Vind de beste privé leraars van Merelbeke

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Merelbeke (9820) - Nicolas
Nicolas
5/5 · 11 reviews
9820 Merelbeke
Student 2de jaar Business,, maar Wiskunde blijft mijn grootste troef na mijn Fysica opleiding aan de VUB. Al ervaring met zus en andere studenten van mijn jaar ook les gegeven.
Priveles in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
4.9/5 · 10 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben Marie. Ik geef al een tijdje pianoles aan kinderen en ik doe het met hart en ziel. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zélf geïnteresseerd zijn in wat ze spelen. Door veel inspraak en speelse lessen kunnen kinderen hun liefde voor muziek ontwikkelen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Lukas
Lukas
5/5 · 6 reviews
9820 Merelbeke
Ik heb mijn bachelor Informatica behaald, en studeer nu verder voor onder andere als leerkracht in het secundair onderwijs te kunnen werken. Verder heb ik al een aantal jaar ervaring met jongeren als animator.
Priveles in Merelbeke (9820) - Fien
Fien
4.67/5 · 3 reviews
9820 Merelbeke
Vroeger wou ik graag leerkracht wiskunde en biologie worden. Uiteindelijk heb ik toch voor een ander pad gekozen. Nu mijn schakeljaar is afgerond, heb ik terug wat meer tijd en bovendien is mijn wiskunde terug goed opgefrist. Ik geef graag uitleg aan mijn medeleerlingen maar zou ook graag anderen helpen. Bovendien babysit ik graag en zou zeker ook kinderen uit het lager onderwijs willen bijstaan.
Priveles in Merelbeke (9820) - Lieselotte
Lieselotte Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9820 Merelbeke
Als studente burgerlijk ingenieur aan de universiteit ben ik de perfecte lesgever om je zoon/dochter te helpen. Moeilijkheden met wiskunde, wetenschappen, fysica of chemie? Contacteer me voor individuele begeleiding.
Priveles in Merelbeke (9820) - Erwin
Erwin
5/5 · 1 reviews
9820 Merelbeke
Ik geef reeds meer dan 25 jaar les in het basisonderwijs. Door mijn wiskundige opleiding in het middelbaar ben ik de geschikte persoon om jouw kind met het nodige geduld verder te helpen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Jielke
Jielke
Nieuw
9820 Merelbeke
Ik ben student lager onderwijs en heb zelf 6 jaar wetenschappen wiskunde gedaan. Ik vond het zelf zeer fijn als er af en toe iemand een handje hielp waardoor ik het nog beter begreep. Ik hoop dit zelf ook te kunnen doen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Brecht
Brecht
Nieuw
9820 Merelbeke
voornamelijk in de biologie ben ik zeer sterk. plantkunde, dierkunde, anatomie, fysiologie, microbiologie, ik help jaarlijks ook uniefstundenten die herbaria moeten aanleggen met het vinden van de juiste planten.
Priveles in Merelbeke (9820) - Cedric
Cedric
Nieuw
9820 Merelbeke
Ik ben student burgerlijk ingenieur werktuigkunde-elektrotechniek en heb juist mijn bachelor behaald. Dankzij deze studie heb ik een goede basis aan wiskunde en wetenschappen die ik graag zou toepassen om anderen te helpen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Hans
Hans
Nieuw
9820 Merelbeke
Ik ben momenteel doctoraatsstudent aan de Universiteit Gent. Ik heb veel ervaring met schrijven in het Engels. Ik doe dit dagelijks terwijl ik mijn doctoraat schrijf en heb reeds verschillende wetenschappelijke papers geschreven. Bovendien spreek ik dagelijks in het Engels met anderstalige wetenschappers. Ik kan vertalingen doen in beide richtingen en je tekst controleren op taal -en stijlfouten.
Priveles in Merelbeke (9820) - Norma
Norma
Nieuw
9820 Merelbeke
ik kan kinderen leren hoe ze alledaagse dingen kunne maken ( pannekoeken , eitje maken , frietjes maken en nog veel meer ) ik kijk ernaar uit om mensen iets te leren en zelf iets bij te leren
Priveles in Merelbeke (9820) - Priya
Priya
Nieuw
9820 Merelbeke
Door mijn ervaring in het geven van bijlessen fysica en wiskunde ben ik de ideale persoon om de leerling te doen groeien in deze vakgebieden. Ik ben geduldig en heb een passie voor de vakken zodat ik de leerstof op een duidelijke en interessante manier kan uitleggen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Arthaud
Arthaud
Nieuw
9820 Merelbeke
Ik heb ervaring met het bijles geven aan mensen van de derde graad. Ook heb ik een echte passie voor wetenschappen en breng die graag over naar anderen. Vanaf februari ben ik ook zo goed als elke dag beschikbaar en ben in het bezit van een auto dus verplaatsingen zijn geen probleem.
Priveles in Merelbeke (9820) - Jens
Jens
Nieuw
9820 Merelbeke
Hey, ik ben van opleiding burgerlijk ingenieur werktuigkunde. Van hieruit heb ik een goede basis wiskunde, wetenschappen, chemie en andere gerelateerde onderwerpen. Tevens een troef is dat ik nog niet zo lang afgestudeerd ben, waardoor ik (hopelijk) dicht bij de student zelf kan staan en het niet 'ver-van-mijn-bed show' is. Mensen vooruitgang zien maken kan mij veel voldoening geven.
Priveles in Merelbeke (9820) - Kris
Kris
Nieuw
9820 Merelbeke
Aansluitend op mijn algemene voorstelling zou ik heel graag kennis van de Spaanse taal bijbrengen aan mensen met een beginnersniveau. Als u zich gemakkelijk wil verstaanbaar maken op reis, vakantie, zich wil kunnen voorstellen, ... dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan verplaatsen met auto en kan mij een 3-tal uren per week vrijmaken voor de les. Of anders zoals we afspreken.

Privé les Merelbeke: geëvalueerd met 4.93 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Merelbeke, privé leerkracht Merelbeke, prive lessen Merelbeke, bijles aan huis Merelbeke, privé onderwijs Merelbeke,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden