Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud in Neder-over-heembeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers in de buurt van Neder-over-heembeek

Tuinonderhoud in Strombeek-bever (1853) - Geoffroy
Geoffroy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Strombeek-bever
5/5 (38 reviews)
NL-FR-ENG Sinds kinds af in de tuin bezig en je kan zeggen dat het onder mijn nagels is gegroeid. Ben woonachtig te Grimbergen, maar ken omstreken tot Mechelen/Leuven. Beschik over alle basis tuingereedschap met specialisatie in boomverzorging. Vooral geschikt voor het zwaardere werk, opruimen van tuinen, hagen scheren, stronken, ect Via Listminut ook overstap gezet naar Pro
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Tom
Tom
Grimbergen
4.92/5 (24 reviews)
Hey, Ik ben een natuurmens die heel graag in de tuinen werkt. Mijn specialisatie is het onderhoud van tuinen, vellen/snoeien van bomen, aanleg gazon en groendaken. Reeds een stevige portie ervaring na het behalen van de 3-jarige opleiding tuinontwerper via Syntra. Beschik over al het nodige materiaal. In de prijs zit alles inbegrepen (transportkosten, machines, benzine, afvoer groenafval,...)
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (11 reviews)
Goeiedag, ik ben Michel en ik ben 56 jaar. Ik ben net gepensineerd...ja jong gepensioneerd inderdaad na een carrière in het Leger. Ik weet niet of je het weet maar er zitten daar nogal wat handige harry's tussen. Meubels in elkaar zetten, ramen of tuinhuis schilderen, muren primen, behangen, laminaat plaatsen, een buizenpartij verstoppen achter een mdf wand, tuinwerk, mijn maximum tekens zijn op..
Tuinonderhoud in Evere (1140) - Hamza
Hamza
Evere
5/5 (3 reviews)
Ik ben een wetenschapsleraar. Ik heb technische informatie. Ik kan gemakkelijk taken uitvoeren die handvaardigheid vereisen. Ik kwam uit Turkije. Ik ken geen Nederlands. Ik ben Nederlands aan het leren. Ik kan per uur, dagelijks, wekelijks of maandelijks werken. Ik doe mijn werk zorgvuldig en precies. Dank u.
Tuinonderhoud in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Alexandre
Alexandre
Grimbergen
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Alexandre, 23 jaar, wonend in Grimbergen en ben nog student. Door de weinige uurtjes die ik nog heb op school heb ik redelijk wat tijd om u te komen helpen. Ik klus graag, heb een eigen auto en rijbewijs uiteraard. Ik ben perfect drietalig (FR/NL/ENG).
Tuinonderhoud in Laken (1020) - Arno
Arno
Laken
Nieuw
Heey ik ben Arno, ik ben 18j en heb voorlopig nog geen werk. ik zou toch graag wat geld hebben om af en toe iets te kunnen gaan doen met vrienden. ik werk als vrijwilliger ook in de planten tuin van meise en in een druiventeelt in hoeilaart. ik weet dus wel wat van planten, en van ook van koken (doe het allebij heel graag en met passie) ik ben ook verzot op dieren. ik hoop tot snel!!
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Vilvoorde
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is GabrielBen een sympathieke kerel die opzoek is naar een bijbaantje of baantjes. Ben zeer gemotiveerd om te werken naast mijn fulltime functie. Omdat ik in shiften werk heb ik veel vrije tijd en waarom zou ik daar geen gebruik van maken? Als jullie iemand zoeken voor die vervelende en kleine klusjes in het huis,dan ben ik jullie man..
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Colin
Colin
Grimbergen
Nieuw
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tuinonderhoud in Strombeek-bever (1853) - Benjamin
Benjamin
Strombeek-bever
Nieuw
Bonjour, c'est Benjamin. J'ai eu plusieurs métiers dans ma vie. Cela fait une quinzaine d'années maintenant que je travaille dans les secteurs des jardins , des chevaux et des antiquités. Ce sont mes passions et j' ai une solide expérience dans ces 3 domaines. Actuellement je travaille comme employé dans le secteur des paris sportifs et mon horaire me permet d'avoir une activité complémentaire.
Tuinonderhoud in Strombeek-bever (1853) - Jonas
Jonas
Strombeek-bever
Nieuw
Hallo, ik ben Jonas en ben 22 jaar. Als masterstudent geneeskunde en door mijn weekendwerk in een WZC heb ik een ruime medische achtergrond, werk ik nauwkeurig en heb ik veel sociale ervaring. Door mijn job als animator op speelplein en verschillende babysittings heb ik ervaring met kinderen. Verder werk ik zeer graag met mijn handen, helpen in de tuin of bij een verhuis schrikken me dus niet af.
Tuinonderhoud in Evere (1140) - Vincent
Vincent
Evere
Nieuw
Hallo, mijn naam is Vincent ik ben van opleiding verwarmingstechnieker en sanitaire installateur. Ik werk momenteel in een groothandel in deze sector. Ik heb zeer veel interesse in het vak proper werk leveren en correct zijn met de klant is voor mij een vereiste. Ik verplaats mij met de auto! Dit is de ideale weg om iets bij te verdienen als jonge starter. Dus aarzel niet. Tot snel! Groetjes
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Dylan
Dylan
Vilvoorde
Nieuw
Hey Ik ben Dylan doet een beetje van alles.
Tuinonderhoud in Jette (1090) - Glen
Glen
Jette
Nieuw
Student die wat wil bijklussen en mensen helpen die er in deze rare tijden nood aan hebben. Ik verplaats me binnen Brussel en net daarbuiten met openbaar vervoer of met de fiets. Regelmatig beschikbaar en sta open voor allerlei klusjes.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.97 door 90 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Neder-over-heembeek, tuinier Neder-over-heembeek, hovenier Neder-over-heembeek, opruimen groenafval Neder-over-heembeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Neder-over-heembeek?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Neder-over-heembeek.

Wat kost tuinonderhoud in Neder-over-heembeek?

De prijzen voor tuinonderhoud in Neder-over-heembeek hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Neder-over-heembeek
Moestuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen vastmaken€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid verwijderen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Neder-over-heembeek bepaald?

Een tuinonderhoud in Neder-over-heembeek brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Neder-over-heembeek vraagt specifiek tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de hovenier zelf. Deze arbeidskost hangt ook af van een paar zaken:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere hoveniers. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere hovenier solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Neder-over-heembeek
Tuinonderhoud Neder-over-heembeek€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Neder-over-heembeek doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin goed en regelmatig verzorgt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Neder-over-heembeek te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Neder-over-heembeek goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en grasmat er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Neder-over-heembeek geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Neder-over-heembeek is noodzakelijk om de tuin netjes te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Neder-over-heembeek te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Neder-over-heembeek.

Tuinonderhoud in Neder-over-heembeek kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Neder-over-heembeek te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel doenbaar als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Neder-over-heembeek houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Neder-over-heembeek zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een uitvoerige tuinonderhoud in Neder-over-heembeek blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Neder-over-heembeek te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Neder-over-heembeek

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Neder-over-heembeek

Tuin maaien enz - Pose de rouleau de gazon - Bamboe verwijderen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden