thuishulp Willebroek

Ontdek talentvolle thuishulp in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Willebroek

Vanessa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Thuishulp in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (95 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep, al meer dan 10 jaar. Het zorgen voor mensen en samen dingen doen, daarin streef ik naar perfectie. Ik ben ook administratief goed om dingen te regelen. Zorgen voor mensen zit in mijn bloed.
Thuishulp in Mechelen (2800) - Leen
Leen
Mechelen
5/5 (2 reviews)
persoonlijke assistentie: iemand begeleiden bij bezoeken aan dokters, ziekenhuis, .. shoppen, persoonlijke verzorging, administratie in orde brengen,...
Thuishulp in Londerzeel (1840) - Kelly
Kelly
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding gespecialiseerd opvoedster/begeleidster (bachelor orthopedagogie). Ik heb reeds veel ervaring met het werken met kinderen (0-12 jaar) met een fysieke en matig tot zware mentale beperking. Ik werk zeer graag met deze doelgroep. Ik kan leuke activiteiten aanbieden op maat van het kind en ook de voedings - en verzorgingsmomenten op mij nemen.
Thuishulp in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Daar ik sociaal bewogen ben. En zorgzaamheid in onze cultuur ingebakken is. Ben ik een perfecte flexibele en vlijtige kandidaat voor mensen die mij nodig hebben.
Thuishulp in Londerzeel (1840) - Bruno
Bruno
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Ik werk al 30 jaar met externe en interne klanten. Ben een luisternd oor voor iedereen. Mensen helpen en ondersteunen is voor mij een dagelijkse job. Ik zorg bvb ook voor mijn ouders die allebei een stuk in de 80 zijn. Klussen zowel binnen als buiten , het kan voor mij allemaal. Het is voor mij een uitdaging om mensen de nodige ondertsteuning te geven die ze nodig hebben.
Thuishulp in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Willebroek
Nieuw
Hallo Ik ben Tony, stoer van uiterlijk maar heel hulpvaardig en sociaal ingesteld.ik zou heel graag mindervalide en ouderen begeleiden en algemeen bijstaan in hulp en zorg of een klusje doen voor hun. Heb een ehbo en nijverheidswerkerdiploma en heb security gedaan vroeger. Ben spontaan,attent en kan met stressvolle situatie om en heb heel veel humor.
Thuishulp in Nieuwenrode (1880) - Ingrid
Ingrid
Nieuwenrode
Nieuw
44 jaar ervaring in de zorgverlening als verpleegkundige en vroedvrouw. Driejarige opleiding voetreflex bij Nationaal Verbond Belgische Voetreflexologen. Nadien specialisatie oncologie, drukpunten baby en kinderreflexologie. Ervaring in relaxatie therapie bij autistische kinderen en jongeren. Consulenten opleiding bachbloesemtherapeut De Walnoot in Brasschaat. Aangesloten bij beroepsverenigingen van vroedvrouw, verpleegkundigen en voetreflexologen.
Thuishulp in Reet (2840) - Adonis
Adonis
Reet
Nieuw
Ik ben voorbereid en gecertificeerd om jouw personal trainer te zijn en hiermee zetten we in korte tijd een lichaam neer en met een relevant dieet zetten we het om in een geoefend en gezond lichaam.
Thuishulp in Heffen (2801) - Femke
Femke
Heffen
Nieuw
Thuishulp in Hombeek (2811) - Noor
Noor
Hombeek
Nieuw
Hier heb ik ook nog geen ervaring in. Ik ben zeker en vast bereid om dit te leren. Hopelijk krijg ik van jullie deze kans. Het lijkt mij zeer leuk om te doen
Thuishulp in Willebroek (2830) - Wail
Wail
Willebroek
Nieuw
Ik heb al jaren ervaring in de sportwereld op top Europees niveau, daarnaast heb ik met de beste personal coaches/kinesisten gewerkt en heel veel van hun geleerd en geïmplementeerd bij mijn klanten.
Thuishulp in Willebroek (2830) - Marianne
Marianne
Willebroek
Nieuw
Veel ervaring en bouwenkennis en ook hoe het niet moet. Organisatorisch en fijne afwerking zijn cruciaal voor een mooie afwerking. Zeer flexibel in omgang.
Thuishulp in Boom (2850) - Saskia
Saskia
Boom
Nieuw
Ik ben Zorgkundige van beroep Ik werk zelf in een rusthuis en doe vooral nachtdiensten. Ik kan hulp bieden met wassen kleden Helpen met voeden Nachtzorg
Thuishulp in Willebroek (2830) - Yolanda
Yolanda
Willebroek
Nieuw
Ik ben zorgkundige van opleiding, heb zeker al zessendertig jaar dienst. Dus ben ervaren genoeg om met ouderen om te gaan, vooral de sociale contacten vind ik leuk.
Thuishulp in Blaasveld (2830) - Pascale
Pascale
Blaasveld
Nieuw
Ik ben heel emphatisch ingesteld , ik maak tijd om naar de mensen te luisteren , ik ben stipt en betrouwbaar . Ik vind het fijn om mensen te helpen , mensen gelukkig maken maakt van mij een blij mens !
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Willebroek, thuiszorg gezocht Willebroek, ouderenzorg Willebroek, hulp voor ouderen thuis Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden