massage Kapellen

Massage Kapellen: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Kapellen: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Kapellen (2950) - Sophie
Sophie
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Ik sta open om een hand massage te geven. Ontspanning als in een gezelschapsspel spelen, wandeling maken, babbeltje, samen naar de winkel zou ik ook zeker voor openstaan.
Massage aan huis in Kalmthout (2920) - Murielle
Murielle
Kalmthout
Nieuw
Tibetaanse klankschalen massage: In Kathmandu Nepal had ik het geluk om in de leer te gaan bij een klankschalen / Singing Bowls specialist De toepassing is veelzijdig: gewoon voor een heel diepe ontspanning of meer specifiek gericht op verscheidene aandoeningen: depressie rugklachten hoofdpijn traumas… Je beleeft een diepere dimensie Heel helend !
Massage aan huis in Brasschaat (2930) - Marianne
Marianne
Brasschaat
Nieuw
Hallo, Ik ben Marianne en geef voedingsadvies en energetische massage te Brasschaat. Al masserend spoor ik energieblokkades op en maak ze los. Voedingsadvies: we bekijken je eetgewoontes en bespreken welke aanpassingen ervoor kunnen zorgen dat je je fitter en energieker voelt. Kinesiologisch testen van voeding en middelen is ook mogelijk.
Massage aan huis in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik ben Evi. Momenteel ben ik bezig met een opleiding van professionele massagetherapeut en kijk er naar uit om jou een ontspannen en relax gevoel te geven. Ik kijk er alvast naar uit! Jij ook? Laat me dan snel iets weten.
Massage aan huis in Kalmthout (2920) - Stéphanie
Stéphanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
Nieuw
Ik ben Stéphanie en naast mijn jarenlange ervaring in de sociale sector werk ik ook al meerdere jaren als shiatsubehandelaar (oosterse lichaamsmassage). Ik geef eveneens Chi Nei Tsang (oosterse buikorgaanmassage) en zorgmassages aan senioren en zieke mensen. Ik kom aan huis. Al mijn klanten zijn tevreden over mijn diensten, dus ik blijf zo voortdoen!
Massage aan huis in Wuustwezel (2990) - Kevin
Kevin
Wuustwezel
Nieuw
Hi, ik ben Kevin. Komen jullie ook soms gespannen thuis van je job? Misschien helpt een ontspannende massage. Ik ben professioneel massagetherapeut en je kan bij mij terecht met elk gespannen lichaamsdeel. Je schouders die wat vastzitten, je benen die wat zwaar voelen,... noem maar op. Een relaxerende massage helpt de spanningen weg.
Massage aan huis in Antwerpen (2030) - Ronny
Ronny
Antwerpen
Nieuw
Healing kan je niet leren , moet je hebben in Je dna . Na de sessie krijg ik dezelfde reactie , last van mijn schouders verdwenen en gemotiveerd om verder te gaan.
Massage aan huis in Merksem (2170) - Laurence
Laurence
Merksem
Nieuw
Ik ben schoonheidsspecialiste van beroep dus u bent in goede handen bij mij voor een ontspannende Zweedse massage bij mij thuis. Ik heb 20 jaar ervaring.
Massage aan huis in Merksem (2170) - Kortleven
Kortleven
Merksem
Nieuw
Ik ben goed in massages geven. Want ik studeer op school voor schoonheidsspecialiste en je moet daar ook masseren en in ben al geslaagd voor masseur. Ik vind het wel leuk om mijn studie te gebruiken in mijn vrije tijd.
Massage aan huis in Merksem (2170) - Benjie
Benjie
Merksem
Nieuw
Streng maar rechtvaardig ...eerlijkheid en respect zijn de lijdraaden in mijn leven Zoek jij iemand om uw angsten e n onzekerheden te overwinnen dan ben ik uw man 15 + j Ervaring in fitness en zeer hoge kennis van sportvoeding Gediplomeerde sportmasseur Wil je op korte tijd resultaat ik ben u man
Massage aan huis in Schoten (2900) - Ellie
Ellie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Hotstone massage van rug schouder nek doet al voldoende om u te ontstressen nadien kan ik uw haar wassen en brushing geven. Heerlijk genieten en ontspannen komt u mijn deur uit ! Leuk om te ondergaan of om kado te geven😙
Massage aan huis in Brecht (2960) - L
L
Brecht
Nieuw
Zachte massage droog, massage met olie, dieptemassage, ero massage en gezichtsmassage Voldoende ervaring alsook opleiding gevolgd in massage en bewegingsleer
Massage aan huis in Brasschaat (2930) - Bert
Bert
Brasschaat
Nieuw
Sportmassage en begeleiding Sportevents Dit op nationaal- en internationaal niveau In wielrennen en voetbal. Dit kan eventueel ook op verplaatsing.
Massage aan huis in Kalmthout (2920) - Glenn
Glenn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
Nieuw
Professionele Ontspanningsmassages en sportmassages aan huis. Werk bij Vayamassage en in zelfstandig bijberoep. Facturatie is mogelijk. Liefst in een straal van 30km rond Kalmthout.
Massage aan huis in Schoten (2900) - Jorgan
Jorgan
Schoten
Nieuw
Ik kan goed luisteren, ben altijd in voor een goed gesprek . Of het nu gaat om een film kijken of een wandeling doen. Sociaal contact is en blijft belangrijk voor een mens.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs in Kapellen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

massage Kapellen, thai massage Kapellen, prive massage Kapellen, masseuse Kapellen, hoofdmassage Kapellen, relax massage Kapellen, masseur Kapellen, rugmassage Kapellen, nekmassage Kapellen, thaise massage aan huis Kapellen, massage gezocht Kapellen, thai massage aan huis Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan massage aan huis in Kapellen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden