personal trainer Temse

Ontdek talentvolle personal trainers in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Temse

Personal trainer in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (2 reviews)
D.m.v. Chinese krijgskunsten werk ik enerzijds vooral op je stabiliteit, innercore, flexibiliteit, balans en complexere lichaamscoördinatie en anderzijds komen kracht, uithouding, snelheid, reflexen alsook mindset en spirit. Deze multimovediscipline zorgt voor een harmonieuze lichamelijke & mentale ontwikkeling en vermindert het aantal (overbelastings)blessures alsook minder mentale stress.
Personal trainer in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Wil jij leren klimmen? Bij mij zit je aan het juiste adres! Ik heb reeds 15 jaar ervaring binnen en buiten én 5 jaar ervaring in klimlessen. In mijn individuele lessen leer je op een veilige manier klimmen. Na 2 lessen is het mogelijk om je KVB 1 af te leggen. Indien je slaagt kan je met het pasje binnen in alle klimzalen in belgië!
Personal trainer in Waasmunster (9250) - Veerle
Veerle
Waasmunster
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben initiator zwemmen en heb veel ervaring met zwemlessen aan kinderen van 4 tot 12 jaar . Vertrekkend vanuit voorbereidend zwemmen gaan we stapsgewijs naar veilig zwemmen om vervolgens toe te werken naar een mooie schoolslag, crawl en rugslag . Ook volwassenen welkom
Personal trainer in Temse (9140) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Ik fiets en loop veel, en ik ben BLOSO Fitnesstrainer A (ik mag met topsporters werken), NASM (National Academy of Sport Medicine) Certified, Precision Nutrition Level 1 Coach, MetaFit Coach,... Nu zeggen al die titels en afkortingen je waarschijnlijk weinig, maar als je op zoek bent naar iemand die je in de vorm van je leven krijgt ben ik degene die je moet contacteren/inhuren!
Personal trainer in Waasmunster (9250) - Jean-marie
Jean-marie
Waasmunster
Nieuw
Personal trainer in 'S Gravenwezel (2970) - Yentl
Yentl
'S Gravenwezel
Nieuw
Skiën is voor mij een passie, ik sta al sinds ik 2 jaar oud ben op de latten. Ik ga elk jaar 3-4 keer skiën doorheen de Alpen. Mijn halfzus die woonachtig is in Duitsland, skiet competitief en heb dus al enige ervaring. Mijn vader is Trainer A skileraar dus heb enorm veel van hem geleerd. Ik hoop mijn kennis van mijn passie over te brengen aan andere mensen, van kinderen tot en met volwassenen!
Personal trainer in Puurs (2870) - Herbert
Herbert
Puurs
Nieuw
Reeds vele jaren zwemtrainer, gediplomeerde zwemtrainer, oa initiator zwemmen en instructeur B zwemmen, kan u leren zwemmen of uw zwemstijl verbeteren, ondersteuning bieden voor de zwemtrainer triatlon.
Personal trainer in Nieuwkerken-waas (9100) - Sigrid
Sigrid
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb een Trainer B diploma in basketbal en geef momenteel al prive lessen in basketbal. Zowel op persoonlijk vlak als in club verband kan ik heel wat bijbrengen.
Personal trainer in Wilrijk (2610) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Bloso certified sport initiator / coach / organisator en host van hengelsportkampen Schietinstructeur & jachttraining Fitness & krachttraining + voeding
Personal trainer in Nieuwkerken-waas (9100) - Cedric
Cedric
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Na het ontdekken van Calisthenisch( krachtraining op lichaams gewicht) heb ik deze passie helemaal in het hart genomen. Graag help ik u om heer en meester te worden over uw lichaam. Met tevens 14 jaar tumbling achter de rug te hebben help ik u graag met uw balans en coordinatie.
Personal trainer in Temse (9140) - Laurens
Laurens
Temse
Nieuw
Ik heb een gedreven sporter in gelijk welke sport. Heb verschillendes sporten competitief gespeeld (thai boks, waterskie, voetbal, tennis, padel). Verder bezit in mijn netwerk enkele complementaire servicesen van kine's tot diëtste.
Personal trainer in Montegnée (4420) - Steven
Steven
Montegnée
Nieuw
Sedert mijn 8 jaar ben ik intensief bezig met sport. Dit is geresulteerd in het feit dat ik mijzelf een zwarte band in het judo mag noemen. Naast de vele harde trainingen van de judo, ben ik ook enorm vaak te vinden in de sportschool ( gym). Ik kan dus zeker zeggen dat ik weet waar ik mee bezig ben. Ook heb ik een bachelor in het Medical Management en kan ik dus uitstekend met iedereen omgaan.
Personal trainer in Hamme (9220) - Nico
Nico
Hamme
Nieuw
Ik ben een basketbalcoach en ben actief in de fitness bezig. Ik kan je bijstaan om vanuit mijn eigen ervaring de algemene conditie maar ook kracht en massa helpen verbeteren/vergroten.
Personal trainer in Beveren-waas (9120) - Michael
Michael
Beveren-waas
Nieuw
Ik ben een sportman in hart en nieren en ik weet dat het soms moeilijk is om jezelf te motiveren of er toe te zetten om te gaan sporten. Ik kan als personal coach samen met jou gaan sporten om zo je systeem te boosten en we kunnen kijken waar de behoeftes liggen. conditioneel, fysiek het kan allemaal.
Personal trainer in Beveren-waas (9120) - Berend
Berend
Beveren-waas
Nieuw
Opleiding sport afgerond, ben zelf veel actief in de fitness en daarbuiten voetbal ik nog. Loop 2x in de week. Kan je helpen met advies over sportschema's , voeding en persoonlijke assistentie.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Temse: geëvalueerd met 4.33 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Temse, personal training Temse, bodybuilding coach Temse, fitness coach Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Temse via Ring Twice


Personal training Temse kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Temse beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je met plezier om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag vermageren, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Temse? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Temse


Voor personal training in Temse, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede gemeenschap met persoonlijke trainers in Temse. Zo vind je dus de juiste trainer voor het bereiken van je doelen, maar wat doet een personal trainer Temse exact?

Een persoonlijke trainer Temse is specialist in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Temse, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Temse is gespecialiseerd in zijn of haar domein en heeft jarenlange ervarenheid in het geven van personal training Temse, die de coach graag met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw objectieven te behalen.

Een personal trainer Temse stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Temse of je je nu wil focussen op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Temse


Wat een personal trainer Temse kost, hangt erg af van de opleidingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Temse bijvoorbeeld een gespecialiseerde sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Temse zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Temse heeft, zal de prijs omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Temse te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Temse extra onkosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitgaven voor uitrusting, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Temse


De kosten van een personal trainer Temse hangen af van jouw verlangen en de extra uitgaven. Zo rekent de personal trainer Temse een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Temse maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun vergoeding.

Voor een sport coach Temse kunnen bijkomstige onkosten, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Temse die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Temse ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Temse

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Volleybalcoach€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Temse


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Temse beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Temse en kun je uitgebreid bespreken in een kennismakingsgesprek.
 
Heb je doelen die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Temse door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitstippelen. Voor personal training Temse op maat, kun je dus je doelstellingen en wensen met je coach bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Temse wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Temse


Ook voor een fitness trainer Temse kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een juiste fitness trainer Temse in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Temse, die vervolgens een plan op maat maakt. Wil je graag meer spieren kweken of is je doel om je vetpercentage te reduceren? Je fitness trainer Temse houdt rekening met je doelstellingen en verlangen.

Je fitness trainer Temse heeft materiaal beschikbaar, waarmee je de voortzetting van je personal training Temse kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassen.

Personal trainer aan huis in TemseJe personal training Temse vindt plaats op jouw gekozen plaats. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Temse in het bijschaven van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Temse in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach waarschijnlijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Temse.

Wanneer je een sport coach Temse of fitness trainer Temse inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Temse in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Temse via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Temse of personal training Temse in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Temse op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun expertise aan, waaronder personal training Temse. Plaats je oproep voor een personal trainer Temse op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelstellingen te halen.


Andere categorieën binnen personal trainer in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden