vertaler frans Aalst

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Aalst

Vertaler frans in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Ervaren master in de Taal en Letterkunde met 18 jaar op de teller. Altijd gepassioneerd met taal bezig geweest en steeds redactiewerk (vertaling, copywriting, educatief ondersteunend materiaal...) gedaan in Nederlands, Engels, Frans. Perfect tweetalige taalliefhebber, werkzaam in Brussel voor een tweetalige non-profit.
Vertaler frans in Ternat (1740) - Elisabeth ellen
Elisabeth ellen
Ternat
5/5 (5 reviews)
Ik ben vertaler Frans-Duits en vertaal naar het NL, heb ervaring o.a. bij internationale firma's / Ik redigeer teksten in het Nederlands / Als pietje precies laat ik geen tekst door mijn handen gaan zonder er fouten uit te halen: typefouten, spelfouten, kromme zinnen, daar krijg ik spreekwoordelijke kromme tenen van. Met een goede redactie wordt uw document beter leesbaar en oogt het professioneel
Vertaler frans in Erembodegem (9320) - Elke
Elke
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik schrijf in het Nederlands, Frans en Engels en vertaal in beide richting en. Maar ook in copywriting wil ik graag stapjes zetten. Teksten voor uw folders, websites, evenementen of blogs... Njammie !
Vertaler frans in Lede (9340) - Daniel
Daniel
Lede
5/5 (1 reviews)
Voor mijn ouders, die anderstalig zijn, heb ik vele documenten vertaald. Ook ben ik goed in verhalen en opstellen schrijven in het Engels en in het Nederlands. Mijn leerkrachten gaven daar vroeger complimenten op.
Vertaler frans in Berlare (9290) - Nadège
Nadège
Berlare
Nieuw
Wat extra begeleiding voor zoon- of dochterlief bij de Franse les? Of een correcte en vlotte vertaling van teksten, handleidingen, … van en naar het Frans? Pas de problème! Ik ben begin 40, Franstalig en heb een diploma taalleerkracht Frans-Nederlands-Engels. Ik woon en werk intussen al ruim 20 jaar in Vlaanderen, ben perfect tweetalig en geef taalles in een middelbare school in Gent.
Vertaler frans in Aalst (9300) - Mounia
Mounia
Aalst
Nieuw
Ik ben perfect 3-talig met reeds meer dan 15 jaar ervaring . Ik werk zorgvuldig en snel. Ook voor dringende taken kan u bij mij terecht. Aarzel zeker niet om mij te contacteren. Tot binnenkort!
Vertaler frans in Dendermonde (9200) - Tineke
Tineke
Dendermonde
Nieuw
Afgestudeerd als journaliste, maar al enkele jaren aan het werk als vertaalster. Ik kan dus Franse en Engelse teksten naar het Nederlands vertalen, maar Nederlandse teksten nalezen en verbeteren doe ik net zo graag!
Vertaler frans in Lebbeke (9280) - Michaël
Michaël Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
Nieuw
Ik ben zelfstandig vertaler in hoofdberoep. Problemen met een vertaling, een eindwerk dat moet nagelezen worden, bijles, ...? Kleine of grote projecten zijn steeds welkom, afhankelijk van het project komen we een prijs overeen waar we beiden tevreden mee zijn!
Vertaler frans in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Ik spreek verschillende talen, dit heb ik vanuit school en familie geleerd. Ook vind ik het leuk om andere mensen te helpen! Ik zie graag mijn leerlingen vorderingen maken, u zal er geen spijt van hebben !
Vertaler frans in Asse (1730) - Kris
Kris
Asse
Nieuw
Ik ben Teamleader Marketing & Communicatie bij een bekend groot engineeringbedrijf. Ik ben dus dagelijks met taal bezig, en ik als interne en externe communicator hou ik van schrijven, en dat lukt zeer goed voor Nederlands en Engels in beide richtingen. Franse teksten vertaal ik graag naar een Nederlandstalige tekst/artikel/verhaal Ik lees ook graag en boekbesprekingen schrijf ik met plezier.
Vertaler frans in Liedekerke (1770) - Dèborah
Dèborah
Liedekerke
Nieuw
Ik ben studente tolk-vertaalkunde. Frans, Nederlands en Duits. Ik geef al een paar jaar les aan studenten in het secundair onderwijs en ik zou ook perfect les kunnen geven aan jongere kinderen.
Vertaler frans in Dendermonde (9200) - Fien
Fien
Dendermonde
Nieuw
Schrijven is altijd al mijn passie geweest. Ik hou van alle talen en speel er graag mee. Daarnaast leg ik ook graag uit wat ik nalees en eventueel verbeter.
Vertaler frans in Erembodegem (9320) - Michelle
Michelle
Erembodegem
Nieuw
Ik heb altijd al een passie gehad voor talen en communicatie. Zo kan ik vloeiend Engels, zeer goed Frans en ook goed Japans (ik lees japanse boeken en studeer de taal al een aantal jaren). Ik vertaal vaak bij mijn studentenjob als er een klant is in de winkel die een andere taal spreekt.
Vertaler frans in Denderleeuw (9470) - Eunice
Eunice
Denderleeuw
Nieuw
Al sinds mijn geboorte was ik in contact met meerdere talen. Ik heb Franstalige ouders, waardoor het ook mijn moeder taal is. En ik volg mijn educatie al sinds de lagere school in het Nederlands. Engels is een taal dat ik zelf heb geleerd.
Vertaler frans in Dendermonde (9200) - Alicia
Alicia
Dendermonde
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb al 8 jaar het vak Frans op school achter de rug. Voor kinderen tot en met de 1ste graad secundair onderwijs, kan ik zeker dienst doen met hulp voor het vak Frans.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Aalst, prijs vertaling Frans Aalst, vertaler Frans Nederlands Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Frans in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden