vertaler frans Deinze

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Deinze

Vertaler frans in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.95/5 (19 reviews)
Door mijn affiniteit met talen en mijn professionele achtergrond, heb ik zeker genoeg bagage om van uw vertaalopdrachten (NL-FR-EN) een succes te maken.
Vertaler frans in Sint-martens-latem (9830) - Emilie
Emilie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Ik ben perfect drietalig en heb in verschillende landen in de wereld gewoond om deze talen te perfectioneren. Zo woonde ik in new York en Australië voor mijn engels en deed mijn rechten opleiding in het frans
Vertaler frans in Afsnee (9051) - Caroline
Caroline
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Als directieassistente werken in een internationaal bedrijf te Brussel met hoofdzetel in Parijs heb ik steeds als heel boeiend ervaren. Reeds 34 jaar doe ik het met passie. Kennis van 3 talen, geschreven en gesproken is dan ook geen overbodige luxe. Dagelijks vertaal ik teksten uit het Nl naar het Fr of het En en omgekeerd. Soms komt daar ook de Duitse taal bij kijken.
Vertaler frans in Kruishoutem (9770) - Maureen
Maureen
Kruishoutem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een bachelor moderne talen en secretariaat en een pedagogisch diploma om les te geven. Ik was benoemd voor Frans en het interesseert me dan ook om af en toe van thuis uit vertalingen te doen van Frans naar Nederlands en omgekeerd. Ook met Engels ben ik vertrouwd. Ik ben nu in prepensioen en mis het bezig zijn met taal.
Vertaler frans in De pinte (9840) - Filip
Filip
De pinte
5/5 (1 reviews)
Ik heb moderne talen - economie gestudeerd en kan vlot in het Nederlands (moedertaal), Frans en Engels communiceren (zowel mondeling als schriftelijk). Ik volgde vorig jaar nog een jaartje avondschool Frans (laatste jaar) om eens te bekijken hoe het met mijn Frans gesteld was en ik ben met glans geslaagd op het einde van het schooljaar. Talen interesseren me enorm. Kostprijs vertaalwerk € 15/u
Vertaler frans in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Hallo! Ik heb tien jaar muziekschool gevolgd en speel gitaar. Mijn passie voor muziek is dan ook groot. Naast de individuele gitaarlessen en notenleer- en AMC*-lessen, heb ik ook enkele jaren AMT*-lessen gevolgd. Dit ganse pakket was zeer boeiend en ik zou u dan ook graag (verder) willen motiveren om gitaar te spelen. Van nature help ik tevens graag mensen en geef ik graag advies. Contacteer mij gerust! *AMC: algemene muziekcultuur *AMT: algemene muziektheorie
Vertaler frans in Zulte (9870) - Siel
Siel
Zulte
Nieuw
Op zoek naar een grammar nazi die jouw tekst kan corrigeren en zo nodig naar een hoger niveau kan tillen? Wil je je cv laten nakijken? Moet je iets vertalen van of naar het Nederlands, Frans of Engels? Wil je iets schrijven en weet je niet hoe hieraan te beginnen? Ik help je met plezier!
Vertaler frans in Meigem (9800) - Amadou
Amadou
Meigem
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is Amadou. Ik doe momenteel een doctoraat in de geneeskunde. Mijn moedertaal is Frans maar spreek verschillende talen. Naast Frans beheers ik ook het Nederlands & Engels. Mijn vriendin haar moedertaal is Nederlands. Ook zij is meerstalig en beheerst naast het Nederlands ook Frans & Engels. Beiden kunnen wij jullie helpen met vertalingen in het Frans, Nederlands en Engels.
Vertaler frans in Gent (9000) - Marieke
Marieke
Gent
Nieuw
Ik ben perfect tweetalig Frans-Nederlands opgevoed. Ik kan zeker helpen bij het vertalen van teksten, helpen bij oefeningen of moeilijkheden in het Frans. Ik heb ook het eerste jaar voor Leerkracht Frans aan de Artevelde Hogeschool behaald (studies heb ik niet afgerond, omdat ik geen toekomst zag in het onderwijs)
Vertaler frans in Waregem (8790) - Victor
Victor
Waregem
Nieuw
Ik ben zeer graag bezig met talen, altijd uiterst goed gescoord op de taalvakken op school. Het komende jaar zal ik studeren in de faculteit toegepaste taalkunde in UGENT.
Vertaler frans in Nokere (9771) - Beau
Beau
Nokere
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands maar tijdens ik mijn middenjury studeerde ben ik 9 maand naar Parijs gegaan om mijn Frans wag bij te benen. Ik ben nu zo goed als tweetalig
Vertaler frans in Zulte (9870) - Leen
Leen
Zulte
Nieuw
Ik ben een taalliefhebber. Vertalingen Engels-Nederlands of Frans-Nederlands doe ik met veel plezier. Korte Spaanse en Italiaanse teksten vertalen kan eventueel ook.
Vertaler frans in Drongen (9031) - May
May
Drongen
Nieuw
Auteur, rederacteur, content, marketing, communications specialiteiten in het psychologisch invloed op qualiteit en motivatie bij het lees, vaardigheden. Werk op maat van de klant.
Vertaler frans in Bellem (9881) - Elisa
Elisa
Bellem
Nieuw
Na mijn studies betrad ik de arbeidsmarkt als digital marketeer en copywriter. Ik schreef teksten in het Nederlands, Engels en Frans voor zowel grote bedrijven als start-ups en nam de digitale marketing van het Museum voor Schone Kunsten in Gent op mij. Voor Film Fest Gent vertaalde ik persberichten naar het Frans. Daarnaast schrijf ik blogs voor mijn eigen website en droom ik van mijn eigen boek.
Vertaler frans in Avekapelle (8630) - Cathy
Cathy
Avekapelle
Nieuw
Ik heb een brede woordenschat en hou enorm van schrijven. Ik kan mij ook vlot uitdrukken in het Frans en Engels. Beroepshalve ben ik heel veel bezig met taal en het schrijven van commerciële en informatieve teksten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Deinze: geëvalueerd met 4.99 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Deinze, prijs vertaling Frans Deinze, vertaler Frans Nederlands Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Frans in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden