privé les Merelbeke

Ontdek talentvolle privé leraars in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Merelbeke

Priveles in Merelbeke (9820) - Nicolas
Nicolas
Merelbeke
5/5 (11 reviews)
Student 2de jaar Business,, maar Wiskunde blijft mijn grootste troef na mijn Fysica opleiding aan de VUB. Al ervaring met zus en andere studenten van mijn jaar ook les gegeven.
Priveles in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
Merelbeke
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Marie. Ik geef al een tijdje pianoles aan kinderen en ik doe het met hart en ziel. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zélf geïnteresseerd zijn in wat ze spelen. Door veel inspraak en speelse lessen kunnen kinderen hun liefde voor muziek ontwikkelen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Lukas
Lukas
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Ik heb mijn bachelor Informatica behaald, en studeer nu verder voor onder andere als leerkracht in het secundair onderwijs te kunnen werken. Verder heb ik al een aantal jaar ervaring met jongeren als animator.
Priveles in Merelbeke (9820) - Fien
Fien
Merelbeke
4.67/5 (3 reviews)
Vroeger wou ik graag leerkracht wiskunde en biologie worden. Uiteindelijk heb ik toch voor een ander pad gekozen. Nu mijn schakeljaar is afgerond, heb ik terug wat meer tijd en bovendien is mijn wiskunde terug goed opgefrist. Ik geef graag uitleg aan mijn medeleerlingen maar zou ook graag anderen helpen. Bovendien babysit ik graag en zou zeker ook kinderen uit het lager onderwijs willen bijstaan.
Priveles in Merelbeke (9820) - Erwin
Erwin
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik geef reeds meer dan 25 jaar les in het basisonderwijs. Door mijn wiskundige opleiding in het middelbaar ben ik de geschikte persoon om jouw kind met het nodige geduld verder te helpen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Jielke
Jielke
Merelbeke
Nieuw
Ik ben student lager onderwijs en heb zelf 6 jaar wetenschappen wiskunde gedaan. Ik vond het zelf zeer fijn als er af en toe iemand een handje hielp waardoor ik het nog beter begreep. Ik hoop dit zelf ook te kunnen doen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Brecht
Brecht
Merelbeke
Nieuw
voornamelijk in de biologie ben ik zeer sterk. plantkunde, dierkunde, anatomie, fysiologie, microbiologie, ik help jaarlijks ook uniefstundenten die herbaria moeten aanleggen met het vinden van de juiste planten.
Priveles in Merelbeke (9820) - Cedric
Cedric
Merelbeke
Nieuw
Ik ben student burgerlijk ingenieur werktuigkunde-elektrotechniek en heb juist mijn bachelor behaald. Dankzij deze studie heb ik een goede basis aan wiskunde en wetenschappen die ik graag zou toepassen om anderen te helpen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Hans
Hans
Merelbeke
Nieuw
Ik ben momenteel doctoraatsstudent aan de Universiteit Gent. Ik heb veel ervaring met schrijven in het Engels. Ik doe dit dagelijks terwijl ik mijn doctoraat schrijf en heb reeds verschillende wetenschappelijke papers geschreven. Bovendien spreek ik dagelijks in het Engels met anderstalige wetenschappers. Ik kan vertalingen doen in beide richtingen en je tekst controleren op taal -en stijlfouten.
Priveles in Merelbeke (9820) - Norma
Norma
Merelbeke
Nieuw
ik kan kinderen leren hoe ze alledaagse dingen kunne maken ( pannekoeken , eitje maken , frietjes maken en nog veel meer ) ik kijk ernaar uit om mensen iets te leren en zelf iets bij te leren
Priveles in Merelbeke (9820) - Priya
Priya
Merelbeke
Nieuw
Door mijn ervaring in het geven van bijlessen fysica en wiskunde ben ik de ideale persoon om de leerling te doen groeien in deze vakgebieden. Ik ben geduldig en heb een passie voor de vakken zodat ik de leerstof op een duidelijke en interessante manier kan uitleggen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Arthaud
Arthaud
Merelbeke
Nieuw
Ik heb ervaring met het bijles geven aan mensen van de derde graad. Ook heb ik een echte passie voor wetenschappen en breng die graag over naar anderen. Vanaf februari ben ik ook zo goed als elke dag beschikbaar en ben in het bezit van een auto dus verplaatsingen zijn geen probleem.
Priveles in Merelbeke (9820) - Jens
Jens
Merelbeke
Nieuw
Hey, ik ben van opleiding burgerlijk ingenieur werktuigkunde. Van hieruit heb ik een goede basis wiskunde, wetenschappen, chemie en andere gerelateerde onderwerpen. Tevens een troef is dat ik nog niet zo lang afgestudeerd ben, waardoor ik (hopelijk) dicht bij de student zelf kan staan en het niet 'ver-van-mijn-bed show' is. Mensen vooruitgang zien maken kan mij veel voldoening geven.
Priveles in Merelbeke (9820) - Kris
Kris
Merelbeke
Nieuw
Aansluitend op mijn algemene voorstelling zou ik heel graag kennis van de Spaanse taal bijbrengen aan mensen met een beginnersniveau. Als u zich gemakkelijk wil verstaanbaar maken op reis, vakantie, zich wil kunnen voorstellen, ... dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan verplaatsen met auto en kan mij een 3-tal uren per week vrijmaken voor de les. Of anders zoals we afspreken.
Priveles in Merelbeke (9820) - Justin
Justin
Merelbeke
Nieuw
.................................................................................................................................................................
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Merelbeke: geëvalueerd met 4.91 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Merelbeke, privé leerkracht Merelbeke, prive lessen Merelbeke, bijles aan huis Merelbeke, privé onderwijs Merelbeke,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden