vertaler frans Leuven

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Leuven

Vertaler frans in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (9 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb niveau B2 voor zowel Engels als Frans behaald. Ik ben zowel voor mondelinge als schriftelijke producties in Frans, Engels en Nederlands in verschillende domeinen beschikbaar. Voor een gesprek, het nalezen, verbeteren en vertalen van (korte) teksten kan u meteen bij mij terecht!
Vertaler frans in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans en studeer ook Frans en Engels. Vertalen van en naar het Nederlands, Frans en Engels is totaal geen probleem voor mij.
Vertaler frans in Kessel lo (3010) - Lauren
Lauren
Kessel lo
4.5/5 (2 reviews)
Aangezien ik Rechten heb gestudeerd en werkzaam ben als jurist, kan ik jouw zoon of dochter helpen met het maken van opstellen. Dit kan zowel in het Nederlands (moedertaal), in het Engels (spreek ik vloeiend), als in het Frans (werkzaam in Brussel waardoor ik een behoorlijk niveau Frans heb).
Vertaler frans in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Vertaler frans in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik kom uit Nederland en ik heb 10 jaar in Wallonië gewoond waardoor ik perfect tweetalig ben met het Frans! Mijn engels is ook zeer goed. Ik ben heel taal gevoelig en vind het leuk om mensen te kunnen helpen :)
Vertaler frans in Linden (3210) - Joyce
Joyce
Linden
5/5 (1 reviews)
Als bachelor in Office management heb ik zeer veel talenkennis verworven. Opstellen maken of vertalen is voor mij bijna geen uitdaging maar een ontspanning. Ook op het werk doe ik dit zoveel mogelijk om patiënten te helpen de onderzoeken te begrijpen.
Vertaler frans in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Leuven
Nieuw
Universitair diploma van kinesitherapie. Ruime internationale beroepservaring in de marketing van farmaceutische en scheikundige producten. Ik ben één van de vijf personen die het Leuvens dialect kunnen schrijven, en ben tevens de bedenker van de praatpaal die Leuvens praat (binnenkoer stadhuis). Ik kan u spijtig genoeg niet van dienst zijn in de voormiddag. Daarentegen heb ik er helemaal geen probleem mee om 's avonds of tijdens het weekend te werken. Welkom!
Vertaler frans in Herent (3020) - Christophe
Christophe
Herent
Nieuw
Vertalen en opstellen in volgende taalcombinaties: Frans > Nederlands en omgekeerd Engels > Nederlands en omgekeerd Frans > Engels en omgekeerd Domeinen : Internationale economie Hernieuwbare energievormen Brieven / mails Master na master toegepaste economie Accountancy/ fiscaliteit / buitenlandse handel Beschikbaar in de ruime omgeving van Herent
Vertaler frans in Leuven (3000) - Pepijn
Pepijn
Leuven
Nieuw
Ik ben al 8 jaar actief als professionele vertaler en tolk in de arbeidswereld, medische en juridische wereld. Ik sta garant voor kwaliteitsvolle vertalingen in de meest vertrouwelijke sfeer.
Vertaler frans in Herent (3020) - Karina
Karina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
Nieuw
Ik verricht vooral vertaal- en transciptiewerk voor architecten en studiebureaus, maar heb ook ruime ervaring met het werken voor de advocatuur en (H.R.) consultancy. Dankzij de SDL software gebruik ik consistent dezelfde relevante woordenschat van dossier tot dossier.
Vertaler frans in Werchter (3118) - Marie-jeanne
Marie-jeanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Werchter
Nieuw
Ik ben office manager op rust en beschik over een Bachelor diploma moderne talen (NL, FR, ENG, Spaans) en 43 jaar werkervaring in een internationale werkomgeving (regio EMEIA) met als voertaal het Engels.
Vertaler frans in Wijgmaal (3018) - Kim
Kim
Wijgmaal
Nieuw
Ik schrijf zelf al sinds mijn kindertijd... Ik heb Frans op de KU Leuven gestudeerd en mijn thesis ging over literaire vertalingen. Ik geef ook al een hele tijd les, bijles maar ik kan ook b.v. een opfrissingsursus geven aan volwassenen.
Vertaler frans in Blanden (3052) - Ugo
Ugo
Blanden
Nieuw
Mijn vader is Franstalig mijn moeder Nederlandstalig. Ik ben dus perfect tweetalig opgevoed. Ik kan dus perfect helpen in het helpen opstellen of vertalen in beide richtingen.
Vertaler frans in Kessel lo (3010) - Mauro
Mauro
Kessel lo
Nieuw
Ik ben een gediplomeerd vertaler en beschik dus over de nodige vertaalvaardigheden om een correcte en aantrekkelijke vertaling af te leveren. Nederlands is mijn moedertaal en daarnaast heb ik gedurende mijn opleiding de volgende vreemde talen leren beheersen: Engels, Frans en Spaans.
Vertaler frans in Wilsele (3012) - Stijn
Stijn
Wilsele
Nieuw
Ik ben professioneel werkzaam in een drie-talige omgeving (NL/FR/ENG) met juridische achtergrond (rechten/criminologie). Mogelijkheid tot inhoudelijk advies of vertalen/opstellen van teksten vanuit FR/ENG naar NL of van NL naar ENG.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Frans in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Leuven: geëvalueerd met 4.73 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Leuven, prijs vertaling Frans Leuven, vertaler Frans Nederlands Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Frans in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden