bijles engels Nijlen

Hulp voor bijles Engels in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Nijlen

Bijles engels in Putte (2580) - Anse
Anse
Putte
5/5 (2 reviews)
Momenteel volg ik de lerarenopleiding voor Engels en geschiedenis. Graag zou ik nog wat extra ervaring opdoen in het lesgeven. Daarnaast wil ik ook graag tijdens mijn vrije tijd wat extra geld verdienen door jongeren te helpen die het wat moeilijker hebben met Engels/geschiedenis op school. Via mijn bijlessen wil ik hen aantonen dat deze vakken ook leuk kunnen zijn!
Bijles engels in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en erg gepassioneerd door taal. Heeft je kind moeite met Frans, Nederlands of Engels in de lagere school of begin middelbaar? Hier ben je aan het juiste adres!
Bijles engels in Hove (2540) - Celien
Celien
Hove
Nieuw
Taal is mijn passie. Ik studeer taal-en letterkunde Spaans en Nederlands, en in de tussentijd leer ik een beetje Portugees en probeer ik mijn Frans te onderhouden.
Bijles engels in Lier (2500) - Ilyas
Ilyas
Lier
Nieuw
Hallo, Ik heb 18 jaar ervaring in IT dienst. Ik bied graag hulp en bijles in de IT sector. Moesten jullie hulp of bijles nodig hebben, hoor ik het graag.
Bijles engels in Lier (2500) - Sanne
Sanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Als dubbel gediplomeerd leerkracht ben ik de juiste persoon voor uw taalbijles! Met veel geduld, een motiverende houding en met focus op een juiste studiemethode probeer ik telkens het beste uit de leerlingen of cursisten te halen zodat zij het gewenste resultaat kunnen bereiken. Door middel van herhaling, zelfontdekkend en spelenderwijs leren worden de nodige lesinhouden verankerd. Er worden ook tips gegeven naar leren en leren, planning en zelfredzaamheid toe.
Bijles engels in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik heb een bachelor in Japanse studies van de K.U. Leuven, waardoor ik u zeker kan bijstaan in uw lessen Japans. Daarnaast ben ik al jaren dagelijks bezig met Engels lezen, spreken en schrijven. Ik lees Engelse boeken, heb een aantal universitaire lessen in het Engels gevolgd en spreek Engels met collega's.
Bijles engels in Schilde (2970) - Véronique c m
Véronique c m
Schilde
Nieuw
26 jaar ervaring als taleninstructeur NL-FR-ENG, Romaniste, kerntalentenanalyste ( verband tussen speelgoed en talenten), beelddenker , ervaringsdeskundige HSP, optimistische ex-k-ankerpatiënte, bedrijfsredactrice, lid v KunstgRoep, creatieve coaching. communicatieve gevarieerde aanpak, NLP-practitioner. Enthousiast, geduldig, gedreven. Leren mag plezant zijn
Bijles engels in Lier (2500) - Chelsa
Chelsa
Lier
Nieuw
Student in mijn laatste jaar middelbaar in Lier. Ik ben gepassioneerd door talen en help graag kinderen vorderingen maken! Ik kan ook helpen met huiswerk.
Bijles engels in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Ik ben geaggregeerde secundair onderwijs en geef bijlessen Enge|s, Frans en Nederlands. Graag geef ik begeleiding op maat. Ik ben ook bereid vertaalwerk te doen.
Bijles engels in Schilde (2970) - Niloo
Niloo
Schilde
Nieuw
Ik ben in Dubai geboren en opgegroeid waar ik naar een Amerikaanse school ging. Ik kan uw dus helpen met het berheersen van uw Engels en om een vlotte conversatie te voeren.
Bijles engels in Duffel (2570) - Fern
Fern
Duffel
Nieuw
Ervaring in het secundair onderwijs en met het geven van Nederlands en Engels. Voornamelijk derde graad, dus stevige leerstof schrikt me niet af. Grammatica, taalvaardigheid en/of leren leren kunnen allemaal aan bod komen indien gewenst! Ook volwassenen die een conversatiepartner zoeken om hun Nederlandse of Engelse taalvaardigheid te oefenen - ook online! - mogen me zeker een berichtje sturen!
Bijles engels in Boechout (2530) - Klaartje
Klaartje
Boechout
Nieuw
Tijdens mijn opleiding vertalen ben ik tutor geweest. Ik vond dit erg fijn om te doen en haalde er veel voldoening uit. Ben je op zoek naar taaladvies, oefeningen of een conversatie? Afhankelijk van de taal zoeken we een formule die voor beide partijen haalbaar is!
Bijles engels in Hallaar (2220) - Senne
Senne
Hallaar
Nieuw
Ik ken het basis engels goed. Ik praat dit al vanaf ik nog jonger was door online te gamen met engelse mensen en ben er hierdoor wel goed in geworden
Bijles engels in Koningshooikt (2500) - Roos
Roos
Koningshooikt
Nieuw
Ben ik de beste Frans en Duits leerkracht? Neen, maar ik kan gerust u voorthelpen bij “Frans en Duits voor beginners”. Nederlands en Engels spreek ik dan weer wel vloeiend.
Bijles engels in Koningshooikt (2500) - George
George
Koningshooikt
Nieuw
I am a native English speaker and have have a professional experience in tutoring for several years. i also do love children a lot and it is always amazing to see their growth process when learning something new. Feel free to call me.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Nijlen, privé leraar Engels Nijlen, Engels leren Nijlen, Engels leren voor beginners Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden