personal trainer Temse

Ontdek talentvolle personal trainers in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Temse

Personal trainer in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Wil jij leren klimmen? Bij mij zit je aan het juiste adres! Ik heb reeds 15 jaar ervaring binnen en buiten én 5 jaar ervaring in klimlessen. In mijn individuele lessen leer je op een veilige manier klimmen. Na 2 lessen is het mogelijk om je KVB 1 af te leggen. Indien je slaagt kan je met het pasje binnen in alle klimzalen in belgië!
Personal trainer in Temse (9140) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Ik fiets en loop veel, en ik ben BLOSO Fitnesstrainer A (ik mag met topsporters werken), NASM (National Academy of Sport Medicine) Certified, Precision Nutrition Level 1 Coach, MetaFit Coach,... Nu zeggen al die titels en afkortingen je waarschijnlijk weinig, maar als je op zoek bent naar iemand die je in de vorm van je leven krijgt ben ik degene die je moet contacteren/inhuren!
Personal trainer in Waasmunster (9250) - Jean-marie
Jean-marie
Waasmunster
Nieuw
Personal trainer in 'S Gravenwezel (2970) - Yentl
Yentl
'S Gravenwezel
Nieuw
Skiën is voor mij een passie, ik sta al sinds ik 2 jaar oud ben op de latten. Ik ga elk jaar 3-4 keer skiën doorheen de Alpen. Mijn halfzus die woonachtig is in Duitsland, skiet competitief en heb dus al enige ervaring. Mijn vader is Trainer A skileraar dus heb enorm veel van hem geleerd. Ik hoop mijn kennis van mijn passie over te brengen aan andere mensen, van kinderen tot en met volwassenen!
Personal trainer in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
Nieuw
Met krijgskunsten krijg je perfect je lichaam en geest in conditie en in balans. Fysiek: Krachtige snelle flexibele lichaamscoördinatie. Mentaal: discipline, weerbaarheid, zelfvertrouwen, zelfbeheersing, agressie kanaliseren, meditatie, zelfontplooiing, energiebeheersing, stress controle, gezondheid: preventief tegen vallen, houdingscorrectie, zelfverdediging, afslanken, revalidatie.
Personal trainer in Puurs (2870) - Herbert
Herbert
Puurs
Nieuw
Reeds vele jaren zwemtrainer, gediplomeerde zwemtrainer, oa initiator zwemmen en instructeur B zwemmen, kan u leren zwemmen of uw zwemstijl verbeteren, ondersteuning bieden voor de zwemtrainer triatlon.
Personal trainer in Nieuwkerken-waas (9100) - Sigrid
Sigrid
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb een Trainer B diploma in basketbal en geef momenteel al prive lessen in basketbal. Zowel op persoonlijk vlak als in club verband kan ik heel wat bijbrengen.
Personal trainer in Wilrijk (2610) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Bloso certified sport initiator / coach / organisator en host van hengelsportkampen Schietinstructeur & jachttraining Fitness & krachttraining + voeding
Personal trainer in Nieuwkerken-waas (9100) - Cedric
Cedric
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Na het ontdekken van Calisthenisch( krachtraining op lichaams gewicht) heb ik deze passie helemaal in het hart genomen. Graag help ik u om heer en meester te worden over uw lichaam. Met tevens 14 jaar tumbling achter de rug te hebben help ik u graag met uw balans en coordinatie.
Personal trainer in Temse (9140) - Laurens
Laurens
Temse
Nieuw
Ik heb een gedreven sporter in gelijk welke sport. Heb verschillendes sporten competitief gespeeld (thai boks, waterskie, voetbal, tennis, padel). Verder bezit in mijn netwerk enkele complementaire servicesen van kine's tot diëtste.
Personal trainer in Montegnée (4420) - Steven
Steven
Montegnée
Nieuw
Sedert mijn 8 jaar ben ik intensief bezig met sport. Dit is geresulteerd in het feit dat ik mijzelf een zwarte band in het judo mag noemen. Naast de vele harde trainingen van de judo, ben ik ook enorm vaak te vinden in de sportschool ( gym). Ik kan dus zeker zeggen dat ik weet waar ik mee bezig ben. Ook heb ik een bachelor in het Medical Management en kan ik dus uitstekend met iedereen omgaan.
Personal trainer in Hamme (9220) - Nico
Nico
Hamme
Nieuw
Ik ben een basketbalcoach en ben actief in de fitness bezig. Ik kan je bijstaan om vanuit mijn eigen ervaring de algemene conditie maar ook kracht en massa helpen verbeteren/vergroten.
Personal trainer in Beveren-waas (9120) - Michael
Michael
Beveren-waas
Nieuw
Ik ben een sportman in hart en nieren en ik weet dat het soms moeilijk is om jezelf te motiveren of er toe te zetten om te gaan sporten. Ik kan als personal coach samen met jou gaan sporten om zo je systeem te boosten en we kunnen kijken waar de behoeftes liggen. conditioneel, fysiek het kan allemaal.
Personal trainer in Beveren-waas (9120) - Berend
Berend
Beveren-waas
Nieuw
Opleiding sport afgerond, ben zelf veel actief in de fitness en daarbuiten voetbal ik nog. Loop 2x in de week. Kan je helpen met advies over sportschema's , voeding en persoonlijke assistentie.
Personal trainer in Nieuwkerken-waas (9100) - Sander
Sander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Qeiebe rkrirbveiofjbeiffikeberiifjveeiiejevveididbjkddiebveidib eirfieevjediehveidiejejeieueuekekebeiidjvebejeidjbrrbkdiidebbrjdidijjjbbbbhggggfiikkik
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Temse: geëvalueerd met 5.0 door 1 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Temse, personal training Temse, bodybuilding coach Temse, fitness coach Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen personal trainer in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden