kapster aan huis Willebroek

Kapster aan huis Willebroek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kapster aan huis Willebroek

Kapster aan huis in Kontich (2550) - Christine
Christine
Kontich
5/5 (30 reviews)
Heeft u een feest, huwelijk of 'uitje'? Met veel plezier laat ik u stralen met een opsteek- of vlechtkapsel. Updo of semi-updo, krullen, waves, haarjuwelen (spelden, broches, parels, bloemen...) en eventueel make-up creëren we samen in match met uw outfit. Ik kom aan huis voor zowel volwassenen als kinderen om u extra te doen schitteren. Een try-out is mogelijk! Knippen of verven doe ik NIET!
Kapster aan huis in Mechelen (2800) - Stephanie
Stephanie
Mechelen
Nieuw
Goeiedag , ik ben Stephanie. Ik ben een ordelijk / net persoon. Liefde voor schoonmaak? Ja zeker! Heb dit jaren thuis gedaan bij mensen thuis. Ik help graag mensen. Liefde geven? Met plezier. Leven is te kort om onbeleefd te zijn. Waarbij je ook hulp zou nodig hebben ik zet me 200% in! Ik maak graag mensen gelukkig.
Kapster aan huis in Niel (2845) - Natascha
Natascha
Niel
Nieuw
Ik heb jaren ervaring al kapster en zelf een kapsalon gerund maar nu ben ik een andere weg ingeslagen en doe ik her enkel als bijverdienste wanneer de tijd ervoor is... Wat betreft voor oppas dieren is dit door mijn grote liefde voor dieren.
Kapster aan huis in Hemiksem (2620) - Anamaria
Anamaria
Hemiksem
Nieuw
Ik kan heel mooi schminken en ik vindt het ook leuk . Een leuke look uitproberen voor een feestje bijvoorbeeld. Of een simpele mooie natuurlijke look . Of een handmassage en een leuke manicure 💅🏻
Kapster aan huis in Niel (2845) - Wendy
Wendy
Niel
Nieuw
ik ben afgestudeerd als kapster en heb enkele jaren in een kapsalon gewerkt en momenteel doe ik nog steeds mensen hun haar voor en na. dus als je geen zin hebt om naar een kapsalon te gaan geen probleem dan kan ik wel naar je thuis komen
Kapster aan huis in Boom (2850) - Chaimae
Chaimae
Boom
Nieuw
Ik heb altijd al een passie gehad met alles wat met schoonheid te maken heeft, ik word blij wanneer ik de kant tevreden naar huis zie gaan met zijn/haar gekozen kapsel.
Kapster aan huis in Hombeek (2811) - Sabina
Sabina
Hombeek
Nieuw
Ik werkte in de mode/industrie en tevens ook in kapperszaken in het Brusselse. Brushings en chignons maken behoren tot de zaken die ik enorm goed doe. Ik ga ook regelmatig bij oudere personen aan huis om hun haar te verzorgen. Verven, doe ik niet! Hopelijk tot gauw?
Kapster aan huis in Boom (2850) - Cindy
Cindy
Boom
Nieuw
Beste Ik werk al van mijn 14 jaar als kapster . Ben ondertussen 37 bijna 38 jaar heb 6 jaar een salon met een partner gehad samen en nu 2 jaar alleen te werk in hairstyle Cindy te Merksem . Groetjes Cindy
Kapster aan huis in Boom (2850) - Lisa
Lisa
Boom
Nieuw
Ik heb voor verschillende kapsalons gewerkt van Oostende tot Antwerpen. dus ik heb wel wat ervaring in die sector. mijn motto is ik ben pas tevreden als de klant het ook is.
Kapster aan huis in Boom (2850) - Claudia
Claudia
Boom
Nieuw
Hallo, ik ben claudiq en ben al 7jaar afgestudeerd als kapster. Ik doe met passie, is mijn hobby. Ik heb dus ook nog wel wat tijd voor andere mensen ook een toffe coupe te geven aan huis. Bruidskapsel en make-up aan huis? Op zoek naar een kinderkapper? Geen probleem. Ik sta klaar voor u. Hopelijk tot snel!
Kapster aan huis in Kontich (2550) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
Nieuw
Reeds 33 jaar herenkapper waarvan 25 jaar op zelfstandige basis. Hebt u graag uw baard perfect bijgetrimt of een bepaalde vorm , 1 adres ! Ik doe ook korte tot halflange dameskapsels
Kapster aan huis in Grimbergen (1850) - Tiany
Tiany
Grimbergen
Nieuw
Mijn zelfstandig beroep is kapper en schoonheidspecialiste. Ook kom ik aan huis! Jou schoonheid is mijn passie! Ik doe dit werk met plezier en liefde!
Kapster aan huis in Bornem (2880) - Fien
Fien
Bornem
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als kapster, ik doe dit zeer graag en vind het leuk om mensen die minder goed te been zijn een handje te helpen waar ik zelf kan!
Kapster aan huis in Wolvertem (1861) - Bezawit
Bezawit
Wolvertem
Nieuw
Ik heb mijn diploma als kapster. Ik werk al meer dan 4 jaar in een kapsalon. Ik doe dit elke zaterdag en meestal ook in de vakanties. Ook ben ik al een jaar kapster aan huis. Ik doe nu nog een opleiding voor schoonheidsspecialiste.
Kapster aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Keily
Keily
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik heb nooit voor kapper gestudeerd maar kan wel de basis. Tijdens de lockdown 2 jaar geleden, heb ik het haar van verschillende mensen geknipt omdat de kappers niet open waren, ook kan ik het haar kleuren. liefst doe ik dit aan huis, maar als het niet anders kan ontvang ik u ook bij mij thuis.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kapster aan huis Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

kapster aan huis Willebroek, kapper aan huis Willebroek, kinderkapper Willebroek, bruidskapsel aan huis Willebroek, kapper Willebroek, kapster Willebroek, haarkleuring Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden