yogales Gentbrugge

Hulp voor yogales in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor yogales Gentbrugge

Yogales in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.74/5 (19 reviews)
De laatste jaren ben ik zelf meer in healing en andere technieken gaan zoeken voor mijn eigen welzijn. Ik deel graag, ik ben reiki master, geef ademhalingstechnieken, voetmassage...
Yogales in Gontrode (9090) - Juri
Juri
Gontrode
5/5 (4 reviews)
Ik heb meerdere workshops massage gevolgd, tot op heden vond elke klant het zalig om een massage te ontvangen van mij, ik doe het dan ook met veel zorg en liefde.
Yogales in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Yogales in Gent (9000) - Leyna
Leyna
Gent
5/5 (1 reviews)
Rust en kalmte brengen. Op maat van de persoon. Aandacht voor de ademhaling is daarbij belangrijk. Meer uitleg bij bestaande yoga work-outs/yoga sessies. Lichaam en geest meer verbonden voelen.
Yogales in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
Nieuw
Ik ben lic. L.O. en hou van massage. Het is een ideale manier om het lichaam te ontspannen en stress te reduceren. De massage kan doorgaan bij mij thuis.
Yogales in Destelbergen (9070) - Anne+hesse
Anne+hesse
Destelbergen
Nieuw
Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ontspanning, beweging en sport zijn daarbij onmisbaar. Ik coach u en/of uw kinderen graag bij uw activiteit.
Yogales in Sint-amandsberg (9040) - Nathalie
Nathalie
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben in 2016 afgestudeerd als gecertificeerd yogaleerkracht. Ik geef lessen in verschillende stijlen voor zowel beginners als ervaren yogi’s. Iedereen welkom!
Yogales in Sint-amandsberg (9040) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Mijn sociale aard en vriendelijk voorkomen hebben er in het verleden voor gezorgt dat mijn terwerkstellingen in adventure toerisme (5j) en Outdoor retail (2j) een prachtige ervaring zijn geweest. Op die manier heb ik veel bijgeleerd over het persoonlijk begeleiden van mensen tijdens moeilijkere en makkelijkere uitdagingen.
Yogales in Melle (9090) - Sofie
Sofie
Melle
Nieuw
Ik ben gespecialiseerd in Thaise Yoga Massage en dynamisch lichaamswerk. Dmv. Acupressuur, stretching, lichte mobilisaties en diverse andere technieken tracht ik meer balans te brengen in lichaam en geest, zodat u na een deugddoende sessie vanuit diepe ontspanning weer als herboren het leven in kan stappen. sessies van 75/90 min. Enkel op locatie in de prachtige serre van vzw Dwarsligger te Mell
Yogales in De pinte (9840) - Dennis
Dennis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De pinte
Nieuw
Ik word regelmatig omschreven als een iemand met een rustige uitstraling. Ik help dan ook graag mensen om deze rust en balans bij zichzelf (terug) te vinden.
Yogales in Gent (9000) - Guy
Guy
Gent
Nieuw
Ben al 32 coach voor alle problemen. Ervaring voor alle problemen Gespecialiseerd in MEDITATIE. BOEDHIST gewijd in 1983. Ervaring met leren leven in stilte en rust.
Yogales in Gontrode (9090) - Line
Line Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
Nieuw
Ik geef reeds 3 jaar wekelijks 3 groepslessen waarbij ik dru yoga geef aan kinderen en volwassenen. Ik was ook reeds betrokken bij de docentenopleiding dru yoga in Nederland
Yogales in Gentbrugge (9050) - Rabia
Rabia
Gentbrugge
Nieuw
Yoga kan ik maar eerlijke gezegt moet ik wel het persoon meer kennen heb nooit les gegeven hieropstrent . Massage dat heb ik ook niet aangeleert maar pet te bespreken wat voor massage u wenst kan ik ingormeren en ik geloof eraan dat ik het ook op een aangename en corecte manier zou doen .
Yogales in Mariakerke (9030) - Hanne
Hanne
Mariakerke
Nieuw
Ik geef yoga aan kinderen en volwassenen. Voor beide heb ik een grondige opleiding gekregen en ruime ervaring opgedaan. We werken heel persoonlijk aan zaken die op dat moment aandacht nodig hebben. Het fysieke en mentale gaan hand in hand en worden beiden aangepakt. Zowel met ademhalingsoefeningen, beweging en ontspanning. Bij kinderen werk ik aan de hand van verhalen.
Yogales in Mariakerke (9030) - Hanne
Hanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
Nieuw
Ik breng op een rustige manier beweging en ontspanning in uw leven. Ik ben down-to-earth en bekwaam in het geven van hatha-yoga, vinyasa en relaxatie. Ik heb een 200h yoga teacher training gevolgd bij Talia Sutra en school me bij voor andere vormen van yoga. Op dit moment is dat Arm balances, handstand en stoelyoga. Voor ieder wat wils dus! Ook voor kinderyoga kan je mij inschakelen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel yogaleraars in Gentbrugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Yogales Gentbrugge: geëvalueerd met 4.91 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

yogales Gentbrugge, yoga Gentbrugge, yoga oefeningen Gentbrugge, zwangerschapsyoga Gentbrugge, yoga voor beginners Gentbrugge, yoga lessen Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden