zorg Mariakerke

Ontdek talentvolle zorgverleners in Mariakerke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Mariakerke

Zorg in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.76/5 (62 reviews)
Dag gewerkt in keolis ervaring met beperkte mensen en kinderen omgaan ook schutle dienst gedaan code 95 en rijbewijs b en d heb ik vlot Nederlands enz....
Zorg in Gent (9000) - Izaak
Izaak Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.89/5 (18 reviews)
De laatste jaren ben ik zelf meer in healing en andere technieken gaan zoeken voor mijn eigen welzijn. Ik deel graag, ik ben reiki master, geef ademhalingstechnieken, voetmassage...
Zorg in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Zorg in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik heb heel veel geduld. Ik ben een goede luisteraar en zeer betrouwbaar en discreet. Persoonlijke assistentie kan pas werken vanuit een sterke vertrouwensband, die uiteraard altijd kan groeien . Wederzijds respect is ook een voorwaarde.
Zorg in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Graag help ik jou met vanalles wat je nodig vind, dit kan gaan over winkelen, eens gaan wandelen of gezelschap houden met een koffie erbij. Heb je iemand nodig laat me iets weten. Ikzelf ben van Gent. Groetjes kelly
Zorg in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hallo! Heb je hulp nodig? Dan help ik jou graag. Maakt niet uit met wat. Ik kan zowel mentale hulp bieden als fysieke hulp. Vriendelijke groetjes Kaat
Zorg in Gent (9000) - Sophie
Sophie
Gent
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Sophie en ik heb een opleiding schoonheidsverzorging gedaan. De diensten die ik aanbied zijn: manicure, gellak, pedicure en ontharing. Hopelijk tot snel!
Zorg in Gent (9000) - Frans
Frans
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo, ik heb al enkele jaren als begeleider in de gehandicaptenzorg gewerkt en de dagelijkse assistentie en verzorging gedaan voor mensen met een ontwikkelingsstoornis. Momenteel werk ik af en toe in de psychiatrie als therapeutisch assistent. Ik ben van nature erg zorgzaam en empathisch; Humor en vrolijkheid dragen vaak bij tot een aangenaam menselijk contact.
Zorg in Gent (9000) - Ianka
Ianka
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar oud en studeer psychologie aan de Ugent. Ik wil graag wat ervaring opdoen, nieuwe mensen leren kennen. Dus als u me nodig hebt voor fysieke assistentie, of gewoon een compagnon Je weet me te vinden!
Zorg in Sint-amandsberg (9040) - Fouad
Fouad
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Bent u te druk bezig met andere zaken en hebt u een Persoonlijk Assistent (PA) nodig om u te helpen bij allerlei taken? Hier is alles mogelijk! Van simpele taken tot professionele opdrachten, na een duidelijke briefing wordt dat allemaal geregeld voor u. Zo kunt u focussen op wat echt belangrijk is voor u.
Zorg in Gent (9000) - Erica
Erica Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben erica en heb een thuis salon in zelzate ik doe ook wimpers en ontharingen , u kunt altijd terecht bij bij zonder afspraak en last minute . Hopelijk tot snel
Zorg in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kapster, werk in een kapsalon in avelgem & ga ook in de week aan huis. Alles is mogelijk om jou zo blij en trots mogelijk het huis te laten verlaten
Zorg in Gent (9000) - Melissa
Melissa
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik help regelmatig bij de zorg voor de zus van mijn vriend die hulpbehoevend is (bij het toiletbezoek, wassen, wandelingen maken, eten, etc.). Het maakt me gelukkig als ik mensen kan helpen en zo ieders leven zo mooi mogelijk kan maken.
Zorg in Gent (9000) - Sara
Sara
Gent
Nieuw
Ik ben zowel schoonheidsspecialiste als make-up artiste. Werk momenteel ook bij een van de grootste merken in de Make-up-wereld. Het is mijn passie, mijn talent en mijn job. ik kan u helemaal klaarmaken voor een feest, event of trouw.
Zorg in Gent (9000) - Sara
Sara
Gent
Nieuw
Beste, Ik ben Sara en ik ben 22 jaar. Ik heb een diploma als opvoeder . Ik heb reeds vele stages achter de rug bij mensen met een beperking. Ik ben zorgzaam, betrouwbaar, behulpzaam en zelfstandig. IK ben dus de geschikte persoon om jou te helpen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Mariakerke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Mariakerke: geëvalueerd met 4.75 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Mariakerke, zorg op maat Mariakerke, zorg aan huis Mariakerke, schoonheidsbehandeling aan huis Mariakerke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden