent
5/5 (1 reviews)
Uitspraak is mijn sterkste kant bij het Mandarijns! Ik vind het zelf gewoon heel leuk, en kan je de uitspraak leren a.d.h.v. het correcte gebruik van bepaalde spieren en vorming van de mond. Ook als je pinyin wil kunnen, of karakters wil leren schrijven, kan ik je helpen.
Bijles engels in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Auteur van verschillende gepubliceerde leesboeken, promofilms, kortfilms en luisterspelen; honderden artikels, persberichten en newsletters. Zeer deskundig in het Engels en het Nederlands, drietalige assistente (inclusief Frans), coach NLP, communicatie, leugendetectie, acteren, debatteren, presenteren, tv-werk, regie en schrijven. Taalles gegeven aan de Katholieke Universiteit van Leuven en privé
Bijles engels in Gent (9000) - Okan
Okan
Gent
5/5 (1 reviews)
Zelf benk ik opgevoed in 2 talen: Turks & Nederlands. In het middelbaar heb ik Economie-Moderne Talen gestudeerd omdat ik altijd aanleg voor talen heb gehad. Naast Turks en Nederlands beheers ik het Engels en het Frans ook op een hoog niveau.
Bijles engels in Gent (9000) - Quentin
Quentin
Gent
5/5 (1 reviews)
Een buitenlandse ervaring heeft me geleerd hoe je een taal best onder de knie krijgt. Daarvoor heb ik 1 jaar Duitse lessen genomen, en vervolgens een jaar in Berlijn als Project Manager (in het Duits) gewerkt. Het nodige aan het aangename koppelen is voor mij de troef een taal onder de knie te krijgen, dat toon ik je graag in het Nederlands, Duits of Engels!
Bijles engels in Gent (9000) - Linde
Linde
Gent
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Linde, 22 jaar, en kan heel goed centjes gebruiken om te reizen en te eten en te leven enzovoort. Ik woon in Gent en studeer gitaar (of probeer ik) heb een masterdiploma geschiedenis en schilder vaak. Helaas maar niet onverwacht zijn mijn passies niet zo winstgevend. Ik werk ook graag met mijn handen en sta open voor klusjes gaande van tuinieren tot verbouwen tot bijles!
Bijles engels in Lochristi (9080) - Trixie
Trixie
Lochristi
Nieuw
Talen waren vroeger mijn absolute lievelingsvakken. Zo heb ik zelfs getwijfeld om hiervoor verder te studeren. De dag van vandaag is door televisie, radio,enz... een niet zo positieve invloed gekomen op onze talen. Kinderen vinden taalvakken vaak saai en oninteressant wat jammer is. Ikzelf probeer positiviteit uit te stralen en dit meer aan te spreken!
Bijles engels in Lochristi (9080) - Jolien
Jolien
Lochristi
Nieuw
Ik heb in het middelbaar Humane Wetenschappen gestudeerd, maar had ook steeds een sterke interesse in talen. Daarna heb ik mijn master in de Psychologie gehaald, en tegelijk ook certificaten behaald voor Engels en Japans. Tijdens mijn studententijd gaf ik bijles Nederlands aan een anderstalige. Ik kan bijles geven voor Frans, Engels, Nederlands, Statistiek en psychologie-gerelateerde vakken.
Bijles engels in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben al enkele jaren enorm gefascineerd door de Engelse en Nederlandse taal. Door mijn opleiding als communicatiemanager, werden die talen onderhouden (inclusief spellings- en grammaticaregels). In Engels heb ik niveau C1, Nederlands is mijn moedertaal.
Bijles engels in Gent (9000) - Maxime
Maxime
Gent
Nieuw
Veel ervaring: Ik geef les op online leerplatformen zoals Magic Ears en VIP-Kids (kinderen van 12-18j). Goede leerstof: Ik beschik over een groot pakket lesmateriaal en kan een op maat gemaakt lessenplan opstellen. Gecertifieerd: Ik ben een gelicencieerde TEFL-leerkracht (Teaching English as a Foreign Language). Ik heb ook een goede kennis van het Frans dankzij mijn studies en werk.
Bijles engels in Gent (9000) - Amber
Amber
Gent
Nieuw
Ik heb een heel goede kennis van het Spaans, ik kan het eigenlijk even vlot spreken als mijn moedertaal en wil graag deze kennis doorgeven. Ik ben geboeid door de Zuid-Amerikaanse cultuur en kan naast het aanleren van de taalkennis, ook een introductie geven van de Spaanse/Zuid-Amerikaanse cultuur.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Evergem, privé leraar Engels Evergem, Engels leren Evergem, Engels leren voor beginners Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden