Vind de beste zorgverleners van Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Zorg in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Ik kan goed luisteren, heb vroeger vrijwilligerswerk gedaan met mensen met een beperking (rolstoel). Ik kan goed koken, wandelen, enzovoort.
Zorg in Gent (9000) - Silvie
Silvie
5/5 · 13 reviews
9000 Gent
Hallo. Ik ben Silvie. Papieren in orde brengen, een babbel, een vraag? Ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen. Ik kan geen medische handelingen aanbieden. Persoonlijke ervaring met kinderen en adolescenten met een mentale beperking.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Isabel
Isabel
4.7/5 · 10 reviews
9050 Gentbrugge
Als ik een engagement aanga, dan wil ik ook er zijn voor die persoon. Vroeger was ook al tijd een bezige bij in de jeugdbeweging maar nu nog steeds bv. als bewoner van een cohousingsproject.
Zorg in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo, ik kan je helpen met het ordenen van je administratie. Ik begeleid je bij uitstapjes of cultureel bezoek. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met een visuele beperking en heb ook noties Vlaamse gebarentaal. Ik kan ook vlot typen.
Zorg in Melle (9090) - Wesley
Wesley
4.5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Dag! Ik heb al veel gehoord dat ik goed kan masseren dus hopelijk kan ik jou hier nu ook van doen genieten! Het is ook mogelijk dat ik naar jou thuis kom met de auto, maar dan zal dit wel vergoed moeten worden.
Zorg in Gent (9000) - Oliver
Oliver
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
hallo, ik ben Oliver 19 jaar ik studeer orthopedisch schoentechnologie, en hou ervan om sociaal contact te hebben met ouderen en mensen met een beperking , om te helpen in de dagdagelijkse dingen. ik heb mijn diploma EHBO en heb ervaring als begeleider voor kinderen met een beperking toch op een gewoon kamp te laten gaan.
Zorg in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 3 reviews
9820 Merelbeke
Ik heb een certificaat personal trainer. Ik help u graag bij het afvallen. Ik kan ook fitness schema's maken ' ook voedings schema's maken alle 2 doe ik het liefst online.
Zorg in Gent (9000) - Frans
Frans
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
hallo, ik heb al enkele jaren als begeleider in de gehandicaptenzorg gewerkt en de dagelijkse assistentie en verzorging gedaan voor mensen met een ontwikkelingsstoornis. Momenteel werk ik af en toe in de psychiatrie als therapeutisch assistent. Ik ben van nature erg zorgzaam en empathisch; Humor en vrolijkheid dragen vaak bij tot een aangenaam menselijk contact.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
3.0/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
hallo ik ben patricia en bied u mijn diensten bij jou thuis aan zolas eten geven gezelschap enzz heb ruime ervaring in deze sector , pas me gemakkelijk aan , kan ook werken met mensen die een beperking hebben . groetjes patricia
Zorg in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Dag, ik ben Nena. Ik ben te werk als zorkudige in een rusthuis bij personen met dementie. Ik heb hiervoor al veel opleidingen gevolgd en ben daardoor ook referentiepersoon geworden. Collega's omschrijven me als een luisterend oor, geduldig, zorgzaam.
Zorg in Gent (9000) - Zheko
Zheko
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben fysiotherapeut van opleiding. Ik kan ontspannende massages,sportmassages en meer doen. Ik werk met de beste olien en anti-allergische materialen...
Zorg in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Nieuw
9070 Destelbergen
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag in de buitenlucht en werk goed door. Ik heb al ervaring in de tuinsector.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik werk al 16 jaar als poetsvrouw en heb er zeer veel ervaring mee opgedaan. Ik kuis huizen, ramen, auto's en dergelijke. Heb nooit klachten gehad. ik werk zeer nauwkeurig en hou iedereen graag content.
Zorg in Sint-amandsberg (9040) - Joke
Joke
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Ik ben flexibel en inzetbaar in heel veel verschillende contexten. Ik weet van aanpakken en kan handig omgaan met werktuigen of hulpmiddelen. Ik heb een rijbewijs en heb al veel gereden met rolstoelbusjes.
Zorg in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Ik ben Maaike, 23 jaar. Als laatstejaarsstudente kinesitherapie waardoor ik professionele massages kan geven. Tijdens mijn stages kreeg ik altijd goede feedback hierop. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Zorgverlener Gentbrugge: geëvalueerd met 4.75 door 138 klanten

Populaire dienstaanvragen: zorgverlener zoeken Gentbrugge, zorg op maat Gentbrugge, zorg aan huis Gentbrugge, schoonheidsbehandeling aan huis Gentbrugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie zorg in Gentbrugge

persoonlijk assistent voor blinde persoon (11) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (10) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (9) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (8) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (7) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (6) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (5) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (4) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (3) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (2) - persoonlijk assistent voor blinde persoon - Kapper aan huis - Massage
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden