Vind de beste masseur van Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Massage aan huis in Melle (9090) - Brandon
Brandon
5/5 · 19 reviews
9090 Melle
Hallo mijn naam is brandon. Ik help graag mensen om te ontstressen na een vermoeiende dag. Ik heb enige ervaring met massages en doe deze regelmatig op professionele basis. Voel je terug herboren en gun jezelf de ontspanning Met vriendelijke groeten brandon
Massage aan huis in Melle (9090) - Wesley
Wesley
4.5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Dag! Ik heb al veel gehoord dat ik goed kan masseren dus hopelijk kan ik jou hier nu ook van doen genieten! Het is ook mogelijk dat ik naar jou thuis kom met de auto, maar dan zal dit wel vergoed moeten worden.
Massage aan huis in Merelbeke (9820) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 3 reviews
9820 Merelbeke
Dankzij mijn passie voor fitness en het menselijk lichaam kan ik goede ontspannende massages geven. Ik heb hier al redelijk wat ervaring mee doe dit vaak als vrienden dienst.
Massage aan huis in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
5/5 · 2 reviews
9030 Mariakerke
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Massage aan huis in Gent (9000) - Zheko
Zheko
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben fysiotherapeut van opleiding. Ik kan ontspannende massages,sportmassages en meer doen. Ik werk met de beste olien en anti-allergische materialen...
Massage aan huis in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Ik ben Maaike, 23 jaar. Als laatstejaarsstudente kinesitherapie waardoor ik professionele massages kan geven. Tijdens mijn stages kreeg ik altijd goede feedback hierop. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Massage aan huis in Gentbrugge (9050) - Tes
Tes
Nieuw
9050 Gentbrugge
Alle massages worden aangeboden in een hygiënische en rustgevende ruimte. De massages worden afgestemd op je persoonlijke wensen : probleemgebieden, de hoeveelheid druk,.. De massage wordt verzorgd met warme olie. Enkel voor vrouwen.
Massage aan huis in Gent (9000) - Evi
Evi
Nieuw
9000 Gent
Pijn in je rug door stress of spanningen? Luister naar je lichaam en boek een massage. Ik bied algemene therapeutische massages aan bij mij thuis waar ik een ruimte hiervoor inrichtte. Ik gebruik warme olies en maak ook olies op maat om nog lang na te genieten.
Massage aan huis in Merelbeke (9820) - Kenzo
Kenzo
Nieuw
9820 Merelbeke
Dag iedereen, ik ben Kenzo en ben 25 jaar, ik heb geen diploma in massages, maar ik kan het wel heel erg goed. Eenmaal je mij geboekt hebt, ga je geen andere massage meer willen geloof me. Ik heb enkele vaste klanten, en ook door de lagere prijs, heb ik het heel druk.
Massage aan huis in Gent (9000) - Francine
Francine
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Ik ben in opleiding tot welnessmasseur Deep tissue, energy flow & Ilan Lev Samen kijken we naar wat voor jou wenselijk is Omdat ik nog niet gecertificeerd ben, een zeer goedkoop tarief :)
Massage aan huis in Gent (9000) - Julien
Julien
Nieuw
9000 Gent
Massage is iets dat ik voor mijn vader dat rug probleem heeft altijd doe. Ook wel voor mijn moeder dus ik massage. Ik ben geen proffeional massageur maar ik doe het zeer goed volgens mijn vader en daarom kose ik om mensen hier bij te helpen. Ik doe het met alle plezier☺
Massage aan huis in Melle (9090) - Sofie
Sofie
Nieuw
9090 Melle
Ik ben gespecialiseerd in Thaise Yoga Massage en dynamisch lichaamswerk. Dmv. Acupressuur, stretching, lichte mobilisaties en diverse andere technieken tracht ik meer balans te brengen in lichaam en geest, zodat u na een deugddoende sessie vanuit diepe ontspanning weer als herboren het leven in kan stappen. sessies van 75/90 min. Enkel op locatie in de prachtige serre van vzw Dwarsligger te Mell
Massage aan huis in Gent (9000) - Rumen
Rumen
Nieuw
9000 Gent
Dag Beste ik ben gediplomierd massage terapeut met diploom uit Bulgarije met suxccevool ervaring van vershijlende proceduren voor lichaam en gezondhijd!
Massage aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Roland
Roland
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Zelf ben ik vaak gemasseerd in Nederland en Thailand. Ik heb er geen opleiding voor gedaan, maar in de praktijk geleerd omdat voor mij kalmerende sfeer en schouder/rug massage ideale uitgangspunten zijn voor een persoonlijk gesprek. Het is een prachtig hulpmiddel om rust te zoeken/vinden in hoofd en lijf.
Massage aan huis in Oostakker (9041) - Arno
Arno
Nieuw
9041 Oostakker
Ik volg een opleiding masseur bij het CVO (Centrum voor afstandsonderwijs). Ik ben bereid te masseren aan huis. Ik sta open voor commentaar en om bij te leren!

Massage aan huis Gentbrugge: geëvalueerd met 4.9 door 29 klanten

Populiare dienstaanvragen: massage Gentbrugge, thai massage Gentbrugge, prive massage Gentbrugge, masseuse Gentbrugge, hoofdmassage Gentbrugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Persoonlijke Assistent (m/v)
Thomas raadt Patricia aan Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Massage
Frans raadt Joyce aan Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Persoonlijke assistentie
Lisa raadt Hugo aan Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen massage aan huis in Gentbrugge

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden