zorg Merelbeke

Ontdek talentvolle zorgverleners in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Merelbeke

Zorg in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Hallo. Ik ben Silvie. Papieren in orde brengen, een babbel, een vraag? Ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen. Ik kan geen medische handelingen aanbieden. Persoonlijke ervaring met kinderen en adolescenten met een mentale beperking.
Zorg in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hoi ik ben Sonja schoonheidsspecialiste met pensioen,gespecialiseerd in hifu verstevigen door lichttherapie van gelaat en lichaam. Willen jullie tegen de zomer een mooier figuur of stevigere gelaatstrekken dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.
Zorg in Merelbeke (9820) - Elske
Elske
Merelbeke
5/5 (12 reviews)
Ik ben opgeleid tot het geven van ontspannende lichaamsmassages, gebaseerd op de meest gekende massagetechniek, nl. de Zweedse massage. Het volledige lichaam kan aan bod komen. Thuis heb ik een kleine praktijkruimte, maar ik kom ook graag aan huis.
Zorg in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik help mensen graag en ik ben lerares van beroep ( talen & yoga) Ik heb veel in customer servises gewerkt, tourisme en met kinderen. Ik hou van mensen echt leren kennen en helpen met wat ik kan.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Jasper
Jasper
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik beschik over de mogelijkheid om met de auto te rijden. Ik ben flexibel inzetbaar voor het uitvoeren van diverse taken.
Zorg in Bottelare (9820) - Pauline
Pauline
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Ik kan met de auto rijden. Ik heb ervaring in verlenen van persoonlijke assistentie via mijn broer. Ik ben flexibel beschikbaar.
Zorg in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik ben Oliver 19 jaar ik studeer orthopedisch schoentechnologie, en hou ervan om sociaal contact te hebben met ouderen en mensen met een beperking , om te helpen in de dagdagelijkse dingen. ik heb mijn diploma EHBO en heb ervaring als begeleider voor kinderen met een beperking toch op een gewoon kamp te laten gaan.
Zorg in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
Ik ben zorgkundige. Ik heb heel veel ervaring in het begeleiden van mensen. De thuiszorg Doe ik heel graag. Mensen in hun vertrouwelijke omgeving begeleiden. En samen met hen het maximuum uit hun leven halen. Ik heb veel inzichten gekregen. Door theater te spelen met mensen met een beperking.
Zorg in Gontrode (9090) - Juri
Juri
Gontrode
5/5 (2 reviews)
Ik heb meerdere workshops massage gevolgd, tot op heden vond elke klant het zalig om een massage te ontvangen van mij, ik doe het dan ook met veel zorg en liefde.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Coralie
Coralie
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Hey,mensen helpen zit me in het bloed, dat doet me goed ( ik werk als ergotherapeute al 15 jaar in de kinderpsychiatrie maar heb daarvoor ook al enige jaren in een rusthuis en op school/ gezinscontext achter de kiezen)Als ik je kan helpen met kledingtips, voor jou shoppen of wat dan ook dat we samen kunnen doen of je huis eens een nieuwe look geven laat maar weten.
Zorg in Melle (9090) - Christian
Christian Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Christian. Ik ben maatschappelijk werker (HR) van opleiding en volg momenteel een postgraduaat Inspirerend coachen aan de Arteveldehogeschool. Ik werk sinds 2 jaar als zelfstandig jongeren- en loopbaancoach. Mijn kernwaarden: integriteit, dienend, empathisch, toegewijd en efficiënt. Bij mijn werkwijze staat authenticiteit centraal. Ik werk vanuit mijn hart en passie.
Zorg in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
Gentbrugge
3.0/5 (1 reviews)
hallo ik ben patricia en bied u mijn diensten bij jou thuis aan zolas eten geven gezelschap enzz heb ruime ervaring in deze sector , pas me gemakkelijk aan , kan ook werken met mensen die een beperking hebben . groetjes patricia
Zorg in Melle (9090) - Emily
Emily
Melle
5/5 (1 reviews)
Ik ben kapster als beroep Strijken doe ik graag als ontspanning Helpen huis/appartement kuisen lijkt me zeker tof voor mensen die het minder goed kunnen.
Zorg in Oosterzele (9860) - Lyn
Lyn
Oosterzele
5/5 (1 reviews)
- opleiding verpleegkundige A1 - meerdere jaren ervaring bij assistentie van personen met tetraplegie - ik maak graag samen uitstappen met jou! (Boodschappen natuurlijk ook :) )
Zorg in Gent (9000) - Leyna
Leyna
Gent
5/5 (1 reviews)
Rust en kalmte brengen. Op maat van de persoon. Aandacht voor de ademhaling is daarbij belangrijk. Meer uitleg bij bestaande yoga work-outs/yoga sessies. Lichaam en geest meer verbonden voelen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Merelbeke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Merelbeke: geëvalueerd met 4.86 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Merelbeke, zorg op maat Merelbeke, zorg aan huis Merelbeke, schoonheidsbehandeling aan huis Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden