bijles engels Temse

Hulp voor bijles Engels in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Temse

Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik leer je graag Nederlands of Engels naargelang ik beide vlot kan spreken en schrijven. .
Bijles engels in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben geschikt als leerkracht voor u kind, aangezien ik deze talen zelf onder de knie heb. Ik heb ze geleerd op school dus de grammatica is gekend en het zijn mijn moedertalen.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou ervan mijn talen met anderen te oefenen. Spreek vloeiend Engels en vlot Spaans en Frans. Half jaar in Granada op Erasmus geweest, en daarna een jaar gebackpacked in Zuid-Amerika (waar ik altijd Spaans en Engels sprak).
Bijles engels in Hemiksem (2620) - Yassina
Yassina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer geduldig en werk graag met jongeren. Hen iets bijbrengen brengt mij vreugde. Ik geef les in Wilrijk, niet op verplaatsing. Ik heb een master psychologie, waardoor ik veel inzichten heb in hoe kinderen denken en te werk gaan. Tevens geef ik lessen 'leren leren'
Bijles engels in Sinaai-waas (9112) - Manja
Manja
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in een talenrichting en ben zelf erg taalgevoelig. Ik onderhoud mijn talenkennis zelf ook door anderstalige boeken en werkstukken te lezen en vertalen. Tijdens eerdere Ik heb eerder al opdrachten en taken verbeterd van jonge studenten die niet erg zeker waren over de schrijfstijl, spelling, grammatica, enz.
Bijles engels in Beveren-Leie (8791) - Catherine
Catherine
Beveren-Leie
Nieuw
Ik geef nu de dochter van Mn vriendin ook bijles frans en Engels... aangezien ik ook dagelijks spaans spreek is dat ook een optie. Ik ben heel taal gevoelig
Bijles engels in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Ik heb afgelopen jaar mijn TEFL certificaat behaald. dit stelt mij in staat om bijles Engels te geven aan alle leeftijdscategorieen. Indien een van uw kinderen of uzelf wat hulp nodig heeft met Engels, contacteer mij gerust! Ik ben een leerkracht met veel geduld en begrip.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Hanna
Hanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
40 jaar ervaring les Nederlands en Engels aan de derde graad van het middelbaar. Computerkennis. Wil ook helpen bij eindwerken, thesissen of vertalingen.
Bijles engels in Niel (2845) - Semra
Semra
Niel
Nieuw
Ik ben zelf viertalig en ben momenteel mezelf een vijfde taal aan het aanleren. Ik weet hoe moeilijk het is als je van nul moet beginnen. Ik ben ook leerkracht Engels en ben het gewoon om het zelfde onderwerp soms wel op 4 verschillende manieren uit te leggen. Natuurlijk is mijn kennis in Engels ook uitgebreid en kan ik ook teksten nalezen en verbeteren indien nodig.
Bijles engels in Belsele (9111) - Marielle
Marielle
Belsele
Nieuw
Ik heb in het middelbaar economie-moderne talen gestuurd. Hierdoor praat ik vlot Frans, Nederlands en Engels. Mijn punten waren zeer goed en ik help vaak mijn nichtjes en neefjes bij het studeren voor hun toetsen.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Nele
Nele
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hallo, ik help je graag verder om je Nederlands of Engels bij te spijkeren. Ik ben afgestudeerd in Latijn-moderne talen en lees graag in mijn vrije tijd. We bekijken samen wat mogelijk is om jouw doel te bereiken.
Bijles engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Nicole
Nicole Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik begeleid bedrijven in lessen voor Business Engels, Nederlands voor anderstaligen. Ik begeleid zelfstandigen voor het verwerven of verbeteren van hun talenkennis, voornamelijk Frans of Engels. Ik begeleid studenten van het Middelbaar onderwijs met achterstand of moeilijkheden bij taalvakken of studeren. Bij mijn studenten zijn er ook die bijvoorbeeld dyslexie hebben .
Bijles engels in Bornem (2880) - Liene
Liene
Bornem
Nieuw
Tijdens mijn secundair scoorde ik altijd enorm hoge scores voor zowel Engel als Nederlands. Dit waren ook mijn favoriete vakken. Ik heb als persoon best wel een goed taalgevoel en kan me ook goed verwoorden in deze twee talen.
Bijles engels in Zwijndrecht (2070) - Eva
Eva
Zwijndrecht
Nieuw
ik heb een ruime kennis van spaans engels frans en nederlands, ik kan helpen bij huiswerk, mensen die spontaan nieuwe taal willen leren, of opfrissen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Temse: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Temse, privé leraar Engels Temse, Engels leren Temse, Engels leren voor beginners Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden