manicure Willebroek

Ontdek talentvolle manicure specialisten in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie nagelstylisten in de buurt van Willebroek

Manicure in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben chayenne en ik kom uit Mechelen. Ik heb een paar jaar geleden een opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Nu doe ik enkel nog ontharingen (met een waxpot) en manicure (met gewone lak).
Manicure in Hemiksem (2620) - Gitte
Gitte
Hemiksem
3.5/5 (2 reviews)
Ik wil later graag een nagelsalon openen. Ik ben nu ook al bezig met mijn eigen nagels en verschillende methoden. Ik kan gelnagels, acrylic en een gewone manicure met nagellak. Iets speciaals is ook geen probleem aangezien ik graag zelf mijn nagels doe volgens trends.
Manicure in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als manicuriste. Ik werk corona proof en vakkundig. De klanten zij altijd uiterst tevreden over mij. Daar ik netjes en geduldig met veel gevoel voor het welzijn werk.
Manicure in Hofstade-Zemst (1981) - Petra clara
Petra clara
Hofstade-Zemst
5/5 (1 reviews)
Medische pedicure aan huis. Help graag mensen met voet problemen. Een mooie teennagel...? Met de nagelreconstructie kan je weer zonder blozen in sandaaltjes of teenslippers.
Manicure in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Mechelen
Nieuw
Hey, ik ben Gina en ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Nu kan ik je verder helpen met make-up, epilatie, manicure, gelpolish, gel-nagels en pedicure :) Ik doe dit met veel plezier en werk precies. Hopelijk tot snel!
Manicure in Hemiksem (2620) - Jana
Jana
Hemiksem
Nieuw
hallo, ik heet jana en ik ben 16 jaar. Ik volg bio-esthetiek ( schoonheidsspecialiste ) en doe heel graag manicure. ik kan goed de nageltjes en de handjes verzorgen + massage als je dat graag wilt. Ik zou dit met alle plezier doen.
Manicure in Bornem (2880) - Liene
Liene
Bornem
Nieuw
Ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en interesseer me enorm op dit vlak. Ik doe al klantjes thuis en aan huis en heb 2 succesvolle stage periodes achter de rug. Voor eventuele foto’s van nagels kan je terecht op mijn instagram pagina Libella.beauty
Manicure in Bornem (2880) - Jolien
Jolien
Bornem
Nieuw
Ik heb een opleiding gelnagels gedaan, en wil graag mensen die willen hun nageltjes doen. Ik heb leuke kleurtjes leuke nailart en wil graag uitbreiden van portfolio
Manicure in Meise (1860) - Ines
Ines
Meise
Nieuw
Ik kan vlechten maken, ik doe ook nagels. Je kan bij mij terecht voor gelnagels, gellak. Ik kan ze bij mij doen of bij de klant zelf. Wil je een praatje er nog eens bij dan ben ik het ideale persoon
Manicure in Lippelo (2890) - Anita
Anita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lippelo
Nieuw
Ik doe mijn werk graag en met passie. Mijn werk is mijn hobby. Ben niet zo snel tevreden, dus als je hier buiten gaat, dan moet het goed zijn. Tot snel
Manicure in Bornem (2880) - Lizzy
Lizzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bornem
Nieuw
Ik ben Lizzy, 23 jaar en afgestudeerd als schoonheidsspecialist. In bijberoep als zelfstandige ben in medisch pedicure en manicure aan huis, tevens biedt ik ook make up aan.
Manicure in Willebroek (2830) - Fatima
Fatima
Willebroek
Nieuw
Ik zet sinds kort one by one wimperextentions. Ik doe dit bij u thuis en heb zelf alle nodige zaken. (2u30min volledige set) ook kan dit uiteraard bij mij gedaan worden in Willebroek.
Manicure in Hemiksem (2620) - Anamaria
Anamaria
Hemiksem
Nieuw
Ik kan heel mooi schminken en ik vindt het ook leuk . Een leuke look uitproberen voor een feestje bijvoorbeeld. Of een simpele mooie natuurlijke look . Of een handmassage en een leuke manicure 💅🏻
Manicure in Hemiksem (2620) - Tiffany
Tiffany
Hemiksem
Nieuw
Manicure in Kontich (2550) - Nanda
Nanda
Kontich
Nieuw
Ben een ervaren gediplomeerde nagelstyliste die met de beste uiteraard iets kwalitatiever en dus ook een beetje duurder zijn maar wel kwaliteit leveren..genoeg ervaring en weet heel goed waar ik mee bezig ben en zal altijd oprecht en openlijk zeggen wat voor de klant mogelijk tot zelfs beter is …elke klant is koning en heb zeer graag gelukkige klantjes die waarde voor hun centjes krijgen..!!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Manicure Willebroek: geëvalueerd met 4.29 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

manicure Willebroek, french manicure Willebroek, gelish nagels Willebroek, nagelstyliste Willebroek, nagelverzorging Willebroek, pedicure Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden