schoonheidsspecialiste Willebroek

Schoonheidsspecialiste Willebroek gezocht? Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schoonheidsspecialiste Willebroek: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schoonheidsspecialiste in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben chayenne en ik kom uit Mechelen. Ik heb een paar jaar geleden een opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Nu doe ik enkel nog ontharingen (met een waxpot) en manicure (met gewone lak).
Schoonheidsspecialiste in Rumst (2840) - Cindy
Cindy
Rumst
Nieuw
Een schoonheidsspecialist(e) voert een verzorgende, ontspannende en cosmetische handeling uit op het gezicht en lichaam. Een schoonheidsspecialist verzorgt de huid, geeft een make-up of advies voor de behandeling van huidproblemen, verkoopt (cosmetische) producten en geeft de klanten een persoonlijke, deskundige en hygiënische behandeling.
Schoonheidsspecialiste in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Mechelen
Nieuw
Hey, ik ben Gina en ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Nu kan ik je verder helpen met make-up, epilatie, manicure, gelpolish, gel-nagels en pedicure :) Ik doe dit met veel plezier en werk precies. Hopelijk tot snel!
Schoonheidsspecialiste in Bornem (2880) - Ria
Ria
Bornem
Nieuw
Hallo ik ben Ria en al 25 jaar consulente bij Givani. Ik kan je mooi maquilleren en breng zelf alle producten mee die nodig zijn. Zowel een dag maquillage als een feest maquillage behoren tot de mogelijkheden
Schoonheidsspecialiste in Bornem (2880) - Liene
Liene
Bornem
Nieuw
Ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en interesseer me enorm op dit vlak. Ik doe al klantjes thuis en aan huis en heb 2 succesvolle stage periodes achter de rug. Voor eventuele foto’s van nagels kan je terecht op mijn instagram pagina Libella.beauty
Schoonheidsspecialiste in Lippelo (2890) - Anita
Anita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lippelo
Nieuw
Ik doe mijn werk graag en met passie. Mijn werk is mijn hobby. Ben niet zo snel tevreden, dus als je hier buiten gaat, dan moet het goed zijn. Tot snel
Schoonheidsspecialiste in Bornem (2880) - Lizzy
Lizzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bornem
Nieuw
Ik ben Lizzy, 23 jaar en afgestudeerd als schoonheidsspecialist. In bijberoep als zelfstandige ben in medisch pedicure en manicure aan huis, tevens biedt ik ook make up aan.
Schoonheidsspecialiste in Kontich (2550) - Jessica
Jessica
Kontich
Nieuw
Of het nu gaat om een heerlijke gelaatsverzorging of een deugddoende pedicure. U ben bij mij op het juiste adres. Gelaatsverzorgingen inclusief massage van het gelaat. Mijn pedicure zorgt terug voor jouw frisse voetjes.
Schoonheidsspecialiste in Boom (2850) - Chaimae
Chaimae
Boom
Nieuw
Ik heb altijd al een passie gehad met alles wat met schoonheid te maken heeft, ik word blij wanneer ik de kant tevreden naar huis zie gaan met zijn/haar gekozen kapsel.
Schoonheidsspecialiste in Aartselaar (2630) - Christine
Christine
Aartselaar
Nieuw
Mijn dochter is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en medisch administratief bediende! Ze werkt part time en heeft nog tijd over. Is vooral geïnteresseerd in gelaatseverzorgingen make-up
Schoonheidsspecialiste in Aartselaar (2630) - Layla
Layla
Aartselaar
Nieuw
Ik ben zelf enorm bezig met mijn huidverzorging e.d., ik doe ook geregeld vriendinnen en kenissen hun make-up, alsook kan ik Gellak nagels plaatsen, algemene manicure en gezichtsverzorging doe ik ook geregeld en vind het leuk ook! Zelf heb ik eczeem al sinds mijn geboorte, dus ook probleemhuidjes kunnen hier verzorgd worden.
Schoonheidsspecialiste in Willebroek (2830) - Adisa
Adisa
Willebroek
Nieuw
Ik heb zelf in het middelbaar haartooi gevolgd en vond het een boeiende job daar kreeg je make up en gelaatsverzorging ook eens bij wat ik zeker ook een plus punt vond.
Schoonheidsspecialiste in Wolvertem (1861) - Nathalie
Nathalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wolvertem
Nieuw
Hallo! Ik ben Nathalie. Ik heb mijn certificaat behaald als make-up artist, gelaatsverzorging en nagelstyliste. Dit allemaal bij u thuis. U hoeft zich niet te verplaatsen. Stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt. Ik help je met plezier. Hopelijk tot snel!
Schoonheidsspecialiste in Mechelen (2800) - Brenda
Brenda
Mechelen
Nieuw
Hallo, ik ben een dame van 26 jaar en wonend te Mechelen/Brussel. Ik doe als bij beroep een aantal activiteiten in de schoonheidssector. Onder ander massage, Waxen, defenetieve ontharing en gel nagels.
Schoonheidsspecialiste in Hofstade-Zemst (1981) -
Hofstade-Zemst
Nieuw
Hallo ik ben Rita , gediplomeerde schoonheidsspecialiste en nagelstyliste . Ik volg regelmatig bijscholing wat betreft de laatste trends,werk enkel op afsprak bij mij thuis ,ook voor de werkende zijn jullie na 18 uur en op zondag welkom.De koffie en frisdrank staan klaar en een babbel ook natuurlijk. Ik ben met pensioen en neem de tijd om mijn diensten ernstig te behandelen . Laat maar iets weten
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schoonheidsspecialiste Willebroek: geëvalueerd met 3.67 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

schoonheidsspecialiste Willebroek, wimperextensions Willebroek, laserontharing Willebroek, gezichtsverzorging Willebroek, schoonheidsspecialiste aan huis Willebroek, permanente ontharing Willebroek, ontharing mannen Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen schoonheidsspecialiste in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden