kapster aan huis Gentbrugge

Kapster aan huis Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kapster aan huis Gentbrugge

Kapster aan huis in Melle (9090) - Emily
Emily
Melle
5/5 (1 reviews)
Ik ben kapster als beroep Strijken doe ik graag als ontspanning Helpen huis/appartement kuisen lijkt me zeker tof voor mensen die het minder goed kunnen.
Kapster aan huis in Gent (9000) - Erica
Erica Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben erica en heb een thuis salon in zelzate ik doe ook wimpers en ontharingen , u kunt altijd terecht bij bij zonder afspraak en last minute . Hopelijk tot snel
Kapster aan huis in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kapster, werk in een kapsalon in avelgem & ga ook in de week aan huis. Alles is mogelijk om jou zo blij en trots mogelijk het huis te laten verlaten
Kapster aan huis in Wetteren (9230) - Basma
Basma
Wetteren
Nieuw
Halo, ik heb een passie voor alles wat met schoonheid te maken heeft.. Brushing Stijlen Krullen Makeup Nagels lakken Dit voor een zeer lage prijs.
Kapster aan huis in Gentbrugge (9050) - Ali
Ali
Gentbrugge
Nieuw
Haar knippen was al sinds dag één mijn passie. Ik werk nu als kapper, en ik met trotsheid zeggen dat mijn werk is mijn passie. Ik doe het al 4 jaar lang. Het beat halen uit het uiterlijk van een klant maakt mij gelukkig
Kapster aan huis in Ertvelde (9940) - Tine
Tine
Ertvelde
Nieuw
In avondonderwijs heb ik mijn diploma kapper behaald. Wilt u een nieuwe snit, een brushing, een permanente of watergolf? Ik kan u van dienst zijn. Verder nog vragen, stel ze gerust. Hopelijk tot gauw!
Kapster aan huis in Gent (9000) - Aylen
Aylen
Gent
Nieuw
Hallo ik volg richting haarzorg daarvoor kan ik het heel goed ik volg sinds mijn 2 de middelbaar richting haarzorg en mijn punten voor haarzorg is redelijk zeer goed d.
Kapster aan huis in Gent (9000) - Bilginova
Bilginova
Gent
Nieuw
Hallo, İk ben Belgiz ik ben 17 jaar oud. İk heb geen ervaring ik studeer nog . İk help graag mensen met kuisen , stofzuigen ,poetsen,... İk heb een klein zuisje Van 1 jaar en ik heb al ervaring met kindjes ik kan met hun goed omgaan . İk kan pas na mijn school komen ik heb elke dag school tot 15:50 en woensdag tot 12:00
Kapster aan huis in Gent (9000) - Tereza
Tereza
Gent
Nieuw
Hallo, ik ben Tereza en ben al 4 jaar bezig met het kappersvak. Ik ben een perfectionist heeft graag advies welke kapsel je het beste staat en past bij je personelijkheid en gelaatsvorm. ik doe mijn job met passie, ik heb verschillende certificaten en bijscholingen gedaan ik vind het zeer belangerijk om altijd nieuwe technieken en trends te volgen ik kom aan huis regio Gent. Hopelijk tot snel!
Kapster aan huis in De pinte (9840) - Malika
Malika
De pinte
Nieuw
Ik heb altijd gestudeerd als kapster en ook al mijn diplomas/dus ik kan gerust kinderkapsels/heren en dames maar niet de laatste trends knippen 😉. Bij deze wie hulp nodig heeft ,met alles plezier
Kapster aan huis in Oostakker (9041) - Van belle
Van belle
Oostakker
Nieuw
Ik heb een passie voor haar opsteken, vlechten, knippen en bruchen. Ik studeerde af als kapster en heb dus de nodige kennis. Bruidskapsel, 1ste communie, een etentje alles kan.
Kapster aan huis in Afsnee (9051) - Michelle
Michelle
Afsnee
Nieuw
Ik heb ondertussen mijn diploma voor kapster gekregen op pihs te Gent. Ik heb al vanaf men 2de middelbaar haarzorg gevolgd, waar ik heb leren kleuren, knippen, brushen, wassen, opsteken,… Ik vindt het heel leuk om mensen een nieuw kapsel te geven. Als u graag iemand nodig heeft om uw haren te doen, kunt u mij altijd aanspreken. Ik doe nu ondertussen ook de richting schoonheidsspecialiste.
Kapster aan huis in Afsnee (9051) - Trijntje
Trijntje
Afsnee
Nieuw
Afgestudeerd als kapster, dus wie een nieuw kleurtje een nieuwe snit of simpelweg een brushing wil is bij mij aan het goeie adres. Kleuring bestel ik of jijzelf
Kapster aan huis in Merelbeke (9820) - Ana paula
Ana paula
Merelbeke
Nieuw
Ik doe keratine behandelingen, dit is een haarbehandeling die ervoor zorgt dat je haren stijl blijven en terug gezond zijn. Mijn producten zijn geëxporteerd vanuit Brazilië.
Kapster aan huis in Gentbrugge (9050) - Laura
Laura
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk als kapster dus wil hiermee graag naast mijn uren helpen. Enkel bij mensen in een zorg instelling of als hulp verlening. Als je in de mogelijkheid bent om naar het salon te komen ontvang ik je enkel daar. Maar als zorg wil ik graag bij jou of je familie thuis komen. Ik ben zeer empathisch en verzorg daarom graag je haar en daarmee help ik je met zelfzorg in privé setting.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kapster aan huis Gentbrugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kapster aan huis Gentbrugge: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

kapster aan huis Gentbrugge, kapper aan huis Gentbrugge, kinderkapper Gentbrugge, bruidskapsel aan huis Gentbrugge, kapper Gentbrugge, kapster Gentbrugge, haarkleuring Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden