thuishulp Brasschaat

Ontdek talentvolle thuishulp in Brasschaat

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Brasschaat

Thuishulp in Brecht (2960) - Giovanni
Giovanni
Brecht
5/5 (12 reviews)
Health Coach Door mijn grote kennis van het menselijk lichaam,psychologie en voeding, zeggen vrienden en kennissen al jaren om iets in die richting te doen. Mensen helpen om zich goed en vooral gezond te voelen is mijn opdracht ! Want je gezond voelen zal een directe weerspiegeling hebben op lichaam en geest. Je zal zien, het is niet moeilijk ! Iedereen kan het.
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hoi Als spoedverpleegkundige wil ik evt een avond of overdag op je vader of moeder letten als jullie er eens tussenuit willen.Ook vervoer naar consultaties,het wachten en veilig thuisbrengen is mogelijk.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Indien je dus iemand zoekt om je gewoon wat te gezelschap te houden, je wat helpen met administratieve taken of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben Annelies, een halftijdse leerkracht met veel vrije tijd en help u graag verder met alle huishoudelijke taken (zoals kuisen, koken, strijken,...) of administratie. Ik ben een positief ingestelde persoon en hou van orde en stiptheid. Verder ben ik een luisterend oor... Ik beschik over een eigen wagen en ben zeer flexibel!
Thuishulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring in de administratie en HR Helpen budgetteren en persoonlijke administratie Facturatie Debiteurenbeheer Basis boekhouding
Thuishulp in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Schoten
Nieuw
Ik studeer dit jaar af als verpleegkundige en heb dus al wat ervaring in de zorg (ziekenhuis, thuisverpleging, medische bijstand festivals, ambulance). Bij het babysitten, gezelschap houden, huishouden, ook bij mensen die bijzondere medische zorgen nodig hebben, enz. help ik jullie graag!
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Katrien
Katrien
Brasschaat
Nieuw
Hey Ik werk graag met mensen en daarvoor studeer ik dan ook. Ik wil graag voorzien in u noden of wanneer u gewoon eens nood heeft aan een leuk gesprek.
Thuishulp in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Schoten
Nieuw
Hey, ik ben Jess. Ben momenteel werkende als kinderbegeleidster maar ben afgestudeerd in Jeugd- en gehandicaptenzorg. Heb veel ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen en doe het werk heel graag!
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Chris
Chris
Brasschaat
Nieuw
Gezelschap houden, boodschappen, doen (eventueel samen) administratie in orde maken, gaan wandelen, assisteren met wat er op dat moment nodig blijkt te zijn....
Thuishulp in Brecht (2960) - Stephanie
Stephanie
Brecht
Nieuw
Hallo ik ben Stephanie en ben 25 jaar. Ik wil gerust mensen gezelschap houden die veel alleen zijn en af en toe een luisterend oor kunnen gebruiken. Ook kan ik heel goed overweg met kinderen met een handicap. Oude mensen die hulp kunnen gebruiken help ik ook met plezier !
Thuishulp in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Kapellen
Nieuw
Zorgen voor en hulp bieden ligt mij nauw aan het hart. Ik heb ervaring als psychosociaal dienstverlener en ben maar al te graag in de weer om anderen een goed gevoel te geven. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen wagen, ik kan dus zonder problemen uw was, boodschappen, ... ophalen of u tot bij een afspraak brengen.
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Katterine
Katterine
Brasschaat
Nieuw
Ik vind dat leuk om andere mensen te helpen, zeker als ze geen tijd hebben, ik kan voor hun boodschappen gaan doen of gaan winkelen. Ik winkel heel graag dus waarom niet?☺️
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Robine
Robine
Brasschaat
Nieuw
Ik ben Robine en verzorg al jaren mijn oma: boodschappen doen, leuke gesprekken voeren, hulp verlenen waar nodig. Hiernaast help ik ook mensen naar een gezonde levenstijl en alle doelen die behaald willen worden geven we zo een kans om zich uit te vouwen. Dit met een interessant online gesprek of op verplaatsing.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Evelyne
Evelyne
Kapellen
Nieuw
Ik heb 3 jaar als project manager gewerkt en weet hoe belangrijk het is om te kunnen delegeren. Als u hulp nodig heeft bij taken die via de computer kunnen gebeuren, dan ben ik de geschikte persoon om te helpen. Mijn beperkte tijd in België geeft me niet de mogelijkheid om fysiek zaken op te halen of afzetten, maar voor alles dat online is mag u me zeker contacteren!
Thuishulp in Kapellen (2950) - Kato
Kato
Kapellen
Nieuw
Ik ga graag weg met vrienden en ik ben een persoon dat heel sociaal is. Ik leef mee met mensen en ik zorg er goed voor. Ik kan helpen in het huishouden of dingen thuis doen, tot weg gaan of buiten activiteiten ik sta voor alles open😀
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Brasschaat: geëvalueerd met 4.7 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Brasschaat, thuiszorg gezocht Brasschaat, ouderenzorg Brasschaat, hulp voor ouderen thuis Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie thuishulp in Brasschaat

PA and allrounder for an international artist  - Gezocht hulp te Brasschaat - hulp na operatie voor 1 week - Listte 2 - Lisette - Iemand een verwarmd zwembad in Brasschaat - Vervoer naar Gent ca 4x (van brasschaat naar Gent!) - Zorg & welzijn - Persoonlijke assistentie - hangbuikzwijn - administratieve hulp regio Brasschaat - vervoer op 5 december naar AZ monica Deurne
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden