zorg Destelbergen

Ontdek talentvolle zorgverleners in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Destelbergen

Zorg in Gentbrugge (9050) - Isabel
Isabel
Gentbrugge
4.7/5 (27 reviews)
Als ik een engagement aanga, dan wil ik ook er zijn voor die persoon. Vroeger was ook al tijd een bezige bij in de jeugdbeweging maar nu nog steeds bv. als bewoner van een cohousingsproject.
Zorg in Sint-amandsberg (9040) - Barbara
Barbara
Sint-amandsberg
5/5 (7 reviews)
Ik ben goed in het voelen van de noden van een ander. Ik vind het erg fijn om voor iemand te zorgen en tegelijkertijd zoveel mogelijk ruimte te geven om zo autonoom mogelijk te functioneren. Ik ben altijd al een goede assistent geweest, ook in andere jobs. Een goeie rechterhand, dat is een positie die me erg ligt. Ik vind het ook erg fijn om dromen van mensen mee vorm te kunnen geven. Love that!
Zorg in Gentbrugge (9050) - Jasper
Jasper
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik beschik over de mogelijkheid om met de auto te rijden. Ik ben flexibel inzetbaar voor het uitvoeren van diverse taken.
Zorg in Bottelare (9820) - Pauline
Pauline
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Ik kan met de auto rijden. Ik heb ervaring in verlenen van persoonlijke assistentie via mijn broer. Ik ben flexibel beschikbaar.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Caroline
Caroline
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik ben sociaal geëngageerd in mijn job (werk al 13 jaar als thuisbegeleider met kwetsbare gezinnen) en ook daarbuiten. Ik heb ook 3 kinderen met zorgnoden en volgde meerdere opleidingen rond ASS en coaching. Ik sta je met plezier bij ben een dynamisch en optimistisch persoon.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Coralie
Coralie
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Hey,mensen helpen zit me in het bloed, dat doet me goed ( ik werk als ergotherapeute al 15 jaar in de kinderpsychiatrie maar heb daarvoor ook al enige jaren in een rusthuis en op school/ gezinscontext achter de kiezen)Als ik je kan helpen met kledingtips, voor jou shoppen of wat dan ook dat we samen kunnen doen of je huis eens een nieuwe look geven laat maar weten.
Zorg in Melle (9090) - Christian
Christian Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Christian. Ik ben maatschappelijk werker (HR) van opleiding en volg momenteel een postgraduaat Inspirerend coachen aan de Arteveldehogeschool. Ik werk sinds 2 jaar als zelfstandig jongeren- en loopbaancoach. Mijn kernwaarden: integriteit, dienend, empathisch, toegewijd en efficiënt. Bij mijn werkwijze staat authenticiteit centraal. Ik werk vanuit mijn hart en passie.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Dag, ik ben Nena. Ik ben te werk als zorkudige in een rusthuis bij personen met dementie. Ik heb hiervoor al veel opleidingen gevolgd en ben daardoor ook referentiepersoon geworden. Collega's omschrijven me als een luisterend oor, geduldig, zorgzaam.
Zorg in Sint-amandsberg (9040) - Lennart
Lennart
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben al jaren kinesitherapeut en weet dus als geen ander hoe de spieren te relaxeren. Ik kan jou een relaxerende massage aanbieden bij jou of bij mij thuis, in een ontspannen en vertrouwde setting. Ook bij specifieke klachten kan je bij mij terecht voor een verlichting van jouw pijn.
Zorg in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag in de buitenlucht en werk goed door. Ik heb al ervaring in de tuinsector.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk al 16 jaar als poetsvrouw en heb er zeer veel ervaring mee opgedaan. Ik kuis huizen, ramen, auto's en dergelijke. Heb nooit klachten gehad. ik werk zeer nauwkeurig en hou iedereen graag content.
Zorg in Sint-amandsberg (9040) - Sofie
Sofie
Sint-amandsberg
Nieuw
......................................................................................................................................................
Zorg in Ledeberg (9050) - Sabine
Sabine
Ledeberg
Nieuw
Hallo, ik ben Sabine. Ik ben een gediplomeerd en ervaren sociaal werker. Enkele jaren heb ik gewerkt als begeleider bij mensen met een beperking. Ik heb therapeutische vaardigheden en luister graag naar de verhalen van mensen. Doe gerust beroep op mij.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Tes
Tes
Gentbrugge
Nieuw
Als student schoonheidsspecialiste bied ik schoonheidsbehandelingen en massages aan voor vrouwen. De schoonheidsbehandelingen worden verzorgd met kwaliteitsvolle en natuurlijke schoonheidsproducten. Alle behandelingen worden aangeboden in een hygiënische en rustgevende ruimte.
Zorg in Bottelare (9820) - Kelly
Kelly
Bottelare
Nieuw
Golden hands , ik Ben zeer goed in Aan te voelen en te luisteren naar wat Jou wensen zijn zodat je geholpen word ! Doe dat met liefde ! Grtjes
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Destelbergen: geëvalueerd met 4.97 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Destelbergen, zorg op maat Destelbergen, zorg aan huis Destelbergen, schoonheidsbehandeling aan huis Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden