vertaler frans Destelbergen

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Destelbergen

Vertaler frans in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ikzelf spreek Nederlands als moedertaal. Mijn vriend heeft een Franstalige familie, wat mij de gelegenheid geeft om wekelijks Frans te spreken en te schrijven. Aangezien de standaardtaal op mijn werk Engels is, lees en schrijf ik op dagelijkse basis in het Engels. Ik ben een echte talenknobbel en hou ervan zoveel mogelijk te leren en toe te passen.
Vertaler frans in Bottelare (9820) - Luc
Luc
Bottelare
4.86/5 (14 reviews)
Ik heb veel ervaring met vertalingen van en naar het Engels en het Frans. Heb tweemaal staatsprijs gewonnen voor toneelvertalingen, ook veel ervaring met vertaling van andere litteraire en technische teksten.
Vertaler frans in Gent (9000) - Tomas
Tomas
Gent
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en ik heb 10 jaar in Franstalige landen gewoond en gewerkt. Duits heb ik geleerd op Erasmus en via mijn vrouw. Engels ben ik mee vertrouwd vanuit wetenschappelijke literatuur, actualiteit, muziek en film. Ik heb heel wat projecten in het Frans en Engels geschreven, vandaar dat ik mij capabel acht voor opdrachten. Let op, ik ben géén beëdigd vertaler.
Vertaler frans in Gentbrugge (9050) - Ivetta
Ivetta
Gentbrugge
5/5 (7 reviews)
Als Master in Meertalige Communicatie in het Frans heb ik de nodige expertise ontwikkeld voor vertalingen en alle andere soorten tekst en vormen van communicatie. Ik ben gedreven door goede, overtuigende copy, reclameteksten, blogberichten, social media, enz.
Vertaler frans in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Vertalingen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Specialiteiten: gerechtelijk, wetenschappelijk, toerisme, administratief. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Flexi. Welkom!
Vertaler frans in Gentbrugge (9050) - Caroline
Caroline
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en ik ben het Engels perfect machtig, zowel geschreven als gesproken (mijn dagelijkse spreektaal is Engels). Ik heb ook een goede kennis van het Frans. Goed om te vertalen vanuit het Frans maar niet perfect genoeg om te vertalen naar het Frans. Ik bied dus mijn diensten aan van Frans, Engels of Nederlands naar Nederlands of Engels.
Vertaler frans in Gent (9000) - Marie
Marie
Gent
Nieuw
Mijn naam is Marie, en ik ben 24 jaar. Met mijn masterdiploma in de Taal-en Letterkunde heb ik een uitstekend inzicht in tekstopstelling en redactie. Mijn expertise ligt in briefopstelling, papers en thesissen, voor Frans, Engels en Nederlands.
Vertaler frans in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Auteur van verschillende gepubliceerde leesboeken, promofilms, kortfilms en luisterspelen; honderden artikels, persberichten en newsletters. Zeer deskundig in het Engels en het Nederlands, drietalige assistente (inclusief Frans), coach NLP, communicatie, leugendetectie, acteren, debatteren, presenteren, tv-werk, regie en schrijven.
Vertaler frans in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Zowel via mijn diploma als via mijn werkervaring kom ik vaak in aanraking met teksten of met vertalingen. Ik hecht veel belang aan een vlotte, leesbare tekst. Indien mogelijk voeg ik graag ook wat stilistische verfijning toe en zet ik graag de puntjes op de i.
Vertaler frans in Gent (9000) - Ayite
Ayite
Gent
Nieuw
Beste mensen ik ben den nico of abbas ik spreek nederlands als mijn éérste taal dan wat frans geleerd bij mijn vader en engels op school en exc.. En arabish heb ik ook gestudeert
Vertaler frans in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Van in het middelbaar tot de hogere opleiding heb ik talen gestudeerd, wat resulteerde in een diploma vertaalkunde. Ik ben er nog steeds dagelijks mee bezig en spendeer graag tijd met het helpen van anderen.
Vertaler frans in Bottelare (9820) - Marie-thérèse
Marie-thérèse
Bottelare
Nieuw
Mijn studiegraad is “gegradueerde in moderne talen” voor de vijf talen reeds aangestipt. Proefschrift in het Duits gedaan. Ik spreek, schrijf en begrijp : Nederlands (moedertaal), Frans, Engels, Duits en Spaans
Vertaler frans in Gentbrugge (9050) - Ali
Ali
Gentbrugge
Nieuw
Spaans en arabisch zijn mijn moedertallen. Ik heb 1 jaar in Los Angeles gewoont en was al sinds altijd goed in talen. Als je een complete vertaler nodig hebt dan kan je bij mij terecht!!
Vertaler frans in Gent (9000) - Thandiwe
Thandiwe
Gent
Nieuw
Ik heb moderne talen wetenschappen gestudeerd, vertalen en opstellen schrijven deed ik dus dagelijks, zeker vertalen naar Nederlands is foutloos. Ik probeer door deze weg mijn talen te behouden.
Vertaler frans in Oostakker (9041) - Philippe
Philippe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
Nieuw
Ruime ervaring in redactie- en vertaalwerk Ndl-Frans-Engels (brontaal) voor bedrijven, waaronder bedrijfsbladen (print en online) en persmededelingen. Snelle service.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Frans in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Destelbergen: geëvalueerd met 4.98 door 96 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Destelbergen, prijs vertaling Frans Destelbergen, vertaler Frans Nederlands Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden