thuishulp Gentbrugge

Ontdek talentvolle thuishulp in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Gentbrugge

Thuishulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Ik kan goed luisteren, heb vroeger vrijwilligerswerk gedaan met mensen met een beperking (rolstoel). Ik kan goed koken, wandelen, enzovoort.
Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Thuishulp in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
4.96/5 (27 reviews)
Ik bied hulp bij het ordenen van je administratie, begeleid je bij uitstapjes of cultureel bezoek. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met een visuele beperking en heb ook noties Vlaamse gebarentaal. Ik beschik niet over een wagen. Uittypen, nalezen corrigeren van tekst.
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Isabel
Isabel
Gentbrugge
4.7/5 (27 reviews)
Als ik een engagement aanga, dan wil ik ook er zijn voor die persoon. Vroeger was ook al tijd een bezige bij in de jeugdbeweging maar nu nog steeds bv. als bewoner van een cohousingsproject.
Thuishulp in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Hallo. Ik ben Silvie. Papieren in orde brengen, een babbel, een vraag? Ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen. Ik kan geen medische handelingen aanbieden. Persoonlijke ervaring met kinderen en adolescenten met een mentale beperking.
Thuishulp in Sint-amandsberg (9040) - Barbara
Barbara
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik ben goed in het voelen van de noden van een ander. Ik vind het erg fijn om voor iemand te zorgen en tegelijkertijd zoveel mogelijk ruimte te geven om zo autonoom mogelijk te functioneren. Ik ben altijd al een goede assistent geweest, ook in andere jobs. Een goeie rechterhand, dat is een positie die me erg ligt. Ik vind het ook erg fijn om dromen van mensen mee vorm te kunnen geven. Love that!
Thuishulp in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
4.83/5 (6 reviews)
Mijn opleiding als pedagoog en mijn werk in de ouderenzorg zorgt ervoor dat ik persoonlijke assistentie kan aanbieden aan alle leeftijden en doelgroepen.
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik heb eigen vervoer en we kunnen dus ook gerust eens ergens naartoe. Ik ben rustig en behulpzaam ingesteld en help mensen graag het leven wat eenvoudiger te maken. Als alleenstaande mama weet ik maar al te goed hoe belangrijk dat is
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Jasper
Jasper
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik beschik over de mogelijkheid om met de auto te rijden. Ik ben flexibel inzetbaar voor het uitvoeren van diverse taken.
Thuishulp in Bottelare (9820) - Pauline
Pauline
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Ik kan met de auto rijden. Ik heb ervaring in verlenen van persoonlijke assistentie via mijn broer. Ik ben flexibel beschikbaar.
Thuishulp in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik ben Oliver 19 jaar ik studeer orthopedisch schoentechnologie, en hou ervan om sociaal contact te hebben met ouderen en mensen met een beperking , om te helpen in de dagdagelijkse dingen. ik heb mijn diploma EHBO en heb ervaring als begeleider voor kinderen met een beperking toch op een gewoon kamp te laten gaan.
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Caroline
Caroline
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik ben sociaal geëngageerd in mijn job (werk al 13 jaar als thuisbegeleider met kwetsbare gezinnen) en ook daarbuiten. Ik heb ook 3 kinderen met zorgnoden en volgde meerdere opleidingen rond ASS en coaching. Ik sta je met plezier bij ben een dynamisch en optimistisch persoon.
Thuishulp in Destelbergen (9070) - Maxim
Maxim
Destelbergen
5/5 (3 reviews)
Ik wil op deze manier mijn dochter die een motorische en visuele beperking heeft door cerebrale parese kunnen helpen in haar algemeen dagelijks leven.
Thuishulp in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hallo! Heb je hulp nodig? Dan help ik jou graag. Maakt niet uit met wat. Ik kan zowel mentale hulp bieden als fysieke hulp. Vriendelijke groetjes Kaat
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Coralie
Coralie
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Hey,mensen helpen zit me in het bloed, dat doet me goed ( ik werk als ergotherapeute al 15 jaar in de kinderpsychiatrie maar heb daarvoor ook al enige jaren in een rusthuis en op school/ gezinscontext achter de kiezen)Als ik je kan helpen met kledingtips, voor jou shoppen of wat dan ook dat we samen kunnen doen of je huis eens een nieuwe look geven laat maar weten.
Thuishulp in Destelbergen (9070) - Griet
Griet
Destelbergen
5/5 (2 reviews)
Ik ben behulpzaam, sociaal en ik zorg graag. Ik ben goed in administratie en doe dit ook graag. Ik help graag ter ondersteuning.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Gentbrugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Gentbrugge: geëvalueerd met 4.81 door 221 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Gentbrugge, thuiszorg gezocht Gentbrugge, ouderenzorg Gentbrugge, hulp voor ouderen thuis Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden