vertaler frans Leuven

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Leuven

Vertaler frans in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (8 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb niveau B2 voor zowel Engels als Frans behaald. Ik ben zowel voor mondelinge als schriftelijke producties in Frans, Engels en Nederlands in verschillende domeinen beschikbaar. Voor een gesprek, het nalezen, verbeteren en vertalen van (korte) teksten kan u meteen bij mij terecht!
Vertaler frans in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans en studeer ook Frans en Engels. Vertalen van en naar het Nederlands, Frans en Engels is totaal geen probleem voor mij.
Vertaler frans in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Vertaler frans in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik kom uit Nederland en ik heb 10 jaar in Wallonië gewoond waardoor ik perfect tweetalig ben met het Frans! Mijn engels is ook zeer goed. Ik ben heel taal gevoelig en vind het leuk om mensen te kunnen helpen :)
Vertaler frans in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Leuven
Nieuw
Universitair diploma van kinesitherapie. Ruime internationale beroepservaring in de marketing van farmaceutische en scheikundige producten. Ik ben één van de vijf personen die het Leuvens dialect kunnen schrijven, en ben tevens de bedenker van de praatpaal die Leuvens praat (binnenkoer stadhuis). Ik kan u spijtig genoeg niet van dienst zijn in de voormiddag. Daarentegen heb ik er helemaal geen probleem mee om 's avonds of tijdens het weekend te werken. Welkom!
Vertaler frans in Herent (3020) - Christophe
Christophe
Herent
Nieuw
Vertalen en opstellen in volgende taalcombinaties: Frans > Nederlands en omgekeerd Engels > Nederlands en omgekeerd Frans > Engels en omgekeerd Domeinen : Internationale economie Hernieuwbare energievormen Brieven / mails Master na master toegepaste economie Accountancy/ fiscaliteit / buitenlandse handel Beschikbaar in de ruime omgeving van Herent
Vertaler frans in Leuven (3000) - Pepijn
Pepijn
Leuven
Nieuw
Ik ben al 8 jaar actief als professionele vertaler en tolk in de arbeidswereld, medische en juridische wereld. Ik sta garant voor kwaliteitsvolle vertalingen in de meest vertrouwelijke sfeer.
Vertaler frans in Herent (3020) - Karina
Karina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
Nieuw
Ik verricht vooral vertaal- en transciptiewerk voor architecten en studiebureaus, maar heb ook ruime ervaring met het werken voor de advocatuur en (H.R.) consultancy. Dankzij de SDL software gebruik ik consistent dezelfde relevante woordenschat van dossier tot dossier.
Vertaler frans in Werchter (3118) - Marie-jeanne
Marie-jeanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Werchter
Nieuw
Ik ben office manager op rust en beschik over een Bachelor diploma moderne talen (NL, FR, ENG, Spaans) en 43 jaar werkervaring in een internationale werkomgeving (regio EMEIA) met als voertaal het Engels.
Vertaler frans in Erps-kwerps (3071) - Younis
Younis
Erps-kwerps
Nieuw
Nederlands, frans en arabisch zijn mijn moedertaal, maar mijn engelse kennis is het meest uitgebreid en gebruikt. Afwisselen tussen elk is mijn dagelijks leven.
Vertaler frans in Leuven (3000) - Marthe
Marthe
Leuven
Nieuw
Ik heb intussen drie jaar ervaring met het schrijven van Nederlandse teksten als blogger en heb tijdens mijn studie taal- en letterkunde mijn pen kunnen aanscherpen. Daarnaast kan ik vertalen vanuit het Frans (masterdiploma) en Engels (certificaat niveau C2) naar het Nederlands.
Vertaler frans in Tervuren (3080) - Ouarda
Ouarda
Tervuren
Nieuw
Hallo, ik ben Ouarda. Frans is mijn moedertaal een vertalen in Engels, Duits, Spaans is geen problem, nalezen en corrigeren van thesis doe ik ook heel graag.
Vertaler frans in Bevekom (1320) - Latisha
Latisha
Bevekom
Nieuw
Op school moet ik vaak Frans naar Nederlands vertalen voor mijn Vlaamse vrienden omdat ze het niet begrijpen. Ik help hun dan door moeilijke woorden of zinnen te vertalen en er extra uitleg bij te geven.
Vertaler frans in Wijgmaal (3018) - Kim
Kim
Wijgmaal
Nieuw
Ik schrijf zelf al sinds mijn kindertijd... Ik heb Frans op de KU Leuven gestudeerd en mijn thesis ging over literaire vertalingen. Ik geef ook al een hele tijd les, bijles maar ik kan ook b.v. een opfrissingsursus geven aan volwassenen.
Vertaler frans in Blanden (3052) - Ugo
Ugo
Blanden
Nieuw
Mijn vader is Franstalig mijn moeder Nederlandstalig. Ik ben dus perfect tweetalig opgevoed. Ik kan dus perfect helpen in het helpen opstellen of vertalen in beide richtingen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Leuven: geëvalueerd met 4.71 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Leuven, prijs vertaling Frans Leuven, vertaler Frans Nederlands Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Frans in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden