massage Kapellen

Massage Kapellen: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Kapellen: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Essen (2910) - Nadista
Nadista
Essen
4.67/5 (3 reviews)
Ik heb mijn diploma's ontspannings massage gehaald bij de Welness Academie. Ik doe alleen massages voor vrouwen. GEEN EROTISCHE MASSAGES! Ik heb ervaring opgedaan bij kennissen, vrienden en familie. Ik wil mij netwerk via dit kanaal uitbreiden om zo mijn talent te ontwikkelen.
Massage aan huis in Deurne (2100) - Pascale
Pascale
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben gecertificeerd ,opleiding in Antwerpen behaald lange tijd terug en uit alle landen de beste trucs en technieken toegepast om de ideale massage te kunnen geven ,ook schoonheidszorgen met extra materiaal dat je weer doet stralen,natuurlijke produkten en een huiselijke sfeer ,liefst ter plaatse maar kan ook op verplaatsing als het in de omgeving is
Massage aan huis in Kalmthout (2920) - Murielle
Murielle
Kalmthout
Nieuw
Tibetaanse klankschalen massage: In Kathmandu Nepal had ik het geluk om in de leer te gaan bij een klankschalen / Singing Bowls specialist De toepassing is veelzijdig: gewoon voor een heel diepe ontspanning of meer specifiek gericht op verscheidene aandoeningen: depressie rugklachten hoofdpijn traumas… Je beleeft een diepere dimensie Heel helend !
Massage aan huis in Brasschaat (2930) - Marianne
Marianne
Brasschaat
Nieuw
Hallo, Ik ben Marianne en geef voedingsadvies en energetische massage te Brasschaat. Al masserend spoor ik energieblokkades op en maak ze los. Voedingsadvies: we bekijken je eetgewoontes en bespreken welke aanpassingen ervoor kunnen zorgen dat je je fitter en energieker voelt. Kinesiologisch testen van voeding en middelen is ook mogelijk.
Massage aan huis in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik ben Evi. Momenteel ben ik bezig met een opleiding van professionele massagetherapeut en kijk er naar uit om jou een ontspannen en relax gevoel te geven. Ik kijk er alvast naar uit! Jij ook? Laat me dan snel iets weten.
Massage aan huis in Kalmthout (2920) - Stéphanie
Stéphanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
Nieuw
Ik ben Stéphanie en naast mijn jarenlange ervaring in de sociale sector werk ik ook al meerdere jaren als shiatsubehandelaar (oosterse lichaamsmassage). Ik geef eveneens Chi Nei Tsang (oosterse buikorgaanmassage) en zorgmassages aan senioren en zieke mensen. Ik kom aan huis. Al mijn klanten zijn tevreden over mijn diensten, dus ik blijf zo voortdoen!
Massage aan huis in Brecht (2960) - Christel
Christel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
Nieuw
Hallo iedereen. Ik masseer al jaren als de beste. Rug of schouders vast ? Geen nood. Ik ontspan u helemaal zodat u terug kan genieten. Twijfel niet en gun u dit plezier. Tot gauw !
Massage aan huis in Wuustwezel (2990) - Kevin
Kevin
Wuustwezel
Nieuw
Hi, ik ben Kevin. Komen jullie ook soms gespannen thuis van je job? Misschien helpt een ontspannende massage. Ik ben professioneel massagetherapeut en je kan bij mij terecht met elk gespannen lichaamsdeel. Je schouders die wat vastzitten, je benen die wat zwaar voelen,... noem maar op. Een relaxerende massage helpt de spanningen weg.
Massage aan huis in Stabroek (2940) - Jonie
Jonie
Stabroek
Nieuw
Hoi ik ben jonie heb ervaring in massage wilt u graag ontspanning na een drukke dag of gewoon even ontspanning heb 5 jaar ervaring in massages wil mijn ervaring ook graag its mee doen en hostone tot gewoon massage
Massage aan huis in Antwerpen (2060) - Ramdi
Ramdi
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik bied u sportmassage of ontspanningsmassage aan huis. Over verplaatsing doe ik niet moeilijk en neem mijn eigen massagetafel mee. Voor de rest indien nodig kan ik een luisterend oor zijn, en mijn best doen om uw wensen te vervullen.
Massage aan huis in Antwerpen (2030) - Ronny
Ronny
Antwerpen
Nieuw
Healing kan je niet leren , moet je hebben in Je dna . Na de sessie krijg ik dezelfde reactie , last van mijn schouders verdwenen en gemotiveerd om verder te gaan.
Massage aan huis in Merksem (2170) - Mariem
Mariem
Merksem
Nieuw
Ik werk graag om mensen te helpen, en om zelf iets bij te leren. Ik doe graag klusjes thuis. Ik ben heel vaak bezig met kleine kinderen, en dat vind ik heel fijn.
Massage aan huis in Antwerpen (2060) - Lise
Lise
Antwerpen
Nieuw
Sinds klein af aan ben ik geïnspireerd door het lichaam en ga dan ook opzoek hoe wij als mens in elkaar zitten. Dus begon ik met massage, en tot vandaag de dag, heb ik nog nooit een klacht gehoord over mijn kunsten! :)
Massage aan huis in Merksem (2170) - Laurence
Laurence
Merksem
Nieuw
Ik ben schoonheidsspecialiste van beroep dus u bent in goede handen bij mij voor een ontspannende Zweedse massage bij mij thuis. Ik heb 20 jaar ervaring.
Massage aan huis in Merksem (2170) - Kortleven
Kortleven
Merksem
Nieuw
Ik ben goed in massages geven. Want ik studeer op school voor schoonheidsspecialiste en je moet daar ook masseren en in ben al geslaagd voor masseur. Ik vind het wel leuk om mijn studie te gebruiken in mijn vrije tijd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Kapellen: geëvalueerd met 4.83 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Kapellen, thai massage Kapellen, prive massage Kapellen, masseuse Kapellen, hoofdmassage Kapellen, relax massage Kapellen, masseur Kapellen, rugmassage Kapellen, nekmassage Kapellen, thaise massage aan huis Kapellen, massage gezocht Kapellen, thai massage aan huis Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie massage aan huis in Kapellen

Ontspanning - massage - Massage rug & nek & hoofd diepgaand - Ontspanning - Massage therapeute - massage - massage - massage - massage - Lichaamsmassage - Massage - Ontspanningsmassage - Massage bij mij thuis - Massage - Massage Aan Huis - Massage en gelaat - Wekelijkse massage
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden