muziekles Temse

Hulp voor muziekles in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Temse

Muziekles in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier één van je lievelingsstukken op de piano of leer je simpelweg je eigen stuk te componeren... Ik hou van zachte pop-muziek en kan je wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden met je piano. Je kan bij mij terecht voor de pianolessen of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een pianoles in te plannen.
Muziekles in Puurs (2870) - Peter
Peter
Puurs
5/5 (2 reviews)
* 1ste prijzen KVMC Antwerpen: Harmonie (1987) - Piano (1988) - Fuga (1992) * Pedagogisch getuigschrift KVMC Antwerpen: Piano (klassiek en jazz/pop/rock) * Cursus Jazz piano: Diederik Wissels (jazzpianist) * 30 jaar ervaring als leraar piano, begeleidingspraktijk, samenspel en als pianobegeleider * 30 jaar actief bij oa Libertango Kwartet en als begeleider van verschillende zangeressen jazz-pop.
Muziekles in Sint-niklaas (9100) - Athal melchior
Athal melchior
Sint-niklaas
5/5 (1 reviews)
Opgegroeid in een internationaal muzikale familie ben ik van jongs af aan in aanraking gekomen met muziek. Ik heb mij dan ook al vroeg gefocust op de natuurlijke stem, het authentieke stemgebruik. Ik heb lessen opgezocht van Nederland tot Frankrijk voor zoveel mogelijk te leren, en dit door te kunnen geven aan anderen. Ik geloof dat iedereen kan zingen en dat iedereen kan leren hoe goed te zingen.
Muziekles in Hasselt (3500) - Nele
Nele
Hasselt
Nieuw
Muziekles in Hoboken (2660) - Kris
Kris
Hoboken
Nieuw
vroeger veel ervaring opgedaan als gitaarleraar, de laatste jaren veel minder. bijzondere ervaring met kinderen / jongeren die geen notenleer hebben gehad. individueel of in groep (samen te stellen). gitaren aanwezig, dus zelfs indien u nog geen eigen instrument heeft.
Muziekles in Beveren-waas (9120) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-waas
Nieuw
Indien je op zoek bent naar gitaarlessen in de omgeving van Antwerpen, zit je helemaal goed! Bij mij krijg je geen ingewikkelde theorie maar wel de nodige basiskennis om zelfstandig aan de slag te kunnen. Succeservaring en beleving staan voorop! Dit doen we door de nodige basiskennis aan te leren via populaire songs. Al spelend leren dus! Iedereen kan gitaar spelen!
Muziekles in Appels (9200) - Cedric
Cedric
Appels
Nieuw
Hallo! Ik geef musical lessen bij studio100 ik ben helaas een tijdje buiten strijd geweest omwillen van dat ik geopereerd ben vorig jaar in september aan mijn Linker knie dus ik kon niet door gaan
Muziekles in Aartselaar (2630) - Hamza
Hamza
Aartselaar
Nieuw
Op 18-jarige leeftijd werd ik besmet met het gitaarvirus en nog elke avond grijp ik met evenveel enthousiasme mijn gitaar vast. Ik kan vooral beginners en iets gevorderden op weg helpen door de verwarrende hals van de gitaar. Ik heb in verscheidene muziekscholen en bij privé-leerkrachten mijn basiskennis opgedaan en ben nu klaar om iemand anders te inspireren elke dag zijn gitaar vast te pakken!
Muziekles in Nieuwkerken-waas (9100) - Kwinten
Kwinten
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Sinds mijn 8 jaar speel ik met veel plezier gitaar. Ih heb het hele traject klassieke gitaar doorlopen op de muziekschool van Sint-Niklaas. Ik kan u helpen met uw techniek te verbeteren of leuke, al dan niet, hedendaagse liedjes te leren.
Muziekles in Nieuwkerken-waas (9100) - Maarten
Maarten
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb vroeger 10 jaar piano gespeeld aan de muziekacademie te Sint-Niklaas. Ik kan zowel notenleer geven als pianolessen. Ik heb klassieke muziek, kamermuziek en moderne muziek gecomposeerd en gespeeld. Ik heb zelf een modern keyboard en luidsprekers ter beschikking indien u dat nodig heeft. Leeftijd speelt geen rol!
Muziekles in Hoboken (2660) - Peter
Peter
Hoboken
Nieuw
Ik ben een allround gitarist met ruime ervaring met het spelen in bands, live-optredens, songschrijven, opnamen. Ik ben thuis in verschillende stijlen, rock tot funk en blues/jazz en heb een brede muzikale smaak. Graag wil ik mijn ervaring doorgeven aan zowel beginnende tot meer gevorderden. Uit Antwerpen. Aarzel niet mij te contacteren. Tot later!
Muziekles in Nieuwkerken-waas (9100) - Brend
Brend
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ga al 4 jaar naar de muziekschool ik heb 4jaar thuis les gekregen en ik hou van les geven aan kinderen op verschillende manieren. Ik kan helpen voor klassiek of hip hop.
Muziekles in Nieuwkerken-waas (9100) - Sarah
Sarah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Al zo lang ik het mij kan herinneren ben ik met zingen bezig. Het is een passie waar ik ook jou graag mee help! Reeds meerdere malen stond ik op een podium en in de studio. Waaronder ook bij TMF Stressfactor, op trouwjubilea,... Wil jij meet zekerheid? Hulp om de juiste liedjes te kiezen of gewoon iemand om je ergens in te steuenen/helpen? Laat het zeker even weten!
Muziekles in Beveren-waas (9120) - Vadim
Vadim
Beveren-waas
Nieuw
Winnaar Golden Saxophone Competition - 2017. 3de plaats - European Saxophone Forum - 2019. 3de plaats - Classical Saxophone Competition. Masterclasses bij andere Grote saxofonisten. Ervaring in lesgeven.
Muziekles in Temse (9140) - Kyle
Kyle
Temse
Nieuw
Ik speel al meer dan 10 jaar gitaar. Grotendeels autodidactisch geleerd. Ik weet zelf nog hoe het is om van 0 te starten met een instrument en help u graag verder met al uw vragen te beantwoorden. Eerst beginnen we met houding, aanpak en hoe je het instrument moet stemmen. Dit in combinatie met het aanleren van de basisakkoorden zodat je al enkele liedjes kunt spelen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Temse: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Temse, privé leraar muziek Temse, muziek leren spelen Temse, muziekles volwassenen Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden