Vind de beste tuinonderhoud in Neder-over-heembeek

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinonderhoud in Strombeek-bever (1853) - Geoffroy
Geoffroy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 36 reviews
1853 Strombeek-bever
NL-FR-ENG Sinds kinds af in de tuin bezig en je kan zeggen dat het onder mijn nagels is gegroeid. Ben woonachtig te Grimbergen, maar ken omstreken tot Mechelen/Leuven. Beschik over alle basis tuingereedschap met specialisatie in boomverzorging. Vooral geschikt voor het zwaardere werk, opruimen van tuinen, hagen scheren, stronken, ect Via Listminut ook overstap gezet naar Pro
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Tom
Tom
4.92/5 · 24 reviews
1850 Grimbergen
Hey, Ik ben een natuurmens die heel graag in de tuinen werkt. Mijn specialisatie is het onderhoud van tuinen, vellen/snoeien van bomen, aanleg gazon en groendaken. Reeds een stevige portie ervaring na het behalen van de 3-jarige opleiding tuinontwerper via Syntra. Beschik over al het nodige materiaal. In de prijs zit alles inbegrepen (transportkosten, machines, benzine, afvoer groenafval,...)
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 13 reviews
1800 Vilvoorde
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
5/5 · 10 reviews
1850 Grimbergen
Goeiedag, ik ben Michel en ik ben 56 jaar. Ik ben net gepensineerd...ja jong gepensioneerd inderdaad na een carrière in het Leger. Ik weet niet of je het weet maar er zitten daar nogal wat handige harry's tussen. Meubels in elkaar zetten, ramen of tuinhuis schilderen, muren primen, behangen, laminaat plaatsen, een buizenpartij verstoppen achter een mdf wand, tuinwerk, mijn maximum tekens zijn op..
Tuinonderhoud in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Alexandre
Alexandre
Nieuw
1850 Grimbergen
Dag allemaal, ik ben Alexandre, 23 jaar, wonend in Grimbergen en ben nog student. Door de weinige uurtjes die ik nog heb op school heb ik redelijk wat tijd om u te komen helpen. Ik klus graag, heb een eigen auto en rijbewijs uiteraard. Ik ben perfect drietalig (FR/NL/ENG).
Tuinonderhoud in Laken (1020) - Arno
Arno
Nieuw
1020 Laken
Heey ik ben Arno, ik ben 18j en heb voorlopig nog geen werk. ik zou toch graag wat geld hebben om af en toe iets te kunnen gaan doen met vrienden. ik werk als vrijwilliger ook in de planten tuin van meise en in een druiventeelt in hoeilaart. ik weet dus wel wat van planten, en van ook van koken (doe het allebij heel graag en met passie) ik ben ook verzot op dieren. ik hoop tot snel!!
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Nieuw
1800 Vilvoorde
Dag allemaal, mijn naam is GabrielBen een sympathieke kerel die opzoek is naar een bijbaantje of baantjes. Ben zeer gemotiveerd om te werken naast mijn fulltime functie. Omdat ik in shiften werk heb ik veel vrije tijd en waarom zou ik daar geen gebruik van maken? Als jullie iemand zoeken voor die vervelende en kleine klusjes in het huis,dan ben ik jullie man..
Tuinonderhoud in Grimbergen (1850) - Colin
Colin
Nieuw
1850 Grimbergen
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tuinonderhoud in Strombeek-bever (1853) - Benjamin
Benjamin
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Bonjour, c'est Benjamin. J'ai eu plusieurs métiers dans ma vie. Cela fait une quinzaine d'années maintenant que je travaille dans les secteurs des jardins , des chevaux et des antiquités. Ce sont mes passions et j' ai une solide expérience dans ces 3 domaines. Actuellement je travaille comme employé dans le secteur des paris sportifs et mon horaire me permet d'avoir une activité complémentaire.
Tuinonderhoud in Strombeek-bever (1853) - Jonas
Jonas
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Hallo, ik ben Jonas en ben 22 jaar. Als masterstudent geneeskunde en door mijn weekendwerk in een WZC heb ik een ruime medische achtergrond, werk ik nauwkeurig en heb ik veel sociale ervaring. Door mijn job als animator op speelplein en verschillende babysittings heb ik ervaring met kinderen. Verder werk ik zeer graag met mijn handen, helpen in de tuin of bij een verhuis schrikken me dus niet af.
Tuinonderhoud in Evere (1140) - Vincent
Vincent
Nieuw
1140 Evere
Hallo, mijn naam is Vincent ik ben van opleiding verwarmingstechnieker en sanitaire installateur. Ik werk momenteel in een groothandel in deze sector. Ik heb zeer veel interesse in het vak proper werk leveren en correct zijn met de klant is voor mij een vereiste. Ik verplaats mij met de auto! Dit is de ideale weg om iets bij te verdienen als jonge starter. Dus aarzel niet. Tot snel! Groetjes
Tuinonderhoud in Vilvoorde (1800) - Dylan
Dylan
Nieuw
1800 Vilvoorde
Hey Ik ben Dylan doet een beetje van alles.
Tuinonderhoud in Jette (1090) - Glen
Glen
Nieuw
1090 Jette
Student die wat wil bijklussen en mensen helpen die er in deze rare tijden nood aan hebben. Ik verplaats me binnen Brussel en net daarbuiten met openbaar vervoer of met de fiets. Regelmatig beschikbaar en sta open voor allerlei klusjes.
Tuinonderhoud in Strombeek-bever (1853) - Najat
Najat
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Hallo, mijn naam is Najat ik ben een studente kinésithérapie aan de VUB. Ik heb al een jaar niet gewerkt en zoek en manier om wat bij te verdienen. Ik heb al gewerkt op een speelplein, een bureau(administratie), parking(schoonmaak en hulpverlening aan klanten) en ook heb ik gewerkt als schoonmaakster bij ISS.

Tuinonderhoud Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.97 door 84 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinonderhoud Neder-over-heembeek, tuinier Neder-over-heembeek, hovenier Neder-over-heembeek, opruimen groenafval Neder-over-heembeek,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ Zodra ik me aanmeldde voor een dienst had ik meteen al een paar mensen die zich kandidaat stelden voor de job. Het betalen van de prestatie door de dienstverlener verliep ook zonder problemen en erg snel. ”
Zagen van bomen en klieven, verwijderen onkruid.
Frans raadt Sacha aan Sacha
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Lisa raadt Enver aan Enver
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Neder-over-heembeek?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kunt u precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Neder-over-heembeek.

Wat kost tuinonderhoud in Neder-over-heembeek?

De prijzen voor tuinonderhoud in Neder-over-heembeek hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vindt u een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsoffertes op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Neder-over-heembeek
Groentetuin verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen verzorgen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Neder-over-heembeek bepaald?

Een tuinonderhoud in Neder-over-heembeek brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt gerekend. Een tuinonderhoud in Neder-over-heembeek vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander element is de arbeidskost van de tuinman zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar factoren:Op Ring Twice vindt u zowel professionele als particuliere tuinmannen. U ontvangt verschillende prijsoffertes. Deze zullen ook uiteenlopen naargelang een professionele of particuliere tuinman solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Neder-over-heembeek
Tuinonderhoud Neder-over-heembeek€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Neder-over-heembeek doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als u uw tuin goed en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen uw tuin willen. Zelf voor uw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om uw tuinonderhoud in Neder-over-heembeek te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om uw tuinonderhoud in Neder-over-heembeek goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen uw bloemen groeit, dat uw terras en grasveld er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Neder-over-heembeek geniet u heel het jaar door van een nette en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Neder-over-heembeek is noodzakelijk om de tuin ordelijk te houden. Maar tuinonderhoud is ook nodig zodat uw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker u beroep doet op een hovenier om uw tuinonderhoud in Neder-over-heembeek te verzorgen, hoe keuriger en gezonder uw tuin er zal uitzien. Hoe vaker u uw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. U kan heel eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Neder-over-heembeek.

Tuinonderhoud in Neder-over-heembeek kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en uw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Neder-over-heembeek te hebben?

Een stijlvol, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor plezier zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als u ook goed zorg draagt voor uw tuin. Enkel zo kan u uw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Neder-over-heembeek houdt in dat uw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen uw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor uw tuinonderhoud in Neder-over-heembeek zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Neder-over-heembeek blijft uw tuin lang mooi en gezond. In samenspraak met uw hovenier kunt u doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks uw tuinonderhoud Neder-over-heembeek te laten doen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Neder-over-heembeek

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Neder-over-heembeek

Tuin maaien enz - Pose de rouleau de gazon - Bamboe verwijderen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden