privé les Merelbeke

Ontdek talentvolle privé leraars in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Merelbeke

Priveles in Bottelare (9820) - Luc
Luc
Bottelare
4.86/5 (14 reviews)
Gepensioneerd leraar, haalde een masters wijsbegeerte en letteren aan de RUG,gaf 40 jaar les, filosofie, logica, Frans, en Engels, dit altijd in het Frans. Ik ben zeer geduldig en ervaren met het opluisteren van droge leerstof.
Priveles in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
Merelbeke
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Marie. Ik geef al een tijdje pianoles aan kinderen en ik doe het met hart en ziel. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zélf geïnteresseerd zijn in wat ze spelen. Door veel inspraak en speelse lessen kunnen kinderen hun liefde voor muziek ontwikkelen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Lukas
Lukas
Merelbeke
5/5 (6 reviews)
Ik heb mijn bachelor Informatica behaald, en studeer nu verder voor onder andere als leerkracht in het secundair onderwijs te kunnen werken. Verder heb ik al een aantal jaar ervaring met jongeren als animator.
Priveles in Balegem (9860) - Sören
Sören
Balegem
4.83/5 (6 reviews)
Hey, ik ben Sören en student Marketing met een grote passie voor allehande onderwerpen. Mensen omschrijven mij als joviaal, vriendelijk, correct, nauwkeurig en flexibel. Omgaan met kinderen is geen probleem. Mogelijkheid tot verplaatsing. In het middelbaar was ik student Wetenschappen-Wiskunde. Bekijk zeker mijn recensies.
Priveles in Merelbeke (9820) - Fien
Fien
Merelbeke
4.67/5 (3 reviews)
Vroeger wou ik graag leerkracht wiskunde en biologie worden. Uiteindelijk heb ik toch voor een ander pad gekozen. Nu mijn schakeljaar is afgerond, heb ik terug wat meer tijd en bovendien is mijn wiskunde terug goed opgefrist. Ik geef graag uitleg aan mijn medeleerlingen maar zou ook graag anderen helpen. Bovendien babysit ik graag en zou zeker ook kinderen uit het lager onderwijs willen bijstaan.
Priveles in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
Ik heb veel ervaring in het koken. Door in de thuiszorg te werken en men eigen huishouden. Ik volg tot op heden. Nog steeds kooklessen. Om me verder te ontwikkelen. Hebt u hulp nodig.bij het koken. Aarzel niet om me te contacteren.
Priveles in Merelbeke (9820) - Erwin
Erwin
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik geef reeds meer dan 25 jaar les in het basisonderwijs. Door mijn wiskundige opleiding in het middelbaar ben ik de geschikte persoon om jouw kind met het nodige geduld verder te helpen.
Priveles in Merelbeke (9820) - Brecht
Brecht
Merelbeke
Nieuw
voornamelijk in de biologie ben ik zeer sterk. plantkunde, dierkunde, anatomie, fysiologie, microbiologie, ik help jaarlijks ook uniefstundenten die herbaria moeten aanleggen met het vinden van de juiste planten.
Priveles in Zwijnaarde (9052) - Sven
Sven
Zwijnaarde
Nieuw
Wil je graag gitaar kunnen spelen (electrisch of akoestisch)? Bij mij zal je vanaf de eerste les een gitaar in handen krijgen. Het is een echte hands-on training. Ikzelf ben ook een 4-tal jaar geleden begonnen met gitaar spelen via youtube movies en kan nu aardig gitaar spelen. Gitaar kan je bij mij gebruiken dus hoef je niet te kopen, perfect om eerst even uit te testen of het iets voor jou is !
Priveles in De pinte (9840) - Cedric
Cedric
De pinte
Nieuw
Hallo ik ben cedric ik doe musical lessen ik heb al in een paar musicals meegespeelt ik heb ook al meegedaan met de ketnet zomertour ik zit bij het danstudio ijvi hagelstein bij studio 100
Priveles in Merelbeke (9820) - Cedric
Cedric
Merelbeke
Nieuw
Ik ben student burgerlijk ingenieur werktuigkunde-elektrotechniek en heb juist mijn bachelor behaald. Dankzij deze studie heb ik een goede basis aan wiskunde en wetenschappen die ik graag zou toepassen om anderen te helpen.
Priveles in Bottelare (9820) - Mathis
Mathis
Bottelare
Nieuw
Student 2de jaar Industrieel Ingenieur (Bouwkunde), in het middelbaar studeerde ik af in de richting wetenschappen-wiskunde en behaalde ik altijd goeie punten voor wiskunde en wetenschapsvakken. Wiskunde en fysica zijn dan ook de vakken waar ik de grootste voorliefde voor heb en dus het liefst zou doceren.
Priveles in Merelbeke (9820) - Hans
Hans
Merelbeke
Nieuw
Ik ben momenteel doctoraatsstudent aan de Universiteit Gent. Ik heb veel ervaring met schrijven in het Engels. Ik doe dit dagelijks terwijl ik mijn doctoraat schrijf en heb reeds verschillende wetenschappelijke papers geschreven. Bovendien spreek ik dagelijks in het Engels met anderstalige wetenschappers. Ik kan vertalingen doen in beide richtingen en je tekst controleren op taal -en stijlfouten.
Priveles in Zwijnaarde (9052) - Nancy
Nancy
Zwijnaarde
Nieuw
Ik ben licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen. Ik heb ook het diploma behaald van de specifieke lerarenopleiding. Ik wil graag helpen met economie, boekhouden en wiskunde. Ook kinderen uit de lagere school wil ik graag bijles geven.
Priveles in Brussel (1000) - Edna
Edna
Brussel
Nieuw
Ik heb 8 jaar ervaring in Engels en Spaanse lessen geven in internationale scholen waarin ik veel teksten heb vertaald om in mijn lessen gebruiken. Spaans is mijn moedertaal, ik spreek vloeiend Engels, en heb een ruime basiskennis van het Nederlands.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Merelbeke

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Merelbeke: geëvalueerd met 4.89 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Merelbeke, privé leerkracht Merelbeke, prive lessen Merelbeke, bijles aan huis Merelbeke, privé onderwijs Merelbeke,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden