vertaler frans Mechelen

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Mechelen

Frederic is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler frans in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.95/5 (127 reviews)
Vertalingen - Traductions - Translations - FR - NL - ENG Perfect tweetalig NL <=>FR Parfaitement bilingue FR <=> NL Translations ENG => NL or ENG => FR also possible
Willy is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler frans in Bonheiden (2820) - Willy
Willy
Bonheiden
5/5 (8 reviews)
Talrijke studies/rapporten heb ik in het Frans en in het Nederlands geschreven. Graag stel ik mij ter beschikking voor vertaalwerk . Mijn expertisedomein is economie.
Vertaler frans in Bonheiden (2820) - Anna
Anna
Bonheiden
5/5 (5 reviews)
Ik moet wekelijks schrijftaken maken voor mijn vakken. Ook heb ik het vak vertaling waarvoor we ook wekelijks taken moeten maken. Hierdoor heb ik wel enige kennis van het Frans en Duits. Ik ben zelf nog student en ben dus nog volop aan het bijleren.
Bruno is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler frans in Vilvoorde (1800) - Bruno
Bruno
Vilvoorde
5/5 (3 reviews)
Ik heb eigenlijk twee moedertalen, Nederlands en Frans, die ik beiden perfect beheers. Zowel mondeling, schriftelijk en grammaticaal. Ik kan dus vertalen van het Frans naar het Nederlands en omgekeerd.
Vertaler frans in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Vertaler frans in Mechelen (2800) - Ann
Ann
Mechelen
Nieuw
Zonder vertaler te zijn, heb ik een grondige kennis van het Frans en Engels. In combinatie met mijn juridische opleiding, kan ik u helpen bij het voeren van een zakelijke communicatie en dit met de nodige discretie.
Vertaler frans in Kontich (2550) - Linda
Linda
Kontich
Nieuw
Mijn specialiteit is ondersteuning bieden bij het schrijven van papers en masterproef voor zowel hogeschool als universiteitsstudenten. Ik bespreek, in nauwe samenwerking, op een constructieve wijze de onderzoeksvraag, het theoretisch kader en de opbouw van de tekst naar de onderzoeksvraag toe. Ik gebruik een creatieve methodiek, bij het schrijven van een wetenschappelijke 'parel'!
Vertaler frans in Duffel (2570) - Anne-sophie
Anne-sophie
Duffel
Nieuw
Student, 5de jaar wiskunde wetenschappen. Op talen scoor ik altijd goed. Moet je een opstel binnendoen maar heb je geen tijd of weet je niet hoe je het moet aanpakken? Contacteer me gerust! Dit gaat wel enkel via de computer. U krijgt u opstel zeer snel vertaald terug! Ook voor voorbereiding van mondelinge dialogen etc. kan u bij mij terecht.
Vertaler frans in Grimbergen (1850) - Gauthier
Gauthier
Grimbergen
Nieuw
Ik ben tweetalig (Frans - Nederlands) opgevoed en ik heb een zeer goede kennis van het Engels. Aan de VUB hebben we namelijk verschillende Engelstalige vakken gehad (waarvoor we verschillende papers hebben moeten schrijven). Daarnaast heb ik op professioneel vlak vaak (juridische) teksten moeten vertalen.
Vertaler frans in Sint-katelijne-waver (2860) - Stefanie
Stefanie
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hulp nodig bij het opstellen van een goede motivatiebrief in het Frans of heb je extra geruststelling nodig bij het indienen van je -hopelijk grammaticaal correcte- thesis? Geef me een seintje en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.
Vertaler frans in Vilvoorde (1800) - Maja
Maja
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben een BA2 studente aan de VUB die Toegepaste Taalkunde studeert. Mijn moedertaal is Pools, maar ik spreek ook vlot Nederlands, Frans en Engels aangezien ik met deze talen in contact kwam sinds mijn jeugd. Verder studeer ik ook Duits en kan in deze taal communiceren. Voor vertalingen, bijlessen of opstellen en recensies ben ik de juiste persoon! Ik beloof u dat ik u niet zal teleurstellen.
Vertaler frans in Mechelen (2800) - Sam
Sam
Mechelen
Nieuw
Alle vertalingen van en naar het Nederlands/Frans/Engels op hoog niveau. Feel free et n’hésitez surtout pas à me contacter if you need more information.
Vertaler frans in Mechelen (2800) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
- Redactie en eindredactie van artikels en interviews voor web (SEO) en print (magazines, brochures,...) - Vertalingen van het Frans en Engels naar Nederlands.
Vertaler frans in Berg (1910) - Majorie
Majorie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berg
Nieuw
Master Romaanse Talen aan de KU Leuven / Master Filosofie aan Parijse universiteit (15 jaar ervaring) Ik vertaal vooral websites en teksten van het Nederlands naar het Frans.
Vertaler frans in Hever (3191) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hever
Nieuw
Ik heb diploma's in vertalen en tolken, in biologie en in boekhouden. Redigeren, reviseren en vertalen van verschillende soorten teksten in het Frans, Nederlands, Engels in de beide richtingen zijn mijn passie. Graag help ik bij al uw administratieve en boekhoudkundige taken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 146 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Mechelen, prijs vertaling Frans Mechelen, vertaler Frans Nederlands Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Frans in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden