thuishulp Gentbrugge

Ontdek talentvolle thuishulp in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Gentbrugge

Thuishulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Ik kan goed luisteren, heb vroeger vrijwilligerswerk gedaan met mensen met een beperking (rolstoel). Ik kan goed koken, wandelen, enzovoort.
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Isabel
Isabel
Gentbrugge
4.71/5 (21 reviews)
Als ik een engagement aanga, dan wil ik ook er zijn voor die persoon. Vroeger was ook al tijd een bezige bij in de jeugdbeweging maar nu nog steeds bv. als bewoner van een cohousingsproject.
Thuishulp in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Hallo. Ik ben Silvie. Papieren in orde brengen, een babbel, een vraag? Ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen. Ik kan geen medische handelingen aanbieden. Persoonlijke ervaring met kinderen en adolescenten met een mentale beperking.
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik heb eigen vervoer en we kunnen dus ook gerust eens ergens naartoe. Ik ben rustig en behulpzaam ingesteld en help mensen graag het leven wat eenvoudiger te maken. Als alleenstaande mama weet ik maar al te goed hoe belangrijk dat is
Thuishulp in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik ben Oliver 19 jaar ik studeer orthopedisch schoentechnologie, en hou ervan om sociaal contact te hebben met ouderen en mensen met een beperking , om te helpen in de dagdagelijkse dingen. ik heb mijn diploma EHBO en heb ervaring als begeleider voor kinderen met een beperking toch op een gewoon kamp te laten gaan.
Thuishulp in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
5/5 (3 reviews)
Mijn opleiding als pedagoog en mijn werk in de ouderenzorg zorgt ervoor dat ik persoonlijke assistentie kan aanbieden aan alle leeftijden en doelgroepen.
Thuishulp in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hallo! Heb je hulp nodig? Dan help ik jou graag. Maakt niet uit met wat. Ik kan zowel mentale hulp bieden als fysieke hulp. Vriendelijke groetjes Kaat
Thuishulp in Gent (9000) - Frans
Frans
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo, ik heb al enkele jaren als begeleider in de gehandicaptenzorg gewerkt en de dagelijkse assistentie en verzorging gedaan voor mensen met een ontwikkelingsstoornis. Momenteel werk ik af en toe in de psychiatrie als therapeutisch assistent. Ik ben van nature erg zorgzaam en empathisch; Humor en vrolijkheid dragen vaak bij tot een aangenaam menselijk contact.
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
Gentbrugge
3.0/5 (1 reviews)
hallo ik ben patricia en bied u mijn diensten bij jou thuis aan zolas eten geven gezelschap enzz heb ruime ervaring in deze sector , pas me gemakkelijk aan , kan ook werken met mensen die een beperking hebben . groetjes patricia
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Dag, ik ben Nena. Ik ben te werk als zorkudige in een rusthuis bij personen met dementie. Ik heb hiervoor al veel opleidingen gevolgd en ben daardoor ook referentiepersoon geworden. Collega's omschrijven me als een luisterend oor, geduldig, zorgzaam.
Thuishulp in Destelbergen (9070) - Benoît
Benoît
Destelbergen
Nieuw
Student, 1e Bachelor Geneeskunde, Ik ben graag in de buitenlucht en werk goed door. Ik heb al ervaring in de tuinsector.
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk al 16 jaar als poetsvrouw en heb er zeer veel ervaring mee opgedaan. Ik kuis huizen, ramen, auto's en dergelijke. Heb nooit klachten gehad. ik werk zeer nauwkeurig en hou iedereen graag content.
Thuishulp in Sint-amandsberg (9040) - Joke
Joke
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben flexibel en inzetbaar in heel veel verschillende contexten. Ik weet van aanpakken en kan handig omgaan met werktuigen of hulpmiddelen. Ik heb een rijbewijs en heb al veel gereden met rolstoelbusjes.
Thuishulp in Sint-amandsberg (9040) - Sofie
Sofie
Sint-amandsberg
Nieuw
......................................................................................................................................................
Thuishulp in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
Nieuw
Hallo, mijn naam is Sofie. Ik ben afgestudeerd als begeleidster A2 en heb al heel wat stages/ vakantiejob's achter de rug die me heel wat ervaring hebben meegegeven. Ik studeer verder voor een bachelor in de orthopedagiek, omdat werken met mensen (met of zonder beperking) echt iets voor mij is. Hopelijk tot later!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Gentbrugge: geëvalueerd met 4.62 door 154 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Gentbrugge, thuiszorg gezocht Gentbrugge, ouderenzorg Gentbrugge, hulp voor ouderen thuis Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie thuishulp in Gentbrugge

persoonlijk assistent voor blinde persoon (24) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (23) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (22) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (21) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (20) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (19) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (18) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (17) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (16) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (15) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (14) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (13) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (12) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (11) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (10) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (9) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (8) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (7) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (6) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (5) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (4) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (3) - persoonlijk assistent voor blinde persoon (2) - persoonlijk assistent voor blinde persoon
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden