thuishulp Willebroek

Ontdek talentvolle thuishulp in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Willebroek

Thuishulp in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (76 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep, al meer dan 10 jaar. Het zorgen voor mensen en samen dingen doen, daarin streef ik naar perfectie. Ik ben ook administratief goed om dingen te regelen. Zorgen voor mensen zit in mijn bloed.
Christine is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Thuishulp in Kontich (2550) - Christine
Christine
Kontich
5/5 (26 reviews)
Wenst u een nieuwe outfit, een feest-outfit of een nieuwe look? Ik help je graag met het zoeken van leuke en mooie outfits die je doen stralen. Samen shoppen en zoeken we naar de passende stijlen, kleuren, snits, accessoires... Ik kom ook graag aan huis om eventueel samen de huidige garderobe te 'scannen'. U bent ook welkom indien u structuur en raad nodig heeft voor uw kasten.
Thuishulp in Reet (2840) - Fadime
Fadime
Reet
5/5 (23 reviews)
Ik heb 4 jaar ervaring als bejaardenhelpster. Ik kook heel graag. Ik kan veel recepten klaarmaken. Ik kan u ook helpen met persoonlijke verzorging. Ik doe ook de administratie voor u.
Thuishulp in Duffel (2570) - Magda
Magda
Duffel
5/5 (17 reviews)
Ik heb een warm hart voor ouderen of mensen met een handicap . Misschien kan ik je helpen met de boodschappen , je vervoer of je begeleiden bij een uitstap . Ik ben goedlachs en doe mijn best om aangenaam gezelschap te zijn voor jou
Thuishulp in Kontich (2550) - Tina
Tina
Kontich
5/5 (10 reviews)
Hallo. Ik werk deeltijds in de zorg in een woonzorgcentrum, al 22jaar ervaring. Heb je hulp nodig in je thuis omgeving wil ik graag met je kennismaken en je wensen horen en wie weet kunnen we er samen enkele vervullen
Christian is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Thuishulp in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Hey, ik ben Christian en ik ben life coach in opleiding. Zelf ben ik HSP en voel dus ook best wel veel dingen aan bij mensen. Ik probeer steeds laagdrempelig te werken. Samen gaan we zien welke obstakels er in jouw leven zijn en hoe we die kunnen overwinnen om jouw doelen te bereiken.
Thuishulp in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben verpleegkundige en ik geef les. Ik heb een ruime ervaring in de zorg. Ik heb tot nu toe een vlekkeloos parcours afgelegd. Ik heb nog wat vrije tijd en wil graag nog wat extra werk doen.
Thuishulp in Mechelen (2800) - Elke
Elke
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben een vlotte sociale vrouw, ik ben alleenstaande mama in co-ouderschap en wil mensen wel helpen en als ik hierdoor een centje kan bijverdienen is dat mooi meegenomen.
Thuishulp in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben chayenne, kom uit Mechelen en volg een opleiding verzorgende. Ik wil mensen gelukkig maken en ondersteunen waar nodig, maar zelfstandigheid stimuleren.
Thuishulp in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Als Master Biochemie heb ik heel wat kennis van wiskunde en wetenschappen die ik graag deel. Daarnaast heb ik een affiniteit voor schrijven. Nederlands is mijn moedertaal, maar voor mijn werk communiceer ik al 22 jaar in het Engels. Verder ben ik al heel lang bezig met handwerk en al 8j heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn kennis daarvan uit te breiden.
Thuishulp in Puurs (2870) - Peter
Peter
Puurs
5/5 (2 reviews)
Als pianist en leraar met vervroegd pensioen werk ik reeds als persoonlijk assistent van een dame met beperking. Aangezien dit mij zoveel voldoening geeft en ik tijd genoeg heb had ik graag meerdere mensen geholpen. Ik hoor het graag als ik jullie van dienst kan zijn. Peter
Thuishulp in Meise (1860) - Lut
Lut
Meise
5/5 (2 reviews)
Ik ben sociaal ingesteld, empatisch met interesse voor mensen, dieren, muziek en nog veel meer. Ik zoek graag oplossingen om te helpen, ga graag om met mensen, doe graag leuke dingen samen om het leven aangenamer te maken.
Thuishulp in Elewijt (1982) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elewijt
5/5 (2 reviews)
Ik ben graag jouw onafhankelijk luisterend oor. Wil je graag je verhaal eens kwijt, zonder oordeel, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Kan bij mij in Elewijt, of bij jou, of we spreken ergens af voor een wandeling of een terrasje.
Thuishulp in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Daar ik sociaal bewogen ben. En zorgzaamheid in onze cultuur ingebakken is. Ben ik een perfecte flexibele en vlijtige kandidaat voor mensen die mij nodig hebben.
Thuishulp in Londerzeel (1840) - Bruno
Bruno
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Bruno. Ik werk al 30 jaar met externe en interne klanten. Ben een luisternd oor voor iedereen. Mensen helpen en ondersteunen is voor mij een dagelijkse job. Ik zorg bvb ook voor mijn ouders die allebei een stuk in de 80 zijn. Klussen zowel binnen als buiten , het kan voor mij allemaal. Het is voor mij een uitdaging om mensen de nodige ondertsteuning te geven die ze nodig hebben.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Willebroek: geëvalueerd met 4.93 door 188 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Willebroek, thuiszorg gezocht Willebroek, ouderenzorg Willebroek, hulp voor ouderen thuis Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden