vertaler frans Evergem

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Evergem

Vertaler frans in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ikzelf spreek Nederlands als moedertaal. Mijn vriend heeft een Franstalige familie, wat mij de gelegenheid geeft om wekelijks Frans te spreken en te schrijven. Aangezien de standaardtaal op mijn werk Engels is, lees en schrijf ik op dagelijkse basis in het Engels. Ik ben een echte talenknobbel en hou ervan zoveel mogelijk te leren en toe te passen.
Vertaler frans in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Door de combinatie Nederlands/Frans/geschiedenis gestudeerd te hebben, kwam schrijven en vertalen vanzelfsprekend erg vaak aan bod tijdens mijn opleiding.
Vertaler frans in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Auteur van verschillende gepubliceerde leesboeken, promofilms, kortfilms en luisterspelen; honderden artikels, persberichten en newsletters. Zeer deskundig in het Engels en het Nederlands, drietalige assistente (inclusief Frans), coach NLP, communicatie, leugendetectie, acteren, debatteren, presenteren, tv-werk, regie en schrijven.
Vertaler frans in Wondelgem (9032) - Bianca
Bianca
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands. Ik schreef mijn bachelorproef in het Nederlands en mijn thesis in het Engels. Ook publiceerde ik een Engelstalig artikel in ISME Communications. Dagelijks praat en schrijf ik in het Engels op mijn job. Bij mij kan je terecht voor bij het schrijven van academische en wetenschappelijke teksten in het Nederlands of Engels. Vertalingen uit het Frans zijn ook mogelijk.
Vertaler frans in Mariakerke (9030) - Hugues
Hugues Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
Nieuw
Ik ben beëdigd vertaler Turks-Nederlands en Turks-Frans. Ook voor taaltrainingen (Turks, Frans, Nederlands, Spaans en Portugees) kan U bij ons terecht.
Vertaler frans in Gent (9000) - Amber
Amber
Gent
Nieuw
Ik heb een bachelor in Bedrijfsvertaler-tolk en heb al enkele ervaringen met vertalen door onder meer de stage die ik bij deze opleiding heb afgelegd. Door mijn niveau van Spaans, kan ik een goede vertaling leveren zowel van het Spaans naar Nederlands als omgekeerd. Ook Frans beheer ik voldoende om van het Frans naar het Nederlands te vertalen.
Vertaler frans in Gent (9000) - ..
..
Gent
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, daarnaast heb ik een goede kennis Engels en Frans. Ik ben zeer goed in Nederlandse spelling en grammatica, ik lees graag en ben perfectionistisch op het vlak van opstellen.
Vertaler frans in Gent (9000) - Fatiha
Fatiha
Gent
Nieuw
Ik schrijf en spreek zeer goed Frans Nederlands en Engels. Ik kan Arabisch spreken maar nog niet schrijven. Ik heb veel geduld en ben een goeie coach. Ik hou van talen en heb er een grote passie voor!
Vertaler frans in Oostakker (9041) - Philippe
Philippe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
Nieuw
Ruime ervaring in redactie- en vertaalwerk Ndl-Frans-Engels (brontaal) voor bedrijven, waaronder bedrijfsbladen (print en online) en persmededelingen. Snelle service.
Vertaler frans in Gent (9000) - Ivett
Ivett
Gent
Nieuw
Door mijn passie voor talen en communicatie heb ik ervaring opgedaan door vertalingen uit te voeren (van en naar Frans, Russisch, Nederlands en Engels), copy, blogberichten en content schrijven voor bedrijven/particulieren. Mijn interesse gaat ook uit naar digitale maketing, ik help u graag bij het vertalen van een website, SEO te verbeteren, revisie van teksten, enz.
Vertaler frans in Assenede (9960) - Lorenz
Lorenz
Assenede
Nieuw
Aan het secundair heb ik talen gestudeerd. Hier was ik goed in en dit deed ik ook graag, vandaar dat ik deze richting had gekozen.
Vertaler frans in Gent (9000) - Lara
Lara
Gent
Nieuw
Ik heb een jaar Taal- en Letterkunde Frans-Duits gedaan en heb dus veel ervaring met een tekst structuren, alsook een zeer goede grammaticale kennis van 4 talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits.
Vertaler frans in Gent (9000) - Anton
Anton
Gent
Nieuw
Ik ben tweetalig opgegroeid, met mijn moeder spreek ik Nederlands en met mijn vader spreek ik Frans. Mijn engels is ook redelijk goed want ik heb naar heel veel engelse films en series gekeken
Vertaler frans in Gent (9000) - Elise
Elise
Gent
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en met mijn diploma als communicatiemanager kan ik gerust helpen bij het nalezen en corrigeren van jouw Nederlandse tekst. Een Engelse of Franse tekst vertalen is ook geen probleem.
Vertaler frans in Waarschoot (9950) - Benediekt
Benediekt
Waarschoot
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik ben leerkracht Frans-Duits en heb een passie voor deze talen net als voor de Spaanse taal.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Frans in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Evergem: geëvalueerd met 4.67 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Evergem, prijs vertaling Frans Evergem, vertaler Frans Nederlands Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Frans in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden