bijles engels Kapellen

Hulp voor bijles Engels in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels in de buurt van Kapellen

Bijles engels in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Kan u of iemand die u kent wat begeleiding gebruiken bij het zich meester maken van het Engels of Nederlands? Dan kan ik u vast helpen! Met oneindig veel geduld zal ik u bijstaan in het prachtige proces dat het leren van een taal is.
Bijles engels in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Ik kan vloeiend Engels praten. Ik zit momenteel in het 5de middelbaar en heb dus al 5 jaar Engels les. Op mijn laatste rapport heb ik een 8,5/10. Ook heb ik een paar kennissen waarmee ik Engels praat.
Bijles engels in Brasschaat (2930) - Liesje
Liesje
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben studente Communicatiemanagement en gepassioneerd door talen. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om een taal te studeren, ik zou graag mensen helpen die hier problemen mee ondervinden.
Bijles engels in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Master politieke en sociale wetenschappen. Bachelor Economische wetenschappen. Aangezien ik zelf veel talen spreek vind ik het makkelijk om dit ook uit te leggen aan kinderen, dus hoe ze best een taal moeten studeren.
Bijles engels in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben taalkundige (vertaler) van opleiding (master) en ik heb een jaar in Barcelona en zeven jaar in Londen gewoond. Ik ben heel vloeiend in het Engels. Toen ik Londen woonde, heb ik heel veel taaluitwisselingen gedaan waarbij ik Engels aanbood aan anderstaligen, vooral aan Spanjaarden. Ik heb daarom veel ervaring in converatielessen. Ik kan je bijsturen waar nodig.
Bijles engels in Brasschaat (2930) - Barbara
Barbara
Brasschaat
Nieuw
Studente leraar secundair onderwijs Nederlands - Engels in haar 3e en laatste jaar. Ik verdien graag een centje bij door bijles te geven. Ik geef erg graag les en doe dit met al mijn passie voor mijn vakken. Hopelijk kan ik jou ook verder helpen!
Bijles engels in Kalmthout (2920) - An
An
Kalmthout
Nieuw
Drie jaar lang heb ik in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gewoond, gewerkt en gestudeerd. Dagelijks werk ik in het Engels en het Frans. Ik heb ervaring in lesgeven. Met plezier help ik uw kinderen, studenten of anderen met het verbeteren van schriftelijke of mondelinge kennis van het Nederlands, Engels of Frans.
Bijles engels in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik ben een student tussen 2 studies in (net gestopt met hotelmanagement en ga beginnen met een leraren-opleiding) en ben drietalig opgevoed. Als u zoon of dochter hulp nodig heeft met Nederlands, Frans of Engels ben ik de persoon voor u. Als u nog vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Bijles engels in Stabroek (2940) - Samantha
Samantha
Stabroek
Nieuw
Ik ben een licentiaat Engels met al een aantal jaren ervaring voor de klas. Mensen die wat ondersteuning nodig hebben bij het verwerven van een nieuwe taal, help ik graag een handje verder met wat extra uitleg een aangepast materiaal.
Bijles engels in Stabroek (2940) - Agnes
Agnes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
Nieuw
Ik hecht heel veel belang aan een correct taalgebruik,zowel gesproken als geschreven. Ik gebruik de Engelse taal dagelijks voor professionele doeleinden.
Bijles engels in Brasschaat (2930) - Inge
Inge
Brasschaat
Nieuw
Soms is even herhalen van grammatica en woordenschat dé manier om terug de bomen door het bos te zien. Ik help je zoon of dochter hier graag mee. Door eerst te bekijken waar er eventuele tekorten en/of problemen zijn, kunnen we samen doelgericht werken.
Bijles engels in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Mijn moeder is Frans van afkomst dus ik heb wel wat kennis van het Frans, hoewel ik niet tweetalig ben opgevoed. Ik heb ook drie jaar Frans en Engels gehad op universiteit, dus ik heb voldoende kennis van de talen. Nederlands is helemaal mijn ding, aangezien ik eigenlijk taal -en letterkunde wou studeren en ik veel inzicht heb in spelling en zinsbouw.
Bijles engels in Brasschaat (2930) - Robine
Robine
Brasschaat
Nieuw
Als leerling voelde ik me altijd sterk bij de vakken nederlands en engels. Heb jij moeite met de taal nederlands of engels dan wil ik jou graag verderhelpen met deze talen te leren. You can do it! Jij kan dit! De manier waarop jij wil leren kan jij zelf bepalen.
Bijles engels in Kapellen (2950) - Evelyne
Evelyne
Kapellen
Nieuw
Ik heb een bachelor- en masterdiploma in Toegepaste Taalkunde voor de talen Nederlands-Engels. Zelf heb ik ook 3 jaar in het Britse department van een internationaal bedrijf gewerkt. Naast mijn dagelijkse gebruik van de taal geeft mijn theoretische achtergrond me de mogelijkheid om de Engelse taal beter uit te leggen.
Bijles engels in Ekeren (2180) - Vicky
Vicky
Ekeren
Nieuw
Tijdens mijn studies, studeerde ik talen. In mijn job acteraf werkte ik in een internationale omgeving. Naast mijn Nederlandse moedertaal, spreek ik vlot Engels en Frans.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Engels Kapellen: geëvalueerd met 4.85 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels Kapellen, privé leraar Engels Kapellen, Engels leren Kapellen, Engels leren voor beginners Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie bijles Engels in Kapellen

Hulp voor Engels - Bijlessen Engels - Bijlessen Engels
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden